Скокни до содржината

MysticBr – Портал на мистика – соништа, молитви и бањи

Добредојдовте во MysticBr! На оваа страница ќе ви помогнеме да го објасните значењето на сето она што го опкружува вашиот живот. Ние сме група на луѓе посветени на знаење и на нашата веб-страница можете да најдете молитвиили смисла за сон сте имале, па дури и наоѓате смисла во вашиот живот преку нумерологијата.

Подолу ќе ве водиме низ нашата веб-страница, но пред да започнете, можете да го користите пребарувачот подолу за да го најдете тоа што го барате:

Значењето на соништата

Дали се разбудивте среде сон? Дали сте загрижени што може да значи тоа? Во овој прв дел ќе објасниме зошто сонувате за овие работи и што значат тие за вашиот живот.

Молитви

Ако сакате да го барате божественото чудо, можете да се обратите на следните молитви, или за да си помогнете во животот или за да му помогнете на пријател/член на семејството. Можете исто така да се молите за луѓето кои повеќе не се со нас.

бањи за истовар

Во последниот дел ќе зборуваме за бањите за истовар, како тие можат да се искористат за чистење на вашето тело од негативните енергии и како да ги подготвите.

Нумерологија

Можете да го искористите вашето знаење за нумерологија за да го разберете контекстот на вашиот живот преку бројки. Еве ги нашите најдобри критики:

И тука оди нашиот водич за навигација! Ако имате какви било прашања, можете да ја користите формата за контакт за да побарате повеќе информации или да ни поставите прашање.