Kalo tek përmbajtja

Ëndërro për babanë që ka vdekur

1 Shpërndaje

Ëndërro për babanë që ka vdekur mund të ketë disa kuptime të ndryshme, veçanërisht nëse vdekja ishte e fundit.

Ëndërro për babanë që ka vdekur

Shumë njerëz besojnë se ëndrrat i transmetojnë ndjenjat dhe frikën tonë në një mënyrë të fshehur, por ka teori të tjera në lidhje me to.

Njëra është që të dashurit tanë përdorin ëndrrat për t'u përpjekur të komunikojnë me ne.

Ndonjëherë ata e përdorin këtë mjet komunikimi për të na qetësuar, për të na kërkuar ndihmë ose thjesht për të mos qenë pranë nesh.

Këto kuptime intrigojnë shumë njerëz, por ne do t'i sqarojmë në këtë artikull.

Do të tregojmë kuptimin “normal” të ëndrrës për babain që ka vdekur dhe kuptimin “mistik”, domethënë komunikimin me të vdekurin.

Nëse besoni se i dashuri juaj po përpiqet të komunikojë me ju, të jeni të sigurt se përgjigjen do ta gjeni në këtë artikull.

Ne ju tregojmë kuptimin normal të ëndrrave dhe kuptimin mistik për ata që besojnë se të vdekurit mund të përpiqen të komunikojnë me ne përmes ëndrrave.

Më besoni, një shpjegim si ky nuk do të gjeni askund tjetër.

Shikoni gjithçka që duhet të dini më poshtë!


Çfarë do të thotë të ëndërrosh një baba që ka vdekur

Çfarë do të thotë të ëndërrosh një baba që ka vdekur

Para se të mund t'ju them me siguri se cili është kuptimi i ëndrrës suaj, duhet të mbani mend detajet e saj.

Kjo ëndërr është shumë e përgjithshme…

Është e pamundur të përcaktohet kuptimi i saj në këtë mënyrë pa e ditur se çfarë po bënte babai...

Duhet të mendoni…

A ishte babai juaj gjallë në ëndërr? Po buzëqeshje? Duke qarë? Apo thjesht po fliste me ty?

Nëse i mbani mend këto detaje, është e lehtë të kuptosh kuptimin.

Ne i kemi vendosur të gjitha më poshtë, shikoni gjithçka që duhet të dini tani!

Ëndërroni një baba që tashmë ka vdekur i gjallë

Kjo ëndërr është një nga më të zakonshmet që njerëzit shohin kur humbin njerëzit e dashur.

Kjo ëndërr nuk lidhet me asnjë mesazh që një i dashur dëshiron t'ju përcjellë, do të thotë vetëm një gjë… Më mungon!

Në fakt, ju kurrë nuk e keni kapërcyer vdekjen e babait tuaj dhe kjo po ju lë një sasi të madhe malli në gjoks.

Këto dëshira po krijojnë mendime të përsëritura brenda kokës suaj që janë të pamundura për t'u kontrolluar dhe ato shfaqen përmes ëndrrave.

Të ëndërrosh një baba që tashmë ka vdekur i gjallë, përcjell edhe një traumë të vogël që të ka mbetur në kokë.

Mos u shqetësoni, është krejtësisht normale të krijosh trauma në kokë në kohë të vështira, veçanërisht me vdekje.

Ne vetëm mund t'ju rekomandojmë që të përpiqeni ta kapërceni të gjithë këtë.

Mos harroni sepse ne e dimë se është krejtësisht e pamundur, thjesht përpiquni të vazhdoni dhe mendoni se babai juaj është në një vend më të mirë tani.

Ne të gjithë përfundojmë duke vdekur, thjesht ndodh në periudha të ndryshme për të gjithë ne, mos harroni se kjo është një ngjarje e natyrshme në jetë.

Nëse babai juaj është duke buzëqeshur në ëndërr, kuptimi ndryshon plotësisht… Le të vazhdojmë të shpjegojmë…

Ëndërroj një baba që tashmë ka vdekur duke buzëqeshur

Këtu ka dy shpjegime të mundshme!

Njëra prej tyre lidhej me kuptimin e ëndrrave dhe një tjetër me spiritizmin dhe mesazhin e të vdekurve për të gjallët.

Le të fillojmë me kuptimin normal të ëndrrave.

Të ëndërrosh një baba që tashmë ka vdekur duke buzëqeshur do të thotë që gjëra të mira do të ndodhin në jetën tënde.

Një buzëqeshje është diçka e mirë, diçka pozitive që ndodh vetëm kur ka gjëra të mira dhe në ëndrra do të thotë pikërisht këtë.

Do të ketë disa ndryshime në jetën tuaj që do të jenë jashtëzakonisht pozitive dhe që do t'ju bëjnë jashtëzakonisht të lumtur.

Është e pamundur të përcaktohet se cilat do të jenë këto ndryshime, mund të dihet vetëm se do të jenë të mira dhe kjo ëndërr është dëshmi e kësaj.

Ky është një nga kuptimet, por ka nga ata që besojnë në një teori krejtësisht tjetër!

Ka nga ata që besojnë se të ëndërrosh një baba që tashmë ka vdekur duke buzëqeshur do të thotë këtë babai po përpiqet t'u përcjellë një mesazh fëmijëve.

Ky mesazh lidhet me mirëqenien dhe zakonisht ndodh kur fëmijët nuk ndalojnë së menduari për prindërit e tyre të vdekur.

Në këtë rast do të thotë që babai juaj po përpiqet t'ju përcjellë se gjithçka është në rregull me të, se ai është mirë aty ku është dhe se duhet të ndalojë me të me trishtim.

Kur e kujtoni atë, mos kujtoni vetëm vdekjen e tij, kujtoni kohët e mira të kaluara pranë tij.

Babai juaj po ju thotë se është mirë dhe se është i lumtur.

Qetësohuni, pranoni largimin e tij dhe besoni se ai është mirë, vetëm kështu do të mund të vazhdoni të jetoni jetën tuaj të lumtur.

Ëndërroni babain që vdiq duke qarë

Kjo është një nga ëndrrat më të habitshme që i frikëson njerëzit më shumë dhe gjithashtu mund të ketë dy kuptime të ndryshme.

Një nga këto kuptime lidhet me botën e ëndrrave dhe një tjetër me botën e të vdekurve.

Ëndërro për babanë që vdiq duke qarë është një shenjë se do të ketë një kthim negativ në jetën tuaj.

Kjo pengesë mund të jetë një problem i madh që do t'ju bëjë të vuani.

Të shohësh babanë tënd duke qarë do të thotë vuajtje që ai do të ndjejë me këto probleme.

Kini parasysh se kjo ëndërr nuk do të thotë se kjo gjë do të lidhet me babanë tuaj ose me vdekjen e tij.

Ashtu si në ëndrrën e mëparshme, është e pamundur të përcaktohet se cila ngjarje e keqe do të jetë kjo.

Ne mund të rekomandojmë vetëm që të qëndroni të fortë për të përballuar të gjitha këto sfida.

Ky është një nga kuptimet...

Të ëndërrosh një baba që tashmë ka vdekur duke qarë mund të nënkuptojë diçka tjetër...

Ka nga ata që besojnë se kjo do të thotë se babai juaj po përpiqet të përcjellë pakënaqësi me jetën tuaj.

Zakonisht babai juaj mund të qajë në ëndrrat e tij për shkak të fatkeqësisë së tij që e ka parë të largohet.

Kur një djalë është i trishtuar, edhe babai është i trishtuar sepse vuan nga vuajtjet e tij.

Në këtë rast, babai juaj po ju sheh me dhimbje dhe po e shqyen plotësisht.

Ky kuptim ka kuptim për shumë njerëz dhe ka nga ata që besojnë vërtet në të.

Nëse e besoni këtë, mund të përpiqeni vetëm të përmirësoni jetën tuaj dhe të përpiqeni të jeni të lumtur pa praninë e babait tuaj.

Mos harroni se të ëndërrosh një baba që tashmë ka vdekur duke qarë është një shenjë e keqe, por mund ta përdorësh për mirë.

Përdoreni atë për të përmirësuar jetën tuaj, për të qenë sërish i lumtur, me ose pa praninë e të dashurit tuaj.

Babai juaj dëshiron që ju të jeni të lumtur, vetëm atë.

Duke ëndërruar për një baba që tashmë ka vdekur duke vdekur përsëri

Kjo është një nga ëndrrat që ka vetëm një kuptim dhe që shpjegohet tepër lehtë.

Ajo shoqërohet me një traumë të madhe në kokën tuaj.

Kjo traumë është shkaktuar nga vdekja e babait tuaj dhe ju ende nuk e keni kaluar atë.

Në thelb, të ëndërrosh një baba që tashmë ka vdekur duke vdekur përsëri do të thotë që ai ende nuk e ka kapërcyer vdekjen e babait të tij dhe se ndoshta nuk do të jetë në gjendje ta kapërcejë atë së shpejti.

Një vdekje është një gjë tepër e vështirë për t'u përballur, veçanërisht nga një prind, dhe ju jeni duke e kaluar një kohë të vështirë me këtë.

Është e pamundur të kontrollosh apo ndalosh vullnetarisht këto ëndrra.

Ju mbetet të jetoni jetën tuaj dhe të përpiqeni të kapërceni gjithçka që ju pengon.

Vetëm atëherë do të mund të ndaloni së paturi këtë ëndërr dhe të jeni vërtet të lumtur.

Të ëndërrosh një baba që tashmë ka vdekur duke vdekur përsëri është mjaft traumatike, nëse dëshironi ndihmë në këtë drejtim, ju rekomandojmë të bëni një lloj lutjeje nga blogu ynë, mund të jetë një mënyrë për t'ju ndihmuar.


A është vërtet e keqe ëndërrimi i babait tim të vdekur?

A janë vërtet të këqija këto ëndrra?

A tregon se do të jeni shumë të pakënaqur? Apo janë thjesht aksidente pa asnjë lloj kuptimi për jetën tonë?

Siç mund ta keni kuptuar tashmë, çdo ëndërr është një ëndërr dhe secila ka një kuptim krejtësisht të ndryshëm.

Zakonisht kjo ëndërr nuk është e keqe, thjesht do të thotë që ju mendoni shumë për vdekjen e babait tuaj dhe se ende nuk e keni kaluar atë.

E vetmja e keqe që mund të vijë pas tij është trauma që praktikisht është e pamundur të shërohet.

Analizoni të gjitha detajet e ëndrrës suaj dhe shikoni kuptimet e duhura në këtë artikull.

Bëni atë që ju rekomandojmë dhe përpiquni ta kapërceni një herë e përgjithmonë këtë vdekje.

Asnjëherë nuk mund të harrohet se vdekja është një gjë e natyrshme në jetë dhe se askush nuk është në gjendje ta kontrollojë atë.


Më shumë ëndrra:

Ëndërro për babanë që ka vdekur mund të ketë mijëra kuptime të ndryshme.

Tani ju takon të vlerësoni të gjitha detajet e kësaj ëndrre dhe çfarë duhet të bëni për t'i dhënë fund njëherë e përgjithmonë.

Nëse keni një ëndërr që nuk është e pranishme në këtë artikull, mos hezitoni të komentoni.

Unë do të jem shumë i lumtur të shpjegoj se çfarë do të thotë sa më shpejt të jetë e mundur!

<< Kthehu te MysticBr

1 Shpërndaje

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *

Komentet (14)

Avatar

Unë ëndërroj pothuajse çdo natë për babain tim të vdekur dhe ai është gjithmonë i gjallë në ëndërr dhe thotë se nuk ka vdekur dhe është gjithmonë i zemëruar me mua, dhe në ëndërr nuk dua të pranoj që ai është gjallë çfarë mund të do te thote?

përgjigje
Avatar

Unë gjithmonë ëndërroj që babai im i vdekur është gjallë.
Ai është gjithmonë i sëmurë në spital ose ndihet i sëmurë, jeton në rrugë, nuk e ëndërroj kurrë në shtëpinë ku jetonte. Ëndrra e fundit që ai jetoi dhe ishte shumë pis i lodhur por nuk donte të flinte.

përgjigje
Avatar

Kam pare ne enderr qe babai im qe ka nderruar jete me kerkoi te ndihmoja mbesen time dhe ai ishte shume i bukur dhe ai i thote se dhe e dija qe kishte vdekur ai dhe nena ime po flisnin me mua per te ndihmuar mbesen time dhe fillova te qaja dhe pastaj une Shikova anash dhe u zgjova nga ëndrra dhe ishte natë, por gjithmonë ëndërroj njerëz të vdekur që më japin një mesazh ose më kërkojnë ndihmë….

përgjigje
Avatar

Të gjitha ëndrrat e mia babai im i cili tashmë ishte i vdekur (e dashuroi jetën) vdiq për mungesë të kujdesit të duhur mjekësor. U mbushën me ilaçe por asnjëherë për problemin e duhur, e di sa shumë e donte jetën. Dhe sa herë e shoh në ëndërr, ai indinjohet, qan, troket në tavolinë dhe më shikon dhe më thotë: nuk është e drejtë, nuk mund të ndodhte. Të gjitha ëndrrat po ikin nga diçka e keqe. Dje, megjithatë, e ëndërrova atë vetëm duke qarë. Nuk e mbaj mend ëndrrën, por ai po qante. Çfarë mund të thotë kjo?

përgjigje
Avatar

Kam ëndërruar për babanë që ka ndërruar jetë 3 muaj më parë. Po i thosha se kishte ndërruar jetë dhe reagimi i tij ishte të qante sikur të mos e dinte se kishte ndërruar jetë.

përgjigje
Avatar

prindërit e mi kanë vdekur, dhe unë i kam ëndërruar të dy të gjallë dhe babai im ka goditur nënën time dhe ajo vjen tek unë duke kërkuar ndihmë?

përgjigje
Avatar

Do të doja të dija se çfarë do të thotë të ëndërrosh duke marrë lule nga babai im i cili tashmë ka vdekur në ëndërr kur vjen dhe më jep lule me një dorezë shumë të gjatë dhe të kuqe të bukura por ai më përqafon dhe nuk më thotë asgjë.

përgjigje
Avatar

E pashë në ëndërr babanë tim të vdekur dhe në ëndërr mund ta shihja edhe pse e dija se kishte vdekur e pashë si një shfaqje. Askush nuk mund ta shihte në ëndërr, vetëm unë e pashë dhe madje arrita ta prekja. Që mund të nënkuptojë të jem në gjendje ta shoh babanë tim edhe pas vdekjes, sikur të mund ta shihja shpirtin e tij mes nesh. Ai ishte i qetë, seriozisht. Dhe veshje të rregullta. Por ai e dinte se ishte shpirti i tij që mund ta shihte edhe pas vdekjes së tij.

përgjigje
Avatar

Kam ëndërruar që babai im që ndërroi jetë më kërkoi të ndihmoja mbesën time dhe ai ishte shumë i bukur dhe ai i thotë atij dhe unë e dija që kishte vdekur ai është stacioni im nënë duke folur me mua për të ndihmuar mbesën time dhe unë filloj të qaj dhe më pas Shikova anash dhe u zgjova nga ëndrra dhe ishte natë, por gjithmonë ëndërroj njerëz të vdekur që më japin një mesazh ose më kërkojnë ndihmë

përgjigje
Avatar

Babai im ka ndërruar jetë para 4 muajsh, kam ëndërruar që kemi jetuar në një shtëpi ku kemi jetuar kur unë kam qenë rreth 18 vjeç dhe ka pasur një apartament mbi shtëpinë time dhe nuk kishte derë, vetëm një e madhe që mund të ngjiteshe dhe unë u ngjita. dhe u ngjita dhe e gjeta shtëpinë aq të bukur sa thoja që do t'i tregoja babait se doja të jetoja atje, por hyja në dhomë dhe shihja njerëz të vdekur dhe vrapoja poshtë dhe babai im vinte dhe më thuaj të hesht se do të më dëgjojnë

përgjigje
Avatar

Kam ëndërruar për babanë tim në ëndërr që ai ishte gjallë dhe fshihej nga unë sepse i pëlqente ta bënte këtë për të më frikësuar kur ishte gjallë kur zbulova se ai ishte lënduar me një prerje që nuk e identifikoja, u përpoqa me dëshpërim për të gjetur prerjen. për ta pastruar dhe për t'u kujdesur për të dhe ai e bëri atë i qetë gjatë gjithë kohës më tha se gjithçka ishte në rregull me të se gjithçka do të ishte në rregull, pastaj i thashë që e doja shumë dhe ai tha se e dinte që nuk kisha nevojë shqetesohu se jeta do me lendonte shume akoma cfare do te thuash???

përgjigje
Avatar

Unë ëndërroja që babai im nuk kishte vdekur, por se vuante shumë nga dhimbjet në këmbë. Dhe më pas e pyeta se pse nuk ishte paraqitur më parë duke ditur që familja po vuante nga vdekja e tij dhe madje ai ishte i zhdukur për 3 vjet.

përgjigje
Avatar

Unë u kujdesa për gjyshen time për disa muaj dhe ishte shumë mirë për ne të dy. Ajo ndërroi jetë dhe unë isha me të… Unë u luta për të që të ishte e qetë. Ishte e trishtueshme dhe e bukur. Fillova ta ëndërroja çdo ditë, për muaj të tërë, ishin ëndrra të bukura të saj duke ecur e lumtur në një vend të bukur. Derisa ne shkuam të kërkonim një kishë spiritiste në të cilën shkonim gjithmonë… pastaj ajo komunikoi me ne. Ajo zbuloi emrin e saj dhe na dërgoi mesazh, që atëherë ëndrrat janë qetësuar dhe e ndjej se është mirë.

përgjigje
Avatar

Babai im ka ndërruar jetë më 18. Kam ëndërruar shumë dhe e kam kujtuar, që atëherë nuk kam ëndërruar më. Disa muaj më parë fillova të ëndërroja shumë pak përsëri. Sot pashë ëndërr se po kaloja në një vend me baltë, duhej të balancoja veten, të mos rrëzohesha, sepse anët ishin si kanale të thella. Kishte lule që kishin rënë nga vazot dhe shkova t'i rregulloja. Kishte edhe fruta dhe sallata. Duhet të jetë sepse gjithmonë e pastroj varrin e tij. Papritur babai im ishte në një shtrat prej guri dhe u zgjua… tha se ishte shumë i përgjumur, se tashmë donte të flinte përsëri. Biseduam pak, tha se është mirë, foli për vendin, i thashë disa gjëra dhe ai ishte i dobët, i përgjumur. Ai u kthye anash dhe më mbajti kyçin e këmbës… e zuri gjumi dhe unë qaja nga gëzimi që më kishte folur dhe nga pikëllimi që duhej të ikte sërish. E pyeta nëse njerëzit mund ta shihnin atë, por askush nuk mundi përveç meje. Ndihesha shumë reale, u zgjova, por më dukej sikur isha zgjuar… Ndjeva sikur diçka po më mbante në të vërtetë kyçin e këmbës. Unë qava dhe falënderova Zotin që e lejoi babain tim të vinte në ëndrrën time dhe e falënderova që erdhi gjithashtu. Me ka marre malli shume per ty.

përgjigje