Kalo tek përmbajtja

Ëndrra e një burri që tashmë ka vdekur

13 Shpërndaje

Ëndrra e një burri që tashmë ka vdekur është një nga ëndrrat më të habitshme që mund të ketë një e ve.

Ëndrra e një burri që tashmë ka vdekur

Këto ëndrra shpesh zgjojnë ndjenja që njerëzit janë përpjekur t'i fshehin me kalimin e kohës.

Fatkeqësisht nuk është e mundur të kontrollojmë ëndrrat tona dhe nënndërgjegjja jonë gjithmonë do të kërkojë disa informacione nga e kaluara për të ëndërruar.

Kjo mund të jetë për shkak të një sërë faktorësh, por ka disa që janë më të rëndësishëm se të tjerët.

Ka nga ata që besojnë se burri mund të përpiqet t'i përcjellë një mesazh gjatë ëndrrës, por në shumicën e rasteve shpjegimi është i ndryshëm.

Përpara se të shihni kuptimin e saktë të ëndrrës suaj, duhet të dini se cilat ishin detajet e saj.

Çfarë do të thotë të ëndërrosh një burrë që tashmë ka vdekur i gjallë, është ndryshe nga të ëndërrosh që po qesh pranë burrit tënd të ndjerë.

Çdo ëndërr është një ëndërr dhe çdo kuptim është një kuptim.

Me këtë në mendje, vendosëm të vendosim të gjithë skenarët e ndryshëm të mundshëm.

Shihni të gjitha dhe shpjegimin pas ëndrrës.


Ëndrra e një burri që tashmë ka vdekur i gjallë

Ëndrra e një burri që tashmë ka vdekur i gjallë

shumë njerëz mendojnë se Kjo ëndërr ka një mesazh të madh të fshehur pas saj, por e vërteta është se lidhet thjesht me nostalgjinë dhe kohët e mira.

Të shohësh në ëndërr një burrë që tashmë ka vdekur duke qenë gjallë do të thotë që ti ende i mban në kokë mendimet e burrit tënd.

Kishte më shumë kohë të mira se të këqija dhe dëshmia e kësaj është se imazhi i tij mbetet në mendjen tuaj.

Nuk do të mund të harrosh kurrë fytyrën, zërin, prekjen dhe gjithë trupin.

Kjo ëndërr është jashtëzakonisht e fortë dhe u shfaqet vetëm atyre grave që e donin vërtet atë burrë.

Nëse e keni pasur këtë ëndërr, mos u trishtoni.

Është një shenjë se ata kanë kaluar shumë mirë dhe se kanë pasur një marrëdhënie të fortë, diçka që pak njerëz e kanë.

Tani nëse bashkëshorti juaj po ju fliste në ëndërr mund të kishte një kuptim tjetër…

Shikoni më poshtë!


Të shohësh në ëndërr sikur po flet me një burrë që tashmë ka vdekur

Kur flasim me një të ndjerë ose me dikë që ka vdekur, ka një kuptim unik që pak njerëz e dinë.

Në këtë rast, të ëndërrosh një burrë që ka vdekur, domethënë që ai po fliste normalisht me të, do të thotë një bashkim i madh mes jush dhe ju mungojnë bisedat tuaja intime.

Ka biseda që ne i bëjmë vetëm me ata që kemi besim.

Në këtë rast ju i keni besuar burrit/ish-burrit tuaj dhe kjo po zbulohet përmes kësaj ëndrre.

Ka gjëra të ngecura në gjoks dhe në mendimet tuaja që duhet t'i shfryni, por nuk e dini kujt.

Burri yt ishte mbështetja jote dhe personi të cilit i drejtoheshe, por mos harroni se me largimin e tij ju duhet të vazhdoni të shfryni dhe t'i nxirrni gjërat.

Lëre avullin me një fëmijë ose një mik, vetëm sigurohuni që t'i besoni.


Ëndrra e një burri që tashmë ka vdekur duke qarë

A po qante burri yt kur të pa në ëndërr?

Kini parasysh se edhe kjo ka një kuptim të madh, në këtë rast pak të trishtuar.

Të shohësh në ëndërr një burrë që tashmë ka vdekur duke qarë do të thotë se ka pasur gjëra që i ke bërë burrit tënd që nuk do t'i falësh kurrë.

Ka pasur gjëra që keni bërë që nuk mund t'ia falni vetes.

Nëse mendoni thellë në zemrën tuaj, do t'i mbani mend këto gjëra.

Të qash në ëndërr do të thotë pendim, në këtë rast pendoheni që i keni bërë këto gjëra me ju.

Nuk ka asgjë që mund të bëni tani për ta ndryshuar atë.

Ju mbetet të pastroni të gjitha mendimet tuaja dhe të përpiqeni të vazhdoni me jetën tuaj.

Ajo që bëtë iku dhe tani nuk ka asnjë mënyrë për të ndryshuar të shkuarën.


Ëndërroni një burrë që tashmë ka vdekur me një tjetër

Këtu është një ëndërr shumë e zakonshme që shumë njerëz kanë…

Në këtë rast të ëndërr për tradhti të një burri që tashmë ka vdekur!

Kjo lloj ëndrre zbulon pasigurinë e madhe që keni pasur gjithmonë në lidhje me martesën tuaj me burrin tuaj të ndjerë.

Në fakt ju kurrë nuk i keni besuar burrit tuaj 100% dhe kjo po demonstrohet përmes kësaj ëndrre.

Besimi i saj tek i shoqi nuk ishte i drejtë dhe kjo duket edhe sot.

Edhe sot është dita që nuk i besoni 100% me siguri.

Mundohuni të harroni të kaluarën dhe përpiquni të jetoni më shumë në të tashmen.

Ëndërrimi i një burri që tashmë ka vdekur me një tjetër mund të jetë i dhimbshëm, por mos u shqetësoni sepse nuk do të thotë se ai ju ka tradhtuar në të kaluarën.


Të shohësh në ëndërr sikur po qesh pranë një burri që ka ndërruar jetë

Kur qeshim në ëndërr është praktikisht gjithmonë një shenjë e mirë.

E qeshura është shenjë gëzimi, lumturie, kohësh të mira dhe besimi me personin me të cilin qeshim.

Të ëndërrosh që po qeshësh pranë burrit tënd që ka ndërruar jetë do të thotë se mes jush ka pasur një besim të madh gjatë marrëdhënies suaj.

Besoni se në ditët e sotme janë të pakta marrëdhëniet që kanë besim.

Për fat të mirë marrëdhënia juaj ishte e fortë dhe kishte besim të madh nga të dyja palët.

Ato buzëqeshje gjatë ëndrrave ishin dashuri e sinqertë dhe e vërtetë, mund të jesh shumë i lumtur për këtë!


Ëndrra për të ngrënë darkë me burrin e vdekur

Kemi arritur në kuptimin e fundit të këtij artikulli…

Një darkë është një moment që zakonisht bëhet si familje dhe siç ishte me burrin tuaj, kjo ka një kuptim të rëndësishëm…

Do të thotë se je krenare e madhe për momentet që ke kaluar me të dhe me gjithë familjen që ndërtoi pranë.

Është e vërtetë që keni kaluar nëpër sfida të mëdha, por kjo ka shërbyer vetëm për t'ju bërë më të fortë.

Kjo ëndërr është një shenjë se keni pasur një jetë të mirë me ish-burrin ose burrin tuaj të ndjerë, ji i lumtur për këtë!


Më shumë ëndrra:

Siç mund ta keni vënë re tashmë ëndërroni për burrin që tashmë ka vdekur Nuk tregon mashtrim apo diçka të tillë.

Zakonisht shoqërohet me kohë të mira të kaluara së bashku.

Nëse keni ndonjë kuptim tjetër që nuk është i pranishëm në këtë artikull, mos hezitoni të lini një koment të vogël këtu!

<< Kthehu te MysticBr

13 Shpërndaje

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *

Komentet (2)

Avatar

Ëndërroni të përqafoni burrin tuaj që ka ndërruar jetë.
Të ëndërrosh që është gjallë.

përgjigje
Avatar

Kam ëndërruar se do të udhëtoj me burrin tim të ndjerë, nuk e pashë dhe nuk fola me të në asnjë moment në ëndërr ai krijoi tre gjarpërinj në ëndrrën e butë që kisha gjithmonë frikë. Unë isha në makinë me ta kur njëri prej tyre u arratis dhe kishte njerëz aty pranë ku ndalova makinën për ta thirrur, atëherë kur mora telefonin nuk e mbajta më në mendje numrin e tij, atëherë kujtova se kishte vdekur dhe u zgjova. shumë i frikësuar nga ëndrra. Është hera e dytë që ëndërroj për të tre gjarpërinj

përgjigje