Kalo tek përmbajtja

Ëndërro për një qen në lojën e kafshëve

2 Shpërndaje

Mund të duket e çuditshme, por ka një kuptim ëndërroni për një qen në lojën e kafshëve. Kjo është për shkak se disa nga këto ëndrra mund të tregojnë se ne do të jemi me fat ose të pafat në të ardhmen e afërt.

Ëndërro për një qen në lojën e kafshëve

Një gjë që askush nuk e shpjegon është se ëndrrat e ndryshme për qentë kanë kuptime të ndryshme të fatit. Qentë e zemëruar janë shenjë e fatit, ndërsa qentë e vdekur janë shenjë e fatit të keq.

Prandaj, vendosëm të numërojmë ëndrrat që tregojnë fat dhe ato që tregojnë fat të keq në kumar. Pra, kontrolloni më poshtë nëse keni pasur ndonjë nga ato që tregojnë fat, në këtë mënyrë mund të vendosni një ose disa baste dhe të dilni fitues!

Ëndërrimi për një qen: Ëndrrat që tregojnë fat në Jogo do Bicho

Qeni i bardhë

Ëndrrat që tregojnë fat janë zakonisht ato që na duken më pozitive. Por në këtë rast nuk është kështu. Janë rreth 4 ëndrra që tregojnë një valë të mirë në lojë. Shikoni se çfarë janë ato më poshtë dhe konfirmoni nëse keni pasur ndonjë prej tyre.

Qeni i zemëruar është një shenjë e fatit

Qentë e zemëruar në ëndrra janë shenja të fatit të madh në lojën e kafshëve. Ky fat do të zgjasë rreth 2 ditë pas ëndrrës dhe duhet ta shfrytëzoni sa më shumë duke bërë një ose disa baste gjatë kësaj periudhe kohore.

Thjesht duhet t'i kushtoni vëmendje një gjëje, nëse qeni është i zi, kuptimi ndryshon. Qentë e zinj janë të pafat pavarësisht se çfarë bëjnë.

Më poshtë janë disa supozime që duhet të përdorni në lëvizjet tuaja të ardhshme.

 • PET: dhi
 • GRUPI: 06
 • DHJETË: 56
 • QIND: 177
 • MIJERA: 4955

Kafshimi i qenve është gjithashtu një ogur i mirë!

Edhe një herë, ne kemi diçka që duket si ajo që nuk është. Normalisht, njerëzit priren t'i lidhin kafshimet dhe dhimbjet me gjëra të këqija, por në botën e ëndrrave është krejt ndryshe.

Të ëndërrosh sikur një qen kafshon është një shenjë e një periudhe të madhe fati në Jogo do Bicho. Do të thotë vetëm fat i keq nëse është me ngjyrë të zezë, asgjë tjetër.

Edhe një herë, ne kemi supozimet që duhet të përdoren në lëvizjet tuaja të ardhshme. Ju mund ta përdorni hungën në tërësi ose vetëm disa pjesë, ashtu si kafsha.

 • PET: Kali
 • GRUPI: 07
 • DHJETË: 81
 • QIND: 401
 • MIJERA: 3099

Këlyshët janë një shenjë shumë me fat

Këlyshët, qoftë nga një qen, nga një kafshë tjetër apo nga njerëzit, janë gjithmonë shenja shumë me fat. Këtu edhe ato të zeza janë shenja të fatit të madh në lojë.

Prandaj, nëse i keni ëndërruar duke bërë diçka, është shenjë se duhet të bëni bast të madh në 24 orët e ardhshme. Kjo është e drejtë, ju keni vetëm 24 orë për të vënë bast!

 • PET: elefant
 • GRUPI: 16
 • DHJETË: 42
 • QIND: 177
 • MIJERA: 8174

hot dog gjithashtu

Ky interpretim është paksa i ndryshëm, por u kërkua nga disa nga lexuesit tanë. Për fat të mirë, duke ëndërruar për hot dog lidhet me momentet e mira në lojë.

Prandaj, ju rekomandojmë gjithashtu që të vendosni baste lirisht dhe pa asnjë lloj frike. Thjesht duhet të përdorni supozimet tona pasi ato janë të përshtatshme për këtë ëndërr.

 • PET: Qeni
 • GRUPI: 12
 • DHJETË: 64
 • QIND: 817
 • MIJERA: 7184

Ëndërrimi për një qen: Ëndrrat që tregojnë fat të keq në Jogo do Bicho

Qen i zi

Fatkeqësisht, jo të gjitha ëndrrat tregojnë se do të kalojmë mirë. Por edhe kështu, ne duhet të jemi mirënjohës për ëndrrat që tregojnë fat të keq dhe gjëra të këqija. Në këtë mënyrë ne thjesht mund të përmbahemi dhe të mos vendosim baste.

Qeni i ngordhur është fat i keq

Qentë e ngordhur në ëndrra nuk janë aspak shenja të mira. Fatkeqësisht, të ëndërrosh një qen të ngordhur është një shenjë se do të kesh një periudhë të gjatë fat i keq që mund të zgjasë rreth 5 ditë.

Nëse qeni është i bardhë, fati i keq është më i vogël. Nëse ai është i zi, fati i keq është edhe më i madh dhe duhet të jeni edhe më të kujdesshëm. Prandaj, mos bëni baste nëse keni ëndërruar një kafshë të ngordhur.

Të ëndërrosh një qen të zi ose të errët është një shenjë e fatit të keq në Jogo do Bicho

Siç mund ta keni vënë re tashmë, këlyshët e zinj janë shenja të fatit të keq dhe kohëve të këqija. Ngjyra e saj i thotë të gjitha, ngjyra e zezë praktikisht është gjithmonë e keqe në ëndrra dhe këtu nuk është ndryshe.

Pra, mos vini bast nëse keni pasur ëndrra për qentë e zinj, përveç nëse ata ishin këlyshë. Përveç kësaj, thjesht mos rrezikoni pasi ka shumë mundësi që të humbni gjithçka që vini bast.

Të ëndërrosh një qen të sëmurë është një shenjë e fatit të keq në Jogo do Bicho

Këlyshët e sëmurë janë gjithashtu tregues të qartë se ne duhet të përmbahemi. Kjo sepse është një shenjë se diçka do të shkojë keq në jetën tonë. Kjo gjë që shkon keq mund të jetë shumë mirë një kumar!

Ky fat i keq mund të zgjasë rreth 48 orë, pra rreth 2 ditë pasi keni ëndërruar.

Edhe qen i lidhur

Një qen i lidhur është i bllokuar dhe nuk ka liri. Kjo mungesë lirie dhe burgim lidhet me fatkeqësinë e tij në të ardhmen e afërt.

Ju do të jeni të lidhur me fatin dhe nuk duhet të vini bast, përndryshe ka shumë mundësi që të humbni të gjitha shumat e basteve.

Numrat me fat për të ëndërruar për një qen

Os Numrat me fat ekzistojnë pothuajse për çdo ëndërr. Në këtë rast kemi edhe disa për t'ju treguar. Ato mund të përdoren në lotari, mega-sena dhe tërheqje të tjera parash.

Vetëm kushtojini vëmendje një gjëje, përdorni ato vetëm në ëndrra që tregojnë se do të keni fat në lojë. Nëse keni ëndërruar diçka negative, thjesht mos i përdorni.

 • Numrat me fat: 05, 13, 32, 12, 5549
 • Numrat me fat: 08, 22, 05, 01, 35

Më shumë ëndrra:

Shpresoj se ju ka pëlqyer të dini se çfarë ju rezervon e ardhmja përmes faktit se ëndërroni për një qen në lojën e kafshëve.

Përfitoni sa më shumë nga supozimet tona dhe të gjithë numrat tanë, besoni se ato mund t'ju sjellin shumë fitore!

2 Shpërndaje

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *