Kalo tek përmbajtja

Ëndërroj duke folur me dikë që ka vdekur

25 Shpërndaje

Ëndrrat tona mund të kenë kuptime të ndryshme dhe mund të jenë një shenjë paralajmëruese për ndonjë gabim që po bëni. Shumë njerëz na kërkuan të shpjegojmë Kuptimi i ëndrrës duke folur me dikë që ka vdekur dhe ky artikull do t'i kushtohet kësaj.

Ëndërroj duke folur me dikë që ka vdekur

Le t'ju tregojmë kuptimin e ëndrrës për dikë që ka vdekur, qoftë një mik, një i afërm i vdekur apo një i afërm shumë i afërt.

Ne do t'ju shpjegojmë se çfarë duhet të mbani nga kjo ëndërr dhe nëse duhet t'i kushtoni vërtet rëndësi apo thjesht duhet të përpiqeni të harroni këtë pjesë të keqe të jetës suaj.

Bëhuni gati sepse ky është një artikull i fortë, ëndërroni se kush ka vdekur Praktikisht është gjithmonë një shenjë e diçkaje të keqe dhe është e rëndësishme që të dini kuptimin e secilës ëndërr për të ditur se si të mbroni veten dhe si të mos vazhdoni të bëni gabime.


Dndërroni të flisni me dikë që ka vdekur

Dndërroni të flisni me dikë që ka vdekur
Dndërroni të flisni me dikë që ka vdekur

Para se të filloj të them pse keni ëndërruar dhe çfarë do të thotë, është e rëndësishme të bëni disa njerëz vetë.

A ishte ky person miku, armiku, i afërmi apo anëtari shumë i afërt i familjes tuaj?

Le të vazhdojmë ta shpjegojmë në pjesë.

Nëse ëndërroni të flisni me dikë që ka vdekur, i cili ishte miku/familjari juaj i vërtetë ose dikush që ju do, kjo thjesht do të thotë se ju mungon prania dhe bisedat me atë person të caktuar.

Ëndrrat janë mënyra se si mendja jonë gjen për të qenë në gjendje të jetojë atë që nuk është më e mundur për të jetuar dhe në këtë rast ju mungon ai person, bisedat, aventurat dhe prania e tij.

Tani imagjinoni që ëndërroni se po flisni me dikë që nuk ju pëlqen ose me dikë që nuk ju pëlqen...

Në këtë rast kuptimi mund të jetë shumë më i keq, zakonisht kjo ndodh kur dikush i keq përpiqet t'ju përcjellë diçka të keqe.

Mund të jetë diçka e keqe që po ndodh në jetën tuaj ose diçka e keqe që mund të ndodhë..

Zakonisht nuk shoqërohet me vdekje ose diçka të tillë, kështu që mos u shqetësoni.

Është vetëm një paralajmërim për diçka të keqe që ka ndodhur ose që do të ndodhë.

A keni ëndërruar për dikë që tashmë ka vdekur, vetëm me imazhin tuaj? Shikoni më poshtë se çfarë do të thotë!


Duke ëndërruar dikë që ka vdekur (pa folur)

Ëndërroni kush ka vdekur Ka disa mënyra për të ëndërruar dhe disa mënyra për të përcjellë mesazhe.

A e keni zakon të ëndërroni për dikë që ka vdekur?

Në rastin e mësipërm e keni ëndërruar të ndjerin dhe ai ka folur me ju, por ka raste që të vdekurit thjesht nuk flasin.

Ky kuptim është për ata njerëz që shohin vetëm të ndjerin, vetëm një pjesë të trupit ose të gjithë trupin dhe asgjë më shumë.

Si në shembullin e mësipërm, kuptimi i tij do të varet nga i ndjeri.

Ishte miku apo armiku juaj?

Nëse ai ishte shoku yt, mund të pushosh... Zakonisht të vdekurit përpiqen të komunikojnë me të gjallët përmes ëndrrave, nëse e keni parë vetëm të ndjerin ka shumë të ngjarë që ata të jenë vetëm malli, në anën tuaj dhe në anën e tij.

Ëndërrimi na lejon të hyjmë në botën tjetër dhe është një nga mënyrat më të mira për të komunikuar me ata që duam më shumë.

Nëse ai ishte armiku juaj, mund të ishte gjithashtu një shenjë paralajmëruese, por zakonisht është vetëm për t'ju frikësuar.

A i njihni ata njerëz që edhe pasi të kenë vdekur nuk na lëshojnë?

Epo, të ëndërrosh për dikë që tashmë ka vdekur mund të jetë vetëm një frikë e thjeshtë e predikuar nga i ndjeri, nuk do të të prekë, thjesht do të frikësohesh dhe do të trembesh.

Nëse ai nuk ka komunikuar me ju, nuk ka asnjë të keqe në të.


Të shohësh në ëndërr dikë që ka vdekur shumë i ri

Ëndërroni për dikë që tashmë ka vdekur

Pak portale mistike zakonisht shpjegojnë kuptimin e vërtetë të ëndërrimit i vdekur le te jete e re...

Ka të ngjarë ta përjetoni këtë nëse jeni afër një të riu, fëmije apo edhe një foshnjeje që ka vdekur kështu, pa qenë në gjendje të jetoni një jetë të plotë të lumtur.

Mos u shqetësoni sepse të ëndërrosh dikë që ka vdekur shumë i ri do të thotë se ky person ka mbetur në nënndërgjegjen tënde, je i traumatizuar nga ngjarja, ndoshta për shkak të moshës dhe ende nuk ke mundur ta harrosh atë person.

Vdekja e të rinjve është gjithmonë një surprizë e pakëndshme dhe ndonjëherë kërkon shumë kohë për të na dalë nga koka.

Mundohuni të relaksoheni dhe të ecni përpara me jetën tuaj, ata kanë shkuar në një vend më të mirë ku do të kujdesen dhe do të bekohen.

Mos u ndal këtu!

Ne kemi një kuptim më interesant më poshtë… Vë bast se do të dëshironi ta shihni!


duke ëndërruar njerëz të vdekur

Ka zakon të ëndërrojë për njerëz të vdekur dhe nuk e di se çfarë do të thotë?

Për fat të mirë kemi një lajm të mirë për ju pasi kjo është një nga shenjat më të mira që mund të merrni!

Mund të duket e çuditshme, madje edhe një gënjeshtër, por e vërteta është se kuptimi i ëndrrës së njerëzve të vdekur është shumë pozitiv.

Nëse kjo ndodh me ju, është një shenjë se diçka e mirë do të ndodhë në jetën tuaj, diçka do të përmirësohet dhe diçka do të ndryshojë për mirë.

Ky përmirësim do t'ju bëjë më të lumtur dhe më të lumtur dhe gjithashtu do t'i bëjë të gjithë të vdekurit për të cilët ëndërroni.

Bëhuni gati sepse gjëra të mira po vijnë, veçanërisht nëse kjo është një ëndërr e përsëritur.

Sigurisht, mund të trembeni në gjumë dhe të zgjoheni të befasuar, por jini të sigurt se jeta juaj nuk do të marrë shumë kohë për t'u përmirësuar brenda natës.

Shumë njerëz kanë frikë se kjo ëndërr është e keqe dhe tentojnë të bëjnë banjë, lutje dhe magji për të hequr qafe këtë të keqe, por mos u shqetësoni!


Dndërrimi i një shoku që ka vdekur

Humbja e një shoku është një nga gjërat më të këqija që mund të na ndodhë.

Prania e tij thjesht zhduket dhe bëhet shumë e vështirë të jetojmë me mungesën e saj gjatë jetës sonë.

Së pari, duhet të mendoni për këtë ai tani i është dorëzuar Perëndisë dhe se është në një vend më të mirë.

Dhe pas kësaj, ju thjesht mund të jeni në gjendje të interpretoni se çfarë do të thotë të ëndërrosh për një mik që ka vdekur.

A e keni zakon të ëndërroni duke folur me një person që ka vdekur dhe ai person është miku juaj?

Apo thjesht ëndërroni për imazhin tuaj?

Cilado qoftë ëndrra, ajo ka vetëm një kuptim...

Ju mendoni shumë për këtë person dhe ata janë të shqetësuar për ju.

Zakonisht të vdekurit kërkojnë të komunikojnë me ata që duan më shumë përmes ëndrrave dhe ky është një shembull i kësaj.

Miku juaj dëshiron t'ju tregojë se gjithçka është në rregull me të.

Ai dëshiron të tregojë se vdekja e tij ishte vetëm një fazë e jetës së tij dhe se tani është në një vend më të mirë dhe se nuk duhet ta kaloni gjithë jetën duke menduar për të, sepse ai është mirë.

Pushoni, mos mendoni për mikun tuaj se ëndrrat do të zhduken.

Por a keni menduar ndonjëherë të ëndërroni sikur ai person të ishte gjallë? Ne shpjegojmë më poshtë…


Duke ëndërruar njerëz që kanë vdekur sikur të ishin gjallë

Të ëndërrosh për dikë që ka vdekur mund të jetë e frikshme, por të ëndërrosh njerëz që tashmë kanë vdekur sikur të ishin gjallë mund të jetë edhe më e frikshme.

Për fatin tuaj, nuk është një flamur i kuq.

Dhe aq më pak një shenjë se diçka e keqe do të ndodhë me ju ose atë person.

Ne te kunderten!

Të shohësh në ëndërr njerëz që tashmë kanë vdekur sikur të ishin gjallë do të thotë që diçka e mirë do të ndodhë në jetën tënde.

Mund të jetë diçka e thjeshtë si gjetja e 10 dollarëve ose mund të jetë diçka e mrekullueshme si rritja e madhe e pagës.

Ose nëse nuk keni një punë, madje mund të nënkuptojë se do të mund ta gjeni së shpejti!

Nëse jeni duke përjetuar vështirësi dhe keni nevojë për pak fat, ka shumë mundësi që ta keni sepse këto lloj ëndrrash tërheqin vetëm gjëra të mira dhe pozitive!


Dreamndërruar dikë që ka vdekur duke folur me ju

Ky kuptim është i ngjashëm me atë të parë të paraqitur, të ëndërruarit duke folur me një person që ka vdekur.

Si në shembullin e mësipërm do të varet vetëm nga një gjë…

Ky person ishte miku juaj apo ky ishte armiku juaj?

Nëse ai person është miku juaj, si p.sh. një mik i mirë, baba, nënë, vëlla apo ndonjë anëtar tjetër i familjes, mund të nënkuptojë thjesht se ju mungon dhe atij personi gjithashtu ju mungon.

Ju përdorni ëndrrat për të vrarë të gjitha ato dëshira dhe të dashurit tuaj që kanë ndërruar jetë bëjnë të njëjtën gjë.

Mos kini frikë të ëndërroni për dikë që ka vdekur duke folur me ju nëse është i afërt dhe miq.

Bisedat e tyre në ëndrra shërbejnë për të kompensuar të gjithë kohën që humbasin gjatë gjithë ditëve kur nuk janë të pranishëm pranë njëri-tjetrit.

Tani le të shkojmë te armiqtë... Të ëndërrosh për dikë që ka vdekur duke folur me ty mund të jetë e keqe nëse ai person është i keq...

Nëse po, mund të nënkuptojë probleme, mund të nënkuptojë se jeta juaj nuk po shkon mirë dhe se diçka e keqe do të ndodhë në të që nuk do t'ju pëlqejë.

Mund të ndizet ose thjesht mund të rrafshojë një gomë.

Sido që të jetë, mos u shqetësoni sepse nuk do të thotë vdekje, as vdekjen tuaj dhe as vdekjen e një miku, familjari apo të njohuri.


Ëndrra e një burri që tashmë ka vdekur

Ka pak shpjegime të besueshme në internet se çfarë do të thotë të ëndërrosh një bashkëshort që ka vdekur.

Kemi analizuar dhjetëra dëshmi dhe kemi arritur në përfundimin se në shumicën e rasteve kjo është një shenjë paralajmëruese, qoftë për të mirë, qoftë për një të keqe.

Një nga raportet që gjetëm ishte:

“Kam ëndërruar për burrin tim që ndërroi jetë 1 vit më parë, ajo më kërkoi të fliste me mua në ëndërr, nuk doja ta dëgjoja, pastaj ëndërrova për një aksident…”

Kur ëndrra shpërfillet dhe ju refuzoni të flisni me personin, kjo bën që një ëndërr tjetër të kalojë në kokën tuaj dhe në atë ëndërr ajo tregon mesazhin e saj.

Nëse shihni në ëndërr një burrë që tashmë ka vdekur dhe pas kësaj nuk keni ëndërr me asnjë mesazh, mos u shqetësoni sepse kjo nuk është një shenjë paralajmëruese.

Nëse keni përvojën e ëndërrimit të një burri që ka vdekur dhe pas kësaj ëndrre për ndonjë ngjarje, është më mirë të jeni vigjilent, mund të jetë një gjë e mirë ose e keqe.


Ne fillojmë duke shpjeguar se çfarë do të thotë ëndërroni të flisni me dikë që ka vdekur dhe ne përfunduam duke ju thënë disa kuptime të tjera, si p.sh ëndërroni se kush ka vdekur!

Gjithsesi, ka ende shembuj të tjerë kuptimesh, ne dimë shumë të tjera, nëse keni ndonjë sugjerim apo raportim ëndrrash që nuk e dini kuptimin, mos ngurroni të komentoni këtë artikull.

<< Kthehu për më shumë ëndrra

25 Shpërndaje

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *

Komentet (11)

Avatar

Babai im vdiq nga një subitp i keq dy muaj më parë. Atë natë pashë një ëndërr për të. Ai ishte gjallë, por i sëmurë. Ai kishte dhimbje, ishte shumë i dobët në spital. Pashë njerëz të tjerë që njihja. Disa që janë të gjallë, njëri tashmë ka vdekur, por u duk i gjallë.
Kam ëndërruar gjithë natën. U zgjua, u lut. Ai u kthye për të fjetur dhe e njëjta ëndërr vazhdoi. Ai është në rregull?

përgjigje
Avatar

Ai është në trajtim, kur të shërohet do të bëjë kalimin e tij në një vend shumë më të mirë. Ndërkohë ju luteni për shpirtin e babait tuaj dhe thoni
atij në lutjet tuaja çfarë ndjen zemra, thuaji se e do dhe që ai të shkojë se të gjithë do të jeni mirë. Tregojini atij atë që ai gjithmonë donte të dëgjonte.

përgjigje
Avatar

Kam parë në ëndërr kushëririn tim, i cili vdiq i vrarë rreth 3 vjet më parë, në ëndërr ishim shtrirë duke më mbajtur për dore, duke më thënë t'i tregoja nënës së tij se ai e donte shumë dhe nëse vëllai i tij i bënte ndonjë të keqe nënës, ishte për nënën e tij tregonte kushërirës së tij maick, ai ishte shumë pis në ëndërr

përgjigje
Avatar

E pashë në ëndërr shokun tim të vdekur, e pashë të pikëlluar sikur po qante, në ëndërr im shoq më pyeti “pse qan Andi? Unë iu përgjigja: Vëllai po shpenzon paratë e tij .obs;vëllezërit ishin binjakë.mallimi është i pamasë. 🙌

përgjigje
Avatar

Ëndërroj çdo javë për një shoqe fëmijërie që vdiq në maj aksidentalisht, ajo ishte e martuar me kushërirën time….sepse kam ëndërruar që ajo të më thotë diçka, por nuk e di se çfarë…dhe në këto ëndrra përqafoj nënën e saj. dhe ne qajmë shumë…dhe e njëjta gjë me vëllain e saj.😪çfarë do të thotë?

përgjigje
Avatar

Kam ëndërruar për nënën e të dashurit tim që tashmë ka vdekur. Por puna është se nuk e kam parë kurrë, as në foto, as personalisht!. Ne enderr sikur te ishte vertet gjalle, sikur po flisja me ndonje ne familje dhe po ashtu kur fliste, me shikonte drejt ne sy dhe me tha dicka qe me beri te qendroja shume e fokusuar (Kur u zgjova, cdo gje qe ka ndodhur dhe sidomos ajo qe me ka thene ne enderr...nuk me del nga koka.Ne enderr kemi qene nje familje e lumtur/por edhe keshtu: Nuk e kuptoj pse kam pare nje person. "Kurrë nuk e kam parë, as me foto apo asgjë. do të thotë diçka? apo ishte thjesht një krijim i mendimeve të mia ngaqë kisha dëgjuar për të?

përgjigje
Avatar

Pershendetje diten e mire…
Unë ëndërroj për vjehrrën time, pothuajse çdo ditë
Ajo na la me një sëmundje pa u përgatitur…duke ushtruar brenda natës.
Duke lënë me ne një djalë të rritur alkoolik me probleme të rënda mendore.
Unë isha i vetmi nga të gjithë anëtarët e familjes me të cilët fola në shtratin e saj të vdekjes… duke i premtuar se do t'i jepja djalit të saj ilaçet.
Por ëndrra është aq e vërtetë sa më duket sikur mund ta prek...
Dhe nje enderr te bukur na thote se u kthye se i kishte marr malli... cdo gje kthehet ne normalitet njerezit e pranojne sikur te ishte nje keqkuptim dhe gjithcka eshte ne rregull...endrra shfaqet gjithmone ne kuzhinen e shtepise se saj. ... na pëlqente të qëndronim sepse ushqimet i kishim në tavolinë.
Ndonjëherë komentoj me të… por Dona Belita sapo i dhurova të gjitha gjërat e saj… u bënë 6 muaj që ka ndërruar jetë dhe ende nuk kam mundur të heq qafe gjithçka… sa herë që shkoj të lëviz, nxjerr diçka dhe mbaj. sikur ajo do të kthehej.
Jetoj në të njëjtin oborr, por kush ka ngelur në shtëpi dhe djali. Unë shmang të shkoj atje, thjesht shkoj të marr ushqim dhe mjekim…
Kur jam atje, jetoj sikur ajo ka dalë të zgjidhë diçka dhe kthehet… Gjithçka e mbaj në të njëjtin vend, asgjë ndryshe.
Vetëm se tani shtëpia nuk ka të njëjtën freski dhe gëzim si dikur…
Por në ëndërr ndjej aroma që më zgjojnë gëzimet.
Por unë jam i humbur, duke mos ditur çfarë të bëj, jo se është një ëndërr e keqe… por kam shumë frikë nga interpretimet… oh vajza ime 16 vjeçare ka të njëjtën ëndërr si e imja. Faleminderit që lexoni dhe shpresoj se mund të më ndihmoni…. Sinqerisht Lilian

përgjigje
Avatar

Kam ëndërruar gjyshen time që ka ndërruar jetë shumë vite më parë, në ëndërr ajo u shfaq si një dritë dhe u ngrit në qiell dhe u bë një yll, po përpiqem ta kuptoj këtë ëndërr.

përgjigje
Avatar

Kam ëndërruar për ish-burrin tim, por ata më thanë se ai vdiq, por unë nuk e kam parë atë për 13 vjet. dhe unë ëndërrova për të, e dija se ai ishte tashmë i vdekur, u kujtova në ëndërr. agjenti ishte në një shtëpi që po bëja qull misri dhe ai me pyeti nese mund te hante i thash po doja shume ta perqafoja por nuk munda ne enderr do te pyesja nese ishte e vertete qe kishte vdekur por kur do te pyesja me tha Unë po shkoj atje dhe e pyeta ku po shkon ai u përgjigj unë po shkoj atje dhe e bëra pyetjen dhe ai nuk më ktheu përgjigje, ai vetëm tha që do të kërkoj ty që të flasim. erdhi dyshimi, a ka vdekur me te vertete.zakonisht kur burri ose gruaja vdesin shprehja perdoret dhe do te marr ty dhe pastaj ose vdes gruaja ose burri..por une do te kerkoj qe te flasim e mos te degjojme per te ..dhe doja të dija kuptimin e kësaj ëndrre...E kam pritur prej kohësh që të flasim….

përgjigje
Avatar

Kam ëndërruar për vjehrrën dhe babain e djalit tim… Ajo donte të më jepte një fetë tortë dhe unë isha në diçka si një makinë dhe po e kaloja shpejt ku arrita të merrja vetëm gjysmën e saj. Babai i djalit tim pranë saj ishte në ankth që unë të merrja tortën. Të dy nisen për në përjetësi. Së pari ai dhe më pas ajo. Vjehrri im kishte shkuar më parë. Faleminderit

përgjigje
Avatar

pata te njejten enderr dy nete ne te pashe kusheriren time tashme te vdekur ajo ishte 33 vjec vdiq nga kanceri kishim nje marredhenie normale me kusherinj por nuk ishim shume te afert isha shume e merzitur per vdekjen e saj tre vjet me pare. nuk e kam ëndërruar kurrë në ëndërr e pashë duke qeshur dhe po ecnim në oborrin e shtëpisë sime dukej e vërtetë por nuk dëgjova çfarë po thoshte, natën e dytë e njëjta gjë, por ajo kishte veshur një veshje tjetër , nuk u frikesova naten e pare, madje u lumturova kur e pashe buzeqeshjen e saj. Kërkova në internet dhe gjeta disa kuptime ajo që më tërhoqi vëmendjen ishte se do të pësoja një humbje, shkova të flija i shqetësuar se pashë të njëjtën ëndërr dhe në mëngjes mora lajmin se shoku dhe shoqja ime 22-vjeçare ishte. u gjet e vdekur në orën 3:40 të mëngjesit duke u përkulur për vdekjen e saj me motoçikletë, një sëmundje e mundshme e papritur ose vdekje natyrore.

përgjigje