Kalo tek përmbajtja

Lutja e Santa Ritës për shkaqe të pamundura

14 Shpërndaje

Po kërkoni të arrini diçka që duket e pamundur për t'u arritur dhe nuk dini si? Përgjigja është e thjeshtë, duhet të luteni Lutja e Santa Ritës për shkaqe të pamundura dhe të dëshpëruar.

Lutja e Santa Ritës për shkaqe të pamundura

Shenjtorja e shkaqeve të pamundura do t'ju ndihmojë, ashtu siç ndihmoi mijëra njerëz me murtajën sa ishte gjallë, pa u prekur kurrë nga sëmundja!

Kjo shenjtore është më se e gatshme për të gjitha llojet e kërkesave dhe të gjitha llojet e urgjencës, dhe nëse e sheh që vërtet e meritoni, do t'ju ndihmojë me të gjitha kërkesat tuaja, pavarësisht se cilat janë ato.

Pra, për të marrë ndihmën e tij të madhe, ju vetëm duhet të bëni lutjen origjinale. Lutja që do të shtrojmë këtu është më e fuqishmja dhe ajo që është përdorur ndër vite për të kërkuar dhe plotësuar dëshira të ndryshme.

1) Lutja e Santa Ritës për shkaqe të pamundura

Ju do të mund ta falni këtë lutje sot, pavarësisht nga qëllimi për të cilin keni nevojë. Thjesht duhet të keni besim gjatë gjithë procesit të lutjes dhe gjithmonë të besoni në këtë shenjtor.

Ne ju rekomandojmë atë ndezni 1 qiri të bardhë dhe ngrijeni mbi kokë, duke ia ofruar kështu Santa Ritës. Ky qiri do të jetë një ofertë e vogël që do të sjellë dritë në rrugën tuaj.

Përveç kësaj, ju duhet të luteni me qiriun e ndezur para jush dhe ta lini të digjet plotësisht. Kur të mbarojë djegia, mund të prisni për fuqitë e lutjes pasi ato nuk do të zgjasin shumë për t'u shfaqur.

“O Shën Rita e fuqishme dhe e lavdishme e quajtur Shenjtore e shkaqeve të pamundura, avokate e rasteve të dëshpëruara, ndihmëse e orës së fundit, strehë dhe strehë nga dhimbja që të tërheq në humnerën e mëkatit dhe mungesës së shpresës, me gjithë besimin në fuqinë tënde pranë Zemra e Shenjtë e Jezusit, ju drejtohem në rastin e vështirë dhe të paparashikuar, që më shtyp me dhimbje zemrën.

(Bëni porosinë tuaj këtu)

Arri hirin që dëshiroj, sepse është i nevojshëm për mua, e dua. Prezantuar nga ju lutja ime, kërkesa ime, për ju që jeni kaq të dashur nga Zoti, me siguri do të përgjigjet.

Thuaji Zotit tonë se unë do të përdor hirin për të përmirësuar jetën time dhe zakonet e mia dhe për të kënduar Mëshirën Hyjnore në Tokë dhe në Qiell.
Shën Rita e shkaqeve të pamundura, ndërmjetëso për ne! Amen."

2) Lutja e Santa Rita de Cássia për shkaqe të pamundura në dashuri

Shenjtor i shkaqeve të pamundura

Para së gjithash, është e rëndësishme të përmendim se lutja e mësipërme është për dashuri. Por ky lutje ka për qëllim më shumë për atë qëllim, duke pasur efekte më të shpejta dhe më të forta.

Është një lutje që shërben vetëm për të kërkuar ndihmë në dashuri. Nuk ka rëndësi se cila është kërkesa, nëse ka lidhje me dashurinë, thjesht do të plotësohet.

Mund të jetë t'i kërkoni dashurisë të kthehet, t'i kërkoni atij t'ju pëlqejë ose t'ju falë. Nëse doni t'i luteni Santa Rita de Cássia për dashuri, ne e kemi lutjen menjëherë.

Santa Rita e fuqishme dhe e lavdishme, ju që ndihmoni mijëra njerëz çdo ditë, ju që jepni ndihmën tuaj në këmbim të asgjëje, më ndihmoni edhe mua sepse vërtet po vuaj.

Po vuaj brenda, zemra më është thyer dhe nuk ka zgjidhje për ta rregulluar.

Kam nevojë për ndihmë të dëshpëruar në dashuri, sepse vetëm nuk mund ta zgjidh këtë situatë të tmerrshme në të cilën ndodhem, vetëm nuk mund të dal nga kjo vrimë e zezë që vetëm më bën të vuaj.

Kërkoj ndihmë nga Santa Rita dhe të gjitha fuqitë e saj sepse i besoj vetëm asaj, vetëm ajo mund të më ndihmojë, vetëm ajo mund të më ngushëllojë me gjithë forcën e saj!

Ju kërkoj me forcë, me përkushtim dhe me shumë besim...

(Bëni porosinë tuaj këtu)

Këtë e kërkoj vetëm sepse kam shumë nevojë, sepse vuaj dhe nuk duroj dot më.

Ju lutem me besim dhe ju kërkoj të përdorni të gjitha hiret tuaja të lavdishme dhe të gjitha fuqitë tuaja për të më ardhur në ndihmë sa më shpejt të jetë e mundur!

Unë të besoj ty Santa Rita de Cássia, të besoj ty.

Amém

Lutja origjinale MysticBr. Kopjimi është i ndaluar, përveç me font.

3) Lutja për çdo ditë

Kjo lutje është e ngjashme me lutjen e Santa Rita de Cássia për shkaqe të pamundura dhe të dëshpëruara.

A ka ndonjë problem që ju shqetëson vazhdimisht? Kështu që ju duhet të luteni dhe të kërkoni ndihmë çdo ditë.

Ekziston një lutje për këtë qëllim dhe shërben për të gjitha llojet e kërkesave, duke përfshirë dashurinë, shëndetin, jetën financiare dhe madje edhe jetën tuaj familjare.

Ju vetëm duhet ta falni namazin çdo ditë kur zgjoheni ose para se të shkoni në shtrat. Në fund të lutjes duhet të luteni 1 Ati ynë dhe 1 Përshëndetje Mari.

“O Shën Rita e fuqishme dhe e lavdishme, ja tek këmbët e tua një shpirt i pafuqishëm që, në nevojë për ndihmë, të drejtohet me shpresën e ëmbël për t'u përgjigjur nga ti që ke titullin e pakrahasueshëm të Shenjtit të rasteve të PAMUNDURA DHE DËSHMËRIME.

O Fytyrë e Shenjtë, interesohu për kauzën time, ndërmjetëso te Zoti që të më japë hirin që kam aq nevojë:Bëni dëshirën tuaj).

Mos më lejoni të largohem nga këmbët tuaja pa marrë përgjigje.

Nëse ka ndonjë pengesë tek unë që më pengon të marr hirin që kërkoj, më ndihmo ta heq atë.

Përfundoje kërkesën time me meritat e tua të çmuara dhe ia paraqit burrit tënd qiellor, Jezusit, në bashkim me lutjen tënde.

O Santa Rita, të gjithë besimin tim e kam te ti; nëpërmjet teje pres me qetësi hirin që kërkoj prej teje.
Santa Rita, avokate e të pamundurës, lutu për ne.”


Ndezni një qiri të bardhë për Santa Rita

Është shumë e rëndësishme që ne të tregojmë vlerësimin dhe mirënjohjen tonë ndaj shenjtorëve për dëgjimin dhe përgjigjen ndaj kërkesave tona. Një nga mënyrat më të mira për ta bërë këtë është duke ndezur një qiri të bardhë ose të kuq.

Përpara se të filloni t'i luteni Santa Rita de Cássia për një kauzë të pamundur, ndizni një qiri të bardhë dhe ngrijeni mbi kokë.

Kur ta bëni, thoni "Ky qiri është për të ndriçuar rrugën për në Santa Rita!".

Pas kësaj, rregulloni qiriun para jush, gjunjëzohuni para tij dhe filloni të luteni me besim të madh. Ju gjithmonë mund të luteni ndërsa qiriri po digjet.


A funksionon lutja drejtuar Santa Rita de Cássia për shkaqe të pamundura?

Shumë njerëz ende dyshojnë në fuqitë e këtyre lutjeve, por më besoni se nuk duhet. Ato janë një nga lutjet më të fuqishme që mund të luten për të marrë hire urgjente dhe shpejt.

Ky shenjtor ndihmoi mijëra njerëz të gjallë dhe kurrë nuk donte të merrte asgjë në këmbim. Ajo gjithmonë ka punuar për të tjerët dhe kurrë nuk ka menduar për të, kështu që ju mund të shihni se ajo është një shenjtore e vërtetë që i pëlqen të ndihmojë.

Pra, ajo gjithashtu do t'ju ndihmojë me porosinë tuaj. Thjesht pyesni me besim dhe me shumë ndershmëri.


Më shumë lutje:

Që tani e tutje, ju e dini se me besim dhe me shumë përulësi çdo gjë është e mundur. Mos harroni kurrë se nuk jeni vetëm, gjithmonë mund të mbështeteni në ndihmën e engjëjve, shenjtorëve dhe Zotit për t'ju ndihmuar në jetën tuaj.

Pra, përdorni lutjen ndaj Santa Ritës për shkaqe të pamundura dhe urgjente sa herë që është e nevojshme. Kjo lutje e fortë madje mund të ndryshojë jetën tuaj një herë e përgjithmonë.

14 Shpërndaje

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *