Kalo tek përmbajtja

Privacy Policy

Politika e privatësisë MysticBr

Të gjitha të dhënat personale të mbledhura do të përdoren për të ndihmuar të bërë vizitën tuaj në faqen tonë të internetit si produktive dhe të kënaqshme të jetë e mundur.

Garancia e konfidencialitetit të të dhënave personale të përdoruesve të faqes tonë është e rëndësishme për MysticBr.

Të gjitha informacionet personale në lidhje me anëtarët, pajtimtarët, klientët ose vizitorët që përdorin MysticBr do të trajtohen në përputhje me Aktin e Mbrojtjes së të Dhënave Personale të 26 tetorit 1998 (Ligji nr. 67/98).

Informacioni personal i mbledhur mund të përfshijnë emrin tuaj, e-mail, numrin e telefonit dhe / ose telefon celular, adresën, datën e lindjes dhe / ose të tjerët.

Përdorimi i MysticBr presupozon pranimin e kësaj Marrëveshjeje të Privatësisë. Ekipi i MysticBr rezervon të drejtën për të ndryshuar këtë marrëveshje pa njoftim paraprak. Prandaj, ju rekomandojmë që të konsultoheni rregullisht me politikën tonë të privatësisë në mënyrë që të jeni gjithmonë të përditësuar.

ads

Ashtu si faqet e internetit të tjera, ne mbledhim dhe të përdorim të dhënat e përmbajtura në reklama. Informacioni në reklama përfshijnë IP tuaj (Internet Protocol), ISP juaj (Internet Service Provider, të tilla si SAPO, Clix, apo të tjera), shfletuesit që e keni përdorur për të vizitoni faqen tonë (të tilla si Internet Explorer ose Firefox), koha e vizitës tuaj dhe cila faqe keni vizituar faqen tonë të gjithë.

Cookie DoubleClick Dart

Google, si një palë e tretë shitësi, përdor cookies për të shërbyer reklama në faqen tonë të internetit;

Me cookit Dart, Google mund të shfaqin reklama në bazë të vizitave që lexuesi ka për faqet e internetit të tjera në internet;

Përdoruesit mund të çaktivizoni turrje cookie duke vizituar Politika Privacy Content Rrjeti dhe Google reklama.

Cookies dhe Beacons Web

Ne përdorim cookies për të ruajtur informacione të tilla si preferencat tuaja personale kur ju vizitoni faqen tonë. Kjo mund të përfshijë një popup të thjeshtë ose një lidhje në disa nga tiparet tona, të tilla si forumet.

Ne gjithashtu përdorin reklama e palës së tretë në faqen tonë të internetit për të mbështetur shpenzimet e mirëmbajtjes. Disa nga këto reklamuesit mund të përdorë teknologji të tilla si cookies dhe / ose web beacons kur ata reklamuar në faqen tonë, e cila do të dërgojë gjithashtu reklamuesit këto (të tilla si Google përmes AdSense Google) të marrë të dhënat tuaja personale, të tilla si adresa IP, ISP tuaj, shfletuesit tuaj, etj Kjo është përdorur në përgjithësi për geotargeting (Show Reklamim në Lisbonë vetëm për lexuesit nga Lisbona psh.), Ose duke treguar disa reklama në bazë të një lloji të përdoruesit (të tilla si duke treguar reklama gatim për një përdorues që viziton faqet gatim rregullisht, psh. ).

Ju mbajë fuqinë për të fikur cookies tuaj në parametrat e shfletuesit tuaj, ose duke menaxhuar preferencat në programet mjete anti-virus, të tilla si Norton Internet Security. Megjithatë, kjo mund të ndryshojë mënyrën se si ne të ndërveprojnë me faqen tonë të internetit ose faqe të tjera. Kjo mund të ndikojë ose nuk lejojnë hyrje në programet, apo faqet e forumet tona dhe rrjete të tjera.

Lidhje me faqet e palës së Tretë

MysticBr ka lidhje me faqe të tjera, të cilat, sipas mendimit tonë, mund të përmbajnë informacione / mjete të dobishme për vizitorët tanë. Politika jonë e privatësisë nuk zbatohet për faqet e palëve të treta, kështu që nëse vizitoni një faqe tjetër nga e jona, duhet të lexoni politikën e saj të privatësisë.

Ne nuk jemi përgjegjës për praktikat e intimitetit ose përmbajtjen pranishëm në ato vende.