Kalo tek përmbajtja

Zbuloni shpirtin binjak sipas datës së lindjes

5 Shpërndaje

Një nga mënyrat më të mira për të zbuloni shpirtin binjak sipas datës së lindjes është përdorimi i numerologjisë.

Zbuloni shpirtin binjak sipas datës së lindjes

Mund të mos e dini, por numrat mund të diktojnë të tashmen dhe të ardhmen tonë. Secili person ka numrat përkatës sipas emrit, personalitetit dhe ditës kur ka lindur.

Pra, ajo që duhet të bëjmë është të gjejmë numrat që korrespondojnë me dashurinë tuaj, numrat tuaj dhe thjesht të kontrollojmë nëse përputhen. Nëse ka një ndeshje, zbuloni shpejt nëse ky person është i paracaktuar për jetën tuaj!

A ekziston shpirti binjak? Si të njohim një?

njohin një shpirt binjak

Ne mund t'jua themi pa asnjë problem këtë ekzistojnë binjakë shpirtrash. Të gjithë e kanë një të tillë dhe e gjejnë herët a vonë.

Për të njohur një, mund dhe duhet t'i drejtoheni numerologjisë së datës së lindjes dhe emrit. Pas kësaj, ju vetëm duhet të identifikoni disa shenja që ju jep fati.

Pra, nëse doni të mësoni se si të njihni tuajin shpejt, ju vetëm duhet të shikoni të gjitha hap pas hapi të thjeshtë dhe të shpejtë më poshtë.

Hap pas hapi: Zbuloni shpirtin tuaj binjak sipas datës së lindjes

Ky proces mund të duket pak i komplikuar për shumicën e njerëzve, por e vërteta është se është mjaft i thjeshtë.

Çdokush do të jetë në gjendje t'i bëjë këto zbulime të jashtëzakonshme, mjafton të ndiqni hapat që do t'ju tregojmë menjëherë.

Hapi 1: Gjeni numrin e shpirtit të tij/saj

Hapi i parë është të zbuloni se cili numër korrespondon me dashurinë tuaj të madhe. Për këtë ju duhet të dini datën tuaj të lindjes (të tij/saj), por këtë duhet ta kishit pritur deri tani.

Për të kryer llogaritjen, duhet të shtoni të gjithë numrat e datës dhe, në fund, të shtoni dy numrat e rezultatit. Mund të duket e ndërlikuar, por le t'ju tregojmë një shembull.

  • 17 janar (1) 1995 = 17 + 1 + 1 + 9 + 9 + 5 =42

Thjesht mblidhni të gjithë numrat. Siç mund ta shihni më lart, ishte 42, por ky nuk është ende numri përfundimtar. Për të përfunduar zbulimin e numrit të shpirtit të këtij personi, duhet t'i shtoni këta 2 numra së bashku.

  • 4 + = 2 8

Në këtë rast, numri i shpirtit të tij/saj është 8!

Tani që e keni bërë procesin për shpirtin tuaj binjak të mundshëm, duhet ta bëni edhe për veten tuaj. Ai tani do të ketë në dispozicion numrat e dy shpirtrave tuaj.

Ju mund të vazhdoni në hapin e dytë të zbulimit të një shpirti binjak deri në datën e thjeshtë të lindjes.

Hapi 2: Për ata që nuk e dinë datën e lindjes

Ju mund të mos e dini ditën, vitin dhe muajin që ka lindur i dashuri juaj. Nëse është kështu, ne mund të përdorim një strategji alternative përmes emrit të saj.

Duhet të dini emrin dhe mbiemrin. Pas kësaj, ju duhet të hiqni të gjitha zanoret dhe t'i shtoni ato sipas numrave të mëposhtëm:

  • A=1; E=5; I=9; O=6; U-3

Imagjinoni që emri i tij është António José, ne kemi mbetur me A + O + I + O + O + E, që është 1 + 6 + 9 + 6 + 6 + 5 = 33. Shtimi i 3+3 = 6!

Në këtë rast, numri i shpirtit të dashurisë suaj do të ishte 6, kjo sipas emrit dhe mbiemrit tuaj.

Hapi 3: Njihni kuptimin e numrit të shpirtit të tij/saj

Tani që e dini se cili është numri i shpirtit të personit në fjalë, duhet të dini se çfarë do të thotë në të vërtetë ai numër. Ky hap nuk është thelbësor, por ju rekomandojmë ta bëni pasi do ta bëjë më të lehtë gjetjen e shpirtit binjak sipas datës së lindjes.

Shpirti 1: Ky shpirt është nga ata që e pëlqejnë më shumë lirinë dhe aventurën. Atij i pëlqen të provojë gjëra të reja, të takojë njerëz të ndryshëm dhe vende të pavizituara më parë. Është pa dyshim shpirti më aventurier!

Shpirti 2: I pëlqen paqja dhe qetësia në këndin e saj. Nuk i pëlqen zhurma apo shoqërimi me shumë njerëz, sepse i prishin qetësinë. Ajo është e dashur, e kujdesshme dhe me të vërtetë e kujdesshme.

Shpirti 3: Ai mbështet ata njerëz që kanë më shumë nevojë, pavarësisht se çfarë kanë nevojë. Ata janë gjithmonë në krah të nevojtarëve në momentet më të vështira për t'i ndihmuar, brohoritur dhe inkurajuar këta njerëz.

Shpirti 4: Nuk i pëlqen të punojë në grup dhe nuk pranon praninë e shumë njerëzve në jetën e tij. Ai ka aftësi të mëdha për të udhëhequr, kështu që i pëlqen të organizojë tërë jetën e tij pa ndihmën e jashtme.

Shpirti 5: I pëlqen të rrezikojë në jetë dhe atë në të gjitha aspektet e saj! I pëlqen të përpiqet të arrijë atë që nuk është arritur kurrë dhe të përjetojë atë që të tjerët kanë frikë të përjetojnë. Ajo është e zgjuar, e patrembur dhe e shkathët.

Shpirti 6: Ky është shpirti më mbrojtës nga të gjithë. Ajo është gjithmonë e shqetësuar për ata që e rrethojnë, veçanërisht për miqtë dhe familjen. Ata janë gjithmonë të pranishëm dhe gjithmonë të gatshëm për të ndihmuar në momentet më të vështira.

Shpirti 7: I kushton shumë rëndësi detajeve të vogla. Asnjë njeri nuk i mashtron njerëzit e këtij shpirti, kjo sepse nuk u mungon asgjë. Ata janë studjues, inteligjentë dhe inteligjentë.

Shpirti 8: Luftoni me gjithë forcën që keni çdo ditë për të arritur qëllimet tuaja më të mëdha. Ai është shpirti më ambicioz ndonjëherë, ai ëndërron të ketë botën në këmbët e tij dhe e vërteta është se ai përfundon duke marrë gjithçka që dëshiron!

Shpirti 9: I pëlqen të dëgjojë atë që të tjerët kanë për të thënë. Është një shpirt me të cilin mund të flasim, shfryjmë dhe tregojmë sekretet tona më të mëdha. Ajo është e besueshme, e dashur dhe shumë miqësore.

Hapi 4: Kontrolloni nëse gurët e çmuar të shpirtit e njohin njëri-tjetrin!

Tani vjen pjesa më e ndërlikuar e të gjithë procesit. Deri më tani keni parë numrin tuaj të shpirtit, shpirtin e të dashurit dhe kuptimin e tij.

Në këtë pikë, tashmë duhet të keni idenë më të vogël nëse ju dukeni mirë së bashku, nëse përputhen ose nëse nuk përputhen. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të kontrolloni nëse e njihni njëri-tjetrin.

Kjo do të ndodhë në rastin. Nëse jeni vërtet binjakë shpirti, do të përfundoni duke u takuar në vende krejtësisht të rastësishme në një bazë mjaft të rregullt.

Imagjinoni, ata do të takohen në kafene, në treg apo edhe në radhë në bankë.

Këto takime sporadike ndodhin sepse fati po përpiqet t'ju bashkojë. Kjo është pika më e rëndësishme që duhet t'i kushtoni vëmendje.

Pas kësaj, ju duhet të ndiqni zemrën tuaj dhe të shihni nëse ai person ju vëren po aq sa ju e vëreni atë!

A e njohin gurët e çmuar njëri-tjetrin nga pamja?

Nëse ende nuk keni arritur të gjeni shpirtin tuaj binjak deri në datën e lindjes, duhet t'i kushtoni vëmendje pamjes suaj.

Siç thamë edhe më parë, fati do të kujdeset t'ju bëjë të takoheni në vendet më pak të pritura të mundshme.

Pas kësaj shikojeni atë person sepse ata menjëherë do ta njohin njëri-tjetrin në shikim. nëse ai person shikoni në sytë tuaj për më shumë se 3 sekonda me radhë do të thotë se ajo ndjen diçka.

Do të thotë që ky person ndjeu diçka, një tërheqje, një dëshirë ose dëshirë për të qenë me ju. Kjo është një shenjë e shkëlqyer që ju e keni njohur njëri-tjetrin vetëm duke parë njëri-tjetrin.

Shpirti im binjak është komprometuar, tani çfarë?

Fatkeqësisht, jeta në dashuri nuk është aq e thjeshtë sa duket. Ndonjëherë dashuria jonë e paracaktuar i është përkushtuar dikujt tjetër.

Edhe pse kushton shumë, nuk keni pse të shqetësoheni për këtë. Kjo "Dashuria" që po përjeton ky person nuk është gjë tjetër veçse një iluzion i thjeshtë në jetën tënde.

Nëse ai person është vërtet i vetmi për ju, fati thjesht do të kujdeset që t'ju bashkojë të dy. Teksa flasim, ajo mund të jetë e fejuar, por do të marrë fund dhe ai person do të qëndrojë pranë saj.

Prandaj, mund të kushtojë, por besoni se gjërat do të kthehen në vendin e tyre.

Shpirti binjak nga jeta e kaluar

Për të përfunduar këtë artikull doja të flisja për shpirtrat binjakë nga jetët e kaluara. Kemi pasur disa lexues që na pyesin se si t'i identifikojmë dhe nëse është e mundur të dimë nëse dashuria jonë aktuale ka qenë edhe partneri ynë në jetët e kaluara.

Fatkeqësisht, është e pamundur për ju që ta zbuloni.

Thjesht duhet të ndiqni zemrën dhe ndjenjat tuaja. Nëse mendoni se ky person ju pëlqen dhe se ju pëlqen edhe ky person, nuk keni nevojë për më shenja.


Më shumë për numerologjinë:

Siç mund ta keni vënë re, nuk është gjithmonë e lehtë të mësoni të zbuloni shpirtin tuaj binjak vetëm në datën e lindjes, por nuk është e pamundur.

Ju rekomandojmë fuqimisht që të ndiqni shikimin, intuitën tuaj dhe mbi të gjitha të ndiqni zemrën tuaj. Nuk ka provë më të mirë në botë sesa ajo që ndjen brenda vetes!

5 Shpërndaje

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *