Kalo tek përmbajtja

Kush është Engjëlli im Kujdestar: Si ta dimë sipas datës së lindjes

1 Shpërndaje

Zbulojeni cili është engjëlli im mbrojtës sipas datës së lindjes? Është shumë normale të dëshirojmë ta dimë këtë, pasi të gjithë duam të dimë emrin e engjëllit tonë mbrojtës.

Kush është Engjëlli im Kujdestar: Si ta dimë sipas datës së lindjes

Disa vite më parë ishte tepër e vështirë t'jua zbuloja këtë, por në ditët e sotme janë krijuar tabela që u përgjigjen të gjitha këtyre pyetjeve.

Në përgjithësi, gjithçka që duhet të dini është dita, muaji dhe viti që keni lindur. Çdo ditë ka një emër engjëlli të treguar i cili do të ndryshojë nga muaji në muaj. Pra, për të njohur tabelën tani, thjesht kontrollojeni menjëherë.

Kush është engjëlli im mbrojtës sipas datës së lindjes?

Çuditërisht, është mjaft e thjeshtë të kontrollosh se cili engjëll është sipas ditës dhe muajit në të cilin ka lindur. Në këtë rast, nuk do t'ju duhet as viti i lindjes.

Thjesht shikoni infografikën më poshtë! Thjesht kërkoni sipas ditës dhe muajit. Imagjinoni që keni lindur më 3 dhjetor, kërkoni atë me 03/12, në këtë rast korrespondon me: Ieiazel.

Kolonat avancohen sipas muajit të lindjes. Në të parën kemi janar, shkurt dhe pak mars, në të dytin kemi mars, prill dhe maj e kështu me radhë.

Cili është engjëlli im mbrojtës sipas datës së lindjes
Infografi: Dita e Engjëllit të Kujdestarit

Çfarë është një engjëll mbrojtës?

Para së gjithash, a e dini se çfarë është një engjëll mbrojtës? Në përgjithësi, është një entitet i mirë që është gjithmonë pranë nesh duke na ndihmuar në momentet më të ndërlikuara të jetës sonë.

Ka nga ata që e besojnë këtë janë familjarët e vdekur të cilët ishin përgjegjës për t'u kujdesur për njerëzit në tokë. Ky person është zakonisht një baba, nënë ose një anëtar tjetër i familjes i cili ishte shumë afër nesh sa ishte gjallë.

Roli i këtij familjari është të kujdeset për ne dhe të na ngushëllojë në momentet më të komplikuara. Megjithatë, ky engjëll do të na çlirojë akoma nga rrugët e liga, shoqëria e keqe dhe vendimet e këqija.

Nëse vendosim të ndjekim shtigje të këqija, roli i Engjëllit është të përpiqet të na ndihmojë të dalim prej tyre sa më shpejt që të jetë e mundur. Është, pa dyshim, një entitet i mirë që duhet ta respektojmë.

Cila është rëndësia e njohjes së ditës së Engjëllit Kujdestar?

Ndryshe nga sa mendojnë shumë, është shumë e rëndësishme të kontrolloni se kush është engjëlli juaj mbrojtës gjatë gjithë ditës. Ne e themi këtë që ju të mund t'i luteni atij më drejtpërdrejt.

Ju mund të bëni një lutje të fortë për të në mënyrë që kërkoni praninë tuaj në jetën tuaj dhe ndihmën e tyre në kohët e vështirësive më të mëdha. Ka shumë lutjet për këtë qëllim.

Përveç kësaj, është gjithmonë e rëndësishme të dimë se kush na mbron dhe kush është pranë nesh në kohët e fatkeqësisë më të madhe.

Sikur të mos mjaftonte kjo, pasi të njihni emrin e tij, thjesht mund të shikoni se si është, çfarë i pëlqen dhe si është personaliteti i tij.

A është Engjëlli im Mbrojtës Engjëlli im Mbrojtës?

Po. Engjëlli juaj është mbrojtësi juaj hyjnor. Ai ecën gjithmonë pranë jush, duke ndjekur çdo hap dhe çdo vendim tuajin.

Ai nuk mund të zgjedhë rrugët e së mirës për ju, por mund t'ju ndihmojë duke treguar pasojat që do të ketë kjo rrugë.

Pra, mund të jeni të sigurt se ky engjëll është mbrojtësi juaj më i madh në tokë.

Si të flas si engjëlli im mbrojtës?

Tani që e dini se si ta zbuloni emrin e Engjëllit tuaj Kujdestar sipas datës së lindjes, mund të flisni më drejtpërdrejt me të.

Një nga mënyrat më të mira për ta bërë po fal një lutje të fortë. Ju lutuni atij, flisni emrin e tij dhe pyesni atë që dëshironi.

Mund të ndizni një qiri të bardhë dhe ta vendosni pranë një gote me ujë, kjo do t'i japë forcë dhe energji mbrojtësit tuaj dhe juve.

Shumë njerëz na pyesin se si ta shohim mirë Engjëllin tim Kujdestar, kjo është e pamundur. Ne nuk mund ta shohim atë, pasi ai është një qenie hyjnore, por ne mund ta ndiejmë praninë e tij në jetën tonë.


Më shumë artikuj:

Më besoni, nuk është e vështirë të mësosh se si të zbulosh Engjëllin tim Kujdestar, qoftë nga data e lindjes ose nga një metodë tjetër e ofruar nga numerologjia.

Nëse vazhdoni të keni pyetje, ju kërkojmë që thjesht të lini një koment për këtë artikull.

1 Shpërndaje

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *