Kalo tek përmbajtja

Kush isha në jetën e kaluar sipas datës së lindjes

23 Shpërndaje

Një nga lexuesit tanë përfundoi duke na pyetur "Kush isha unë në jetën e kaluar sipas datës së lindjes?“, kjo është një pyetje shumë interesante dhe që ka një përgjigje!

Kush isha në jetën e kaluar sipas datës së lindjes

Dita dhe muaji ynë i lindjes mund të zbulojnë shumë detaje rreth jetës sonë, të tashme dhe të kaluar.

Në këtë rast, ekziston edhe një test i jetës së kaluar, por ato nuk bazohen në ndonjë detaj specifik të jetës sonë. Pra, duhet t'i drejtohemi numerologjisë.

Nëpërmjet numerologjisë ne do të bashkojmë ditën dhe muajin e lindjes, duke parë kështu ngjashmëritë tona me personin që kemi qenë në të kaluarën.

Jetët e kaluara: Kush isha unë sipas datës së lindjes?

Jetët e kaluara

Për të parë se si ishte në një jetë të kaluar duhet të kontrolloni ditën dhe muajin që keni lindur. Grupe të caktuara njerëzish e identifikojnë veten në mënyrë të barabartë sipas lindjes.

Le t'i lëmë të gjitha datat më poshtë, thjesht kontrolloni se cila është e juaja dhe kontrolloni njëherë e mirë se kush keni qenë!

Nga 14 deri më 28 korrik / 23 deri më 27 shtator / 3 deri në 17 tetor: Një ndikim për të mirë

Nëse keni lindur në një nga datat e listuara më sipër, dijeni se keni pasur një ndikim të madh pozitiv te njerëzit e tjerë. Ai dha shembuj të shkëlqyer dhe tregoi se si duhet të jetë të jetosh në mënyrën e duhur.

Përveç kësaj, ai ishte një person inteligjent me një aftësi të madhe për të bindur. Ai vepronte sipas rregullave dhe i pëlqente të bënte një jetë të drejtë dhe të pavërtetë.

E urreja të shihja njerëz të mashtruar, skema dhe çdo gjë që ngatërronte rendin natyror të botës. Këto 3 data janë të veçanta, keni qenë me fat nëse keni lindur në njërën prej tyre!

Nga 22 deri më 31 janar / 8 deri më 22 shtator: Një artist

Keni lindur mes 22 dhe 31 janarit apo midis 8 dhe 22 shtator? Pra, ju ishit një artist i madh që kishit shumë famë në botë!

Ai kishte një talent natyral për shumë gjëra, por skena ishte bota e tij. Atij i pëlqente të ishte në skenë me qindra apo edhe mijëra njerëz që adhuronin aktet e tij.

Ai ishte i famshëm, por gjithmonë dinte të ruante ndershmërinë e tij pa i shkuar fama në kokë. Ishte pa dyshim në qendër të vëmendjes në atë kohë!

Nga 29 korriku deri më 11 gusht / 30 tetor deri më 7 nëntor: Një shkrimtar

Ju keni shkruar për të motivuar njerëzit të shkojnë më tej dhe të arrijnë të gjitha qëllimet e tyre.

Ai ishte një person që i pëlqente të shkruante dhe të mësonte njerëzit. Më pëlqente të tregoja se si të mos kem frikë dhe si të arrish të gjitha qëllimet, pavarësisht nga vështirësitë që shfaqen.

Nuk mund t'i themi nëse ishte një shkrimtar i suksesshëm apo jo, vetëm e dimë që ai e bëri punën e tij në mënyrë perfekte.

Nga data 8 deri më 21 janar / 1 deri më 11 shkurt: Një bandit!

Me siguri nuk e prisnit këtë përgjigje kur patë datëlindjen tuaj më lart, por ne të gjithë kemi të kaluarën tonë.

Ishe një bandit i madh, që vidhte shumë nga të pasurit, por të pëlqente të ndihmoje edhe ata që kishin më shumë nevojë.

Ju nuk ishit një nga ata njerëz që kurseu gjithçka për ju, përkundrazi ju shpërndave një pjesë të pasurisë tuaj te njerëzit e tjerë që kishin nevojë për të edhe më shumë se ju.

Nëse doni gjithashtu të dini se si kam vdekur në jetën time të kaluar, ka shumë të ngjarë gjatë një grabitjeje.

Nga data 1 deri më 10 mars / 27 nëntor deri më 18 dhjetor: një piktor

Në të kaluarën, ishte shumë e zakonshme që njerëzit të kishin punë që ishin paksa të ndryshme nga sot. Në këtë rast, ju ishit një piktor rrugësh që i kalonte ditët duke pikturuar atë që donte më shumë, natyrën!

Ishte një jetë e varfër, pa të ardhura dhe, në shumicën e rasteve, pa njohje për punën tënde, por ishte ajo që të pëlqente të bëje.

Ai ishte i lumtur, aq sa ishte e mundur dhe bëri thjesht vepra arti të mrekullueshme!

Nga data 12 deri më 29 shkurt / 20 deri më 31 gusht: Një luftëtar

Fatkeqësisht, në kohët e vjetra ishte shumë normale që të kishte luftëra natë e ditë. Në këtë rast, kishte një përzgjedhje të madhe burrash që shkonin drejtpërdrejt në fushat e betejës. Ishte rasti juaj!

Ju ishit një luftëtar që luftoi betejat më të vështira në këtë botë. Ai arriti të mbijetonte pjesën më të madhe të jetës së tij, por përfundoi duke vdekur gjatë një beteje.

20 prill deri më 8 maj / 12 deri më 19 gusht: Një skaut

Në rast se nuk e dinit, skautët janë ata njerëz që hipin në kalin e tyre dhe që do të spiunojnë vendndodhjet e armikut për sulme të ardhshme ose thjesht për të kontrolluar se çfarë po bëjnë.

Lexuesi që na pyeti se kush isha në jetën e kaluar sipas datës së lindjes ka lindur më 13 gusht, kështu që tani e dini se ai ishte një skaut.

Ai kishte një punë të rrezikshme, por e emociononte çdo ditë të jetës së tij!

Nga 9 deri më 27 maj / 29 qershor deri më 13 korrik: Një shtrigë

Në kohët e vjetra ishte shumë normale që dikush të konsiderohej shtrigë. Thjesht bëni disa ilaçe shtëpiake dhe së shpejti u akuzua për magji.

Në këtë rast, në një jetë të kaluar keni qenë një shtrigë e ngarkuar me zbulimin e disa ilaçeve të fuqishme natyrore!

Ai nuk bënte magji të këqija apo diçka të tillë, ai ishte një person që e kushtonte kohën e tij për të ndihmuar të tjerët për të kuruar sëmundjet e tyre dhe sëmundjet që kishin në trupin e tyre.

Nga 11 deri më 31 mars / 18 deri më 29 tetor / 19 deri më 31 dhjetor: një studiues

I njihni ata njerëz që ia kushtojnë kohën e tyre shkencës dhe studimit të atyre gjërave që askush nuk i mban mend? Epo, ti ishe një nga ata njerëz!

Më pëlqente të bëja eksperimente në lidhje me bimët, qeniet e gjalla dhe natyrën.

Fatkeqësisht, ne nuk mund t'ju tregojmë nëse ato ishin të suksesshme apo të pasuksesshme, por ju ende mund të mbani mend disa nga këto detaje!

Nga 28 maj deri më 18 qershor / 28 shtator deri më 2 tetor: ndihmës i vërtetë

Në të kaluarën, ishte shumë e zakonshme të kishim sëmundje shumë të rënda që shkatërronin qytete të tëra. Ju keni qenë një nga njerëzit që keni arritur t'i shpëtoni këtyre sëmundjeve dhe që ju përkushtoheni për të ndihmuar njerëzit e tjerë.

Ai rrezikoi jetën e tij për të shëruar të tjerët dhe për t'u siguruar atyre llojin e kujdesit mjekësor që kishin nevojë.

Ai ishte një njeri trim, me shumë forcë dhe shumë përkushtim brenda zemrës së tij!

Nga 1 deri në 19 Prill, nga 8 në 17 Nëntor: Luftëtar për paqe

Në kohët e vjetra, ju ishit një nga ata njerëz që u bashkuat me një grup të vogël njerëzish për të komplotuar kundër qeverisë. Nuk ishte gjë e keqe, ishin thjesht komplote për të ndihmuar njerëzit të kenë një jetë më të mirë.

Të kenë më shumë liri të shprehjes, më shumë të drejta dhe më shumë kushte në jetën e tyre.

Ishte një person me personalitet të fortë, me guxim dhe vullnet të madh për të ndihmuar ata që kishin më shumë nevojë!

1 deri më 7 janar / 19 deri në 28 qershor / 1 deri në 7 shtator / 18 deri në 26 nëntor: Një mësues

Praktikisht të gjithë kohën tuaj i keni kushtuar mësimit të njerëzve të tjerë. Ai ishte mësues i shkollës fillore (siç e quajmë sot) shumë i përkushtuar ndaj fëmijëve.

Ai i ndihmoi ata të mësonin të lexonin, të shkruanin dhe të mësonin bazat e jetës. Në ato ditë, pak më shumë mund të mësohej nëse nuk do të ishit i pasur, por ju bënit çmos për t'i ndihmuar fëmijët në mënyrën më të mirë.

Kush isha në jetën e kaluar ndikon në atë që jam sot?

Kjo është një pyetje paksa e ndërlikuar për t'iu përgjigjur, por ka nga ata që besojnë kështu. Këtu nuk po flasim më për numerologji, por për rimishërim.

É normale që kalojnë disa rreshta, shijet dhe disa personalitete nga një person te tjetri. Imagjinoni, nëse ju pëlqen të pikturoni, ka shumë mundësi që në jetën tuaj të kaluar të keni qenë dikush me një dashuri të madhe për pikturën!

Pra, përgjigja për këtë pyetje është po. Kush keni qenë në jetën tuaj të kaluar mund të ndikojë në shijet tuaja, mënyrën se si jeni dhe të gjithë personalitetin tuaj këto ditë.

A është 100% i drejtë rezultati i asaj se kush isha në jetën e kaluar sipas datës së lindjes?

Nuk mund të konfirmojmë që rezultati është 100% i saktë, kjo ishte e pamundur të bëhej.

Shumica e përgjigjeve të mësipërme janë dhënë sipas disa testeve dhe studimeve të personalitetit, por asnjëri prej tyre me rigorozitet shkencor.

Pra, ju rekomandojmë që t'i hidhni një sy sugjerimit tonë se kush keni qenë dhe të kontrolloni nëse keni ende disa tipare të personalitetit të të njëjtit person.


Më shumë artikuj:

Numerologjia është në gjendje të na japë përgjigje tepër të plota dhe ndriçuese për jetën tonë, si për shembull kush keni qenë në jetën tuaj të kaluar deri në datën e lindjes.

Thjesht duam t'ju kujtojmë edhe një herë këtë Ky artikull është thjesht informativ dhe nuk ka rigorozitet shkencor..

23 Shpërndaje

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *