Kalo tek përmbajtja

Lutja drejtuar Engjëllit Kujdestar të të dashurit për të bashkuar çiftin

5K Shpërndaje

Marrëdhëniet e dashurisë dhe dashurisë janë shumë të ndërlikuara, por nëse i dimë lutjet e duhura për t'u lutur, mund t'i bëjmë gjërat shumë më të lehta. Një nga shembujt më të mirë të kësaj është lutje Engjëllit Kujdestar të të dashurit për të bashkuar çiftin.

lutja e engjëllit kujdestar bashkon çiftin

Engjëlli ynë ka fuqinë të na mbrojë, të na këshillojë dhe më pak të na largojë nga të gjitha rrugët e këqija, por ka edhe fuqinë të na vendosë pranë një personi që do të na bëjë të lumtur.

Pra, a keni menduar ndonjëherë t'i kërkoni engjëllit të të dashurit tuaj diçka? Mund t'ju tregojë se ky person do të jetë i lumtur me ju dhe se ju jeni zgjedhja e duhur në një marrëdhënie. Duke pasur parasysh këtë, ju mund të jeni me fat dhe ai do të dëgjojë dhe përmbushë kërkesën tuaj!

Nëse dëshironi ta përjetoni këtë, ne kemi lutjet më të forta nga të gjitha për këto qëllime. Thjesht kontrolloni ato menjëherë.

1) Lutja drejtuar Engjëllit Kujdestar të të dashurit për të bashkuar çiftin

Lutja e parë i drejtohet engjëllit të të dashurit tuaj. Shërben për të rivendosur lidhjet e një marrëdhënieje ekzistuese ose për të krijuar lidhje të reja dhe një dashuri të re.

Ajo mund të falet vetë edhe pse nuk është takuar/martuar kurrë me personin në fjalë. Ju vetëm duhet të dini emrin e plotë të dashurisë suaj në mënyrë që ta zëvendësoni atë në mes të lutjes.

Ne ju rekomandojmë atë ndizni 1 qiri të bardhë para fillimit të lutjes, pasi kjo është një ofertë për këtë subjekt të dashur që do të na ndihmojë.

lutja e engjëllit mbrojtës për një të dashur
lutje për të shtypur

2) Lutja për të bashkuar Engjëllin e Kujdestarit të dy njerëzve

Shumë njerëz kërkojnë të bashkojnë dy engjëj në mënyrë që ata të jenë së bashku dhe të mbajnë së bashku dy njerëzit që mbrojnë gjithashtu. Mund të duket si diçka e ndërlikuar për t'u arritur, por ka një lutje për të.

ne kemi një lutje që do të bashkojë dy njerëz përmes bashkimit të engjëjve tuaj mbrojtës. Është një lutje e thjeshtë, por tepër e fuqishme që duhet ta provoni vërtet!

Eu (thoni emrin tuaj të plotë) Kërkoj përgjimin e menjëhershëm të Engjëllit Kujdestar të (thoni emrin e plotë të dashurisë suaj) në jetën time dhe në jetën e atij personi.

Kërkoj që Engjëlli im dhe Engjëlli Kujdestar i (emri i plotë i dashurisë suaj) të mblidhen sot që të mund të ndihmojnë, mbrojnë dhe sjellin lumturi.

Qofshin ata së bashku për të na ndihmuar të jemi të lumtur së bashku, për të na ndihmuar në marrëdhënien dhe në të gjithë marrëdhënien tonë.

Unë dua shumë të jem i lumtur me (emrin e personit), por jeta nuk po e lejon, sepse nuk po gjej rrugën e duhur në këtë marrëdhënie dhe prandaj kërkoj ndihmën e këtyre dy subjekteve.

Kërkoj ndihmë të menjëhershme nga Engjëlli im Kujdestar dhe Engjëlli i (emri i personit) për t'u bashkuar tani, sot, sa më shpejt të jetë e mundur!

Që ata të bashkohen për të na ndihmuar të bashkohemi, të jemi të lumtur së bashku dhe të jetojmë një dashuri të madhe, siç e meritojmë vërtet.

I falënderoj të dy engjëjt për kohën e tyre dhe që më dëgjuan.

U prefsh gjithmonë në paqen e Zotit, Zotit tonë,

Amém

Lutja origjinale MysticBr. Kopjimi është i ndaluar, përveç me font.

3) Lutja për Engjëllin e Kujdestarit për të sjellë të dashurin

A ka ikur dashuria jote dhe nuk di si ta kthesh? Gjëja më e mirë që mund të bëni është t'i bëni një kërkesë urgjente dhe të dëshpëruar Engjëllit të dikujt tjetër, në këtë rast dashurisë suaj.

Ky namaz ka një ofertë obligative. Gjatë faljes duhet të keni pranë 1 qiri të bardhë të ndezur dhe 1 gjysmë gotë ujë. Kjo ofertë do të jetë për të falënderuar këtë ent që ju dëgjoi.

Ju mund ta falni këtë lutje kurdo dhe ku të doni, por idealja është ta bëni atë brenda shtëpisë tuaj ose në një vend të veçantë për ju dhe personin tuaj të dashur.

Me fuqinë e Engjëllit Kujdestar të (emrit të plotë të personit) kërkoj që e gjithë forca juaj të vendoset në zemrën e të mbrojturit tuaj për ta bërë atë të kthehet në krahët e mi sot.

Kërkoj me gjithë forcën time dhe ndërmjetësoj me të gjitha fuqitë që kam në dispozicion që (emri i tij) të më kthehet sa më parë.

Engjëlli yt mbrojtës le të të bëjë të shohësh të vërtetën, të bëjë të shohësh se kush jam në të vërtetë, që më pëlqen shumë dhe që dua të kaloj jetën time pranë tij!

Lëreni që engjëlli juaj i vogël (emri i tij) të më vlerësojë, të më dojë, të dëshirojë të jetë me mua dhe të mos më lëshojë kurrë.

Gjithashtu kërkoj që drita e këtij qiriri dhe paqja e këtij uji të hyjnë brenda jush, t'ju ndihmojnë të qëndroni të fortë dhe të keni gjithçka që duhet të dëgjoni dhe t'i përgjigjeni kërkesës sime të vuajtjes.

Engjëll i lavdishëm, mbrojtës i lavdishëm qiellor, të kërkoj me forcë, me besim, me guxim dhe shumë vendosmëri në zemrën time!

Sillni të mbrojturin tuaj tek unë, në buzën time sa më shpejt të jetë e mundur.

Le të jetë ashtu,

Amém

Lutja origjinale MysticBr. Kopjimi është i ndaluar, përveç me font.

Sa kohë do t'i duhet Engjëllit Kujdestar për të dëgjuar kërkesën time?

Shumë njerëz duan të dinë se sa kohë duhet të hyjë në fuqi lutja e Engjëllit të Kujdestarit për të bashkuar çiftin. Epo, nëse bëni gjithçka siç ju këshillojmë ajo mund të veprojë në të njëjtën ditë që falet.

Prandaj, mund të luteni sot dhe të merrni një lloj shenje nga i dashuri juaj pikërisht në këtë ditë. Gjithçka do të varet nga besimi që keni në lutje dhe nga vështirësia që engjëlli gjen për ta rikthyer atë person.

Imagjinoni që ai person nuk është i paracaktuar për ju, madje lutja mund të mos funksionojë. Tani imagjinoni se ky person është i destinuar të jetë pranë jush, namazi do të funksionojë për disa orë.

Pra, gjithçka që duhet të bëni është të luteni duke besuar se gjërat do të shkojnë mirë dhe se ky person do të qëndrojë vërtet pranë jush.

A do të kenë këto lutje një efekt të drejtpërdrejtë te njeriu i dashur?

Qëllimi i lutjeve është të arrijë njeriun e dashur përmes fuqive të Engjëllit Kujdestar. Engjëlli ynë i vogël na mbron, na këshillon dhe na tregon se në cilën rrugë të shkojmë.

Prandaj, nëse ky Engjëll sheh se dashuria juaj duhet të kthehet tek ju, ai thjesht do ta bëjë atë të ndodhë. Prandaj, ju nuk do t'i luteni drejtpërdrejt personit, por është sikur të jeni.

Ju do t'i luteni atij që e kontrollon atë, që ka ndikim dhe kontroll mbi të dhe veprimet e tij.


Më shumë lutje dhe artikuj:

Ju mund të bëni një lutje për të bashkuar dy njerëz ose një çift me fuqitë e Engjëllit të Kujdestarit sa herë që dëshironi. Megjithatë, ne gjithmonë ju rekomandojmë që t'i bëni ofertën këtij entiteti.

Ju mbetet të luteni me shumë besim, me shumë besim në zemrën tuaj dhe gjithmonë të sigurt se kërkesat tuaja do të dëgjohen dhe do t'ju përgjigjen siç duhet. Zoti qoftë me ju!

5K Shpërndaje

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *