Kalo tek përmbajtja

Lutja e Kryeengjëjve Michael Raphael dhe Gabriel për dashuri

156 Shpërndaje

Nëse doni të riktheni një dashuri, ta bëni atë të flasë përsëri me ju ose thjesht ta bëni një burrë më të dashur dhe më pasionant, duhet t'i luteni lutja e kryeengjëjve Michael, Raphael dhe Gabriel për dashuri.

Lutja e Kryeengjëjve Michael Raphael dhe Gabriel për dashuri

Këta tre kryeengjëj kanë qenë shumë të kërkuar për të gjitha llojet e kërkesave të lidhura me dashurinë. Sekreti i tyre është bashkimi i tyre, pasi tre kryeengjëj do të kenë gjithmonë më shumë fuqi se vetëm një.

Ne kemi të paktën 2 lutje për ta, të gjitha të lidhura me jetën e tyre të dashurisë. Pra, nëse doni që ndihma të trefishohet në një kërkesë të dashur, thjesht duhet të luteni lutjet tona të forta!

Lutja e Kryeengjëjve Michael Raphael dhe Gabriel për dashuri

Lutja e parë që do të ndajmë është një nga lutjet më të njohura dhe më të gjata që mund të luteni. Ai i shërben praktikisht të gjitha çështjeve që lidhen me marrëdhëniet e dashurisë.

Do ta zbusë dashurinë tuaj, do ta bëjë atë më të dashur, më pasionant dhe më të gatshëm për të qëndruar pranë jush përgjithmonë! Lutja është e thjeshtë, mjafton të zëvendësosh emrin tënd dhe emrin e personit në fjalë.

Lutuni 1 herë në ditë derisa të merrni efektet e dëshiruara. Lutja është pak më poshtë, kënaquni:

Lutja e tre kryeengjëjve për dashuri

Lutja e tre engjëjve për të rikthyer dashurinë

Kjo lutje e dytë është më shumë për ata njerëz që duan të kthejnë dikë menjëherë. Bëhet fjalë për ato raste kur personi i dashur është ndarë, ka pushuar së reaguari apo foluri me ju.

Nuk ka rëndësi pse ai person u largua. Në këtë lutje të kryeengjëjve Miguel Rafael dhe Gabriel për dashuri, ne do t'i kërkojmë atij personi që të harrojë të kaluarën.

Që ajo të lërë mënjanë gjithçka dhe të kthehet tek ne sa më shpejt të jetë e mundur. Pra, nëse keni nevojë për ndihmë në këtë drejtim, falni lutjen e mëposhtme:

Unë (thuaj emrin tuaj) i lutem tre engjëjve Miguel, Rafael dhe Gabriel dhe me të vërtetë shpresoj që ata të më dëgjojnë dhe t'i përgjigjen kërkesës sime të vuajtjes.

U kërkoj këtyre tre engjëjve që luftojnë aq shumë, vuajnë dhe ndihmojnë aq shumë, të bëjnë të dashurin tim të dashur (thuaj emrin) të kthehet në krahët e mi sot.

I bëj thirrje fuqive të këtyre engjëjve që drita e tyre qiellore të hyjë në zemrën e (emrit të tij) dhe ta transformojë atë vërtet brenda natës.

Që të mund ta zbusësh zemrën tënde, të largosh nga brenda gjithë inatin, gjithë hidhërimin dhe gjithçka që të pengon të vish tek unë sot.

Fuqitë e tre kryeengjëjve janë më të mëdha se çdo gjë dhe të gjithë së bashku do të jenë në gjendje të më ndihmojnë vërtet.

Të gjithë së bashku do të jeni në gjendje të sillni (emrin) në krahët e mi, në zemrën time dhe pranë meje shpejt dhe një herë e përgjithmonë.

Unë i drejtohem me besim dhe me shumë vuajtje gjithë ndihmës suaj.

Le të jetë ashtu,

Amém

Lutja e 3 Kryeengjëjve për të Zbutur

Jeni tashmë pranë personit që doni, por ajo nuk është ajo që dëshironi? A nuk është ajo e ëmbël, e kujdesshme, as nuk i intereson se si të trajton?

Kështu që ne duhet ta ndryshojmë atë shpejt, duke u kërkuar 3 Kryeengjëjve ta zbutin dhe ta duan atë person shpejt. Në këmbim të ndihmës së këtyre engjëjve, ju rekomandojmë të ndezni 1 qiri të bardhë përpara se të filloni të falni namazin.

Pra, ndezni qiriun e bardhë dhe falni lutjen që do ta lëmë menjëherë:

Unë (thuaj emrin tuaj të plotë) ju falënderoj paraprakisht 3 kryeengjëjt Michael, Raphael dhe Gabriel vetëm që më dëgjuan.

Kam vuajtur shumë në dashuri, jeta ime nuk ka qenë më e mira dhe as më e lumtura, por kërkoj ndihmë nga këta tre kryeengjëj që ta ndryshojnë njëherë e përgjithmonë.

Miguel: Të kërkoj të hysh në zemrën e (emrit të personit) dhe të largosh prej tij gjithë zemërimin, gjithë ankthin, gjithë trishtimin dhe gjithë të keqen që ka.

Raphael: Ju kërkoj të hyni në mendjen e (emrit) dhe ta pastroni atë nga të gjitha energjitë negative, të gjitha zilitë dhe të gjitha mendimet e këqija që shqetësojnë lumturinë e saj.

Gabriel: Unë ju kërkoj të hyni në shpirtin e (emrit) dhe ta pastroni atë, nga lart poshtë, nga çdo e keqe, nga të gjitha magjitë, të gjithë shpirtrat e fiksuar dhe të gjitha macumbas!

Me ndihmën e këtyre tre kryeengjëjve gjithçka do të jetë e mundur! (Emri i tij) do të jetë më i qetë me mua, më i qetë dhe do të bëhet një person më i mirë dhe më i lumtur.

Le të jetë ashtu,

Amin.

Cila është lutja më e mirë që mund të lutem?

Nuk ka namaz më të mirë dhe namaz më të keq. Të gjitha lutjet që janë vendosur në këtë artikull janë të fuqishme dhe mund të funksionojnë për ju, thjesht lutuni në mënyrën e duhur.

Me saktësi, ne po i referohemi besimit tuaj dhe energjisë që keni vënë në lutjet tuaja. Imagjinoni të luteni pa besim dhe pa besuar në fuqitë e lutjeve, ato thjesht nuk do të funksionojnë.

Sidoqoftë, imagjinoni që luteni duke besuar se gjithçka do të jetë mirë, lutja do të ketë të gjithë energjinë që ju nevojitet për të punuar shpejt dhe mirë. Prandaj zgjidhni atë që i përshtatet më mirë situatës suaj, asgjë më shumë.

Sa ditë do të kem efekte?

Ne hulumtuam disa nga këto lutje në internet dhe gjetëm dëshmi të suksesshme që pohonin kanë marrë efekte në më pak se 7 ditë namaz.

Pra, nëse luteni në mënyrën e duhur, mund të merrni edhe efektet e namazit tuaj në atë periudhë kohore.

Duam vetëm t'ju kujtojmë se lutjet nuk funksionojnë njësoj për të gjithë, domethënë mund të zgjasë 1 ditë për një person dhe 1 muaj për një person tjetër.

Pra, mos u mbështetni në ndonjë periudhë specifike kohore, pasi mund të jetë krejtësisht ndryshe për ju.


Më shumë lutje:

Gjithmonë besoni në kryeengjëjt Michael, Raphael dhe Gabriel dhe në lutjen e tyre të fuqishme për dashuri. Këta tre kryeengjëj do t'ju ndihmojnë në çdo gjë, thjesht besoni me gjithë forcën tuaj në fuqitë e tyre.

Fat i mirë në jetën tuaj të dashurisë!

156 Shpërndaje

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *