Kalo tek përmbajtja

Lutja e Shën Mihail Kryeengjëllit 21 ditë

64 Shpërndaje

Kryerja e një pastrimi të plotë shpirtëror nuk ka qenë kurrë më e lehtë. Tani mund ta bëni këtë vetëm duke iu lutur lutja e fuqishme e Shën Mihail Kryeengjëllit 21 ditë.

Lutja e Shën Mihail Kryeengjëllit 21 ditë

Një nga gjërat kryesore që na pyesin lexuesit tanë është se si të pastrojmë trupin dhe shpirtin nga të gjitha të këqijat. Epo, kjo mund të bëhet në disa mënyra, por më e thjeshta do të shfaqet këtu sot.

Lutja katolike e Kryeengjëllit Michael është vërtet e fortë dhe e fuqishme. Ajo është bërë gjithnjë e më e njohur, sepse mjafton t'i lutet asaj që t'i çlirojë trupin dhe shpirtin nga të gjitha të këqijat. Kështu, vendosëm t'ju tregojmë versionin e plotë dhe origjinal.

Lutja e Shën Mihail Kryeengjëllit 21 ditë katolike

“I bëj thirrje Krishtit që të qetësojë frikën time dhe të fshijë çdo mekanizëm kontrolli të jashtëm që mund të ndërhyjë në këtë shërim. I kërkoj vetes sime të lartë të mbyllë atmosferën time dhe të krijojë një kanal të Krishtit për qëllimet e mia shëruese, në mënyrë që vetëm energjitë e Krishtit të mund të rrjedhin tek unë. Ky kanal nuk mund të përdoret tjetër veçse për rrjedhën e energjive hyjnore.”
“Tani i bëj thirrje Kryeengjëllit Michael të Dimensionit të 13-të që të vulosë dhe mbrojë plotësisht këtë përvojë të shenjtë. Tani i bëj thirrje Rrethit të 3-të dimensional të sigurisë për të vulosur, mbrojtur dhe shtuar plotësisht mburojën e Kryeengjëllit Mikael, si dhe për të hequr çdo gjë që nuk është e natyrës së Krishtit dhe që ekziston aktualisht në këtë fushë. Tani u bëj thirrje Mjeshtrave të Ngjitur dhe ndihmësve tanë të Krishterë që të heqin dhe shpërndajnë plotësisht çdo implant dhe energjitë e tyre të mbjella, parazitët, armët shpirtërore dhe pajisjet kufizuese të vetë-imponuara, të njohura dhe të panjohura. Pasi kjo të përfundojë, unë bëj thirrje për restaurimin dhe riparimin e plotë të fushës origjinale të energjisë, të mbushur me energjinë e artë të Krishtit.”
"Jam i lirë! Jam i lirë! Jam i lirë! Jam i lirë! Jam i lirë! Jam i lirë! Jam i lirë!"
“Unë, duke qenë i njohur si (deklaroj emrin tuaj) në këtë mishërim të veçantë, revokoj dhe heq dorë nga secili prej premtimeve të besnikërisë, zotimeve, marrëveshjeve dhe/ose kontratave të shoqërimit që nuk i shërbejnë më të mirës sime më të lartë. kjo jetë, jetë e kaluar, jetë e njëkohshme, në të gjitha dimensionet, periudhat kohore dhe vendndodhjet. Tani urdhëroj të gjitha subjektet (të cilët janë të lidhur me këto kontrata, organizata dhe shoqata nga të cilat unë heq dorë tani) të pushojnë dhe të heqin dorë dhe të heqin dorë nga fusha ime e energjisë tani dhe përgjithmonë, dhe në mënyrë retroaktive, duke marrë artefaktet, pajisjet dhe energjitë e tyre të mbjella.”
“Për ta siguruar këtë, tani i bëj thirrje shpirtit të shenjtë Shekinah që të dëshmojë prishjen e të gjitha kontratave, pajisjeve dhe energjive të mbjella që nuk respektojnë Perëndinë. Kjo përfshin të gjitha aleancat që nuk e nderojnë Zotin si Qenien Supreme. Për më tepër, i kërkoj Frymës së Shenjtë të "dëshmojë" këtë çlirim të plotë nga çdo gjë që cenon vullnetin e Zotit. Unë e deklaroj këtë përpara dhe në mënyrë retroaktive. Dhe kështu qoftë.”
“Tani e siguroj edhe një herë besëlidhjen time me Perëndinë nëpërmjet sundimit të Krishtit dhe ia kushtoj gjithë qenien time, qenien time fizike, mendore, emocionale dhe shpirtërore dridhjes së Krishtit, që nga ky moment dhe në mënyrë retroaktive. Aq më tepër, jetën time, punën time, gjithçka që mendoj, them dhe bëj, dhe të gjitha gjërat në mjedisin tim që ende më shërbejnë, ia kushtoj dridhjes së Krishtit.”
“Për më tepër, ia kushtoj qenien time mjeshtërisë sime dhe rrugës së ngritjes, si të planetit ashtu edhe timit. Duke thënë të gjitha këto, unë tani autorizoj Krishtin dhe Veten time të Lartë që të bëjnë ndryshime në jetën time për të përshtatur këtë përkushtim të ri dhe i kërkoj Frymës së Shenjtë që të dëshmojë gjithashtu këtë. Këtë ia deklaroj Zotit. Le të shkruhet në Librin e Jetës. Le të jetë ashtu. Faleminderit Zotit."
"Për Universin dhe për të gjithë mendjen e Zotit dhe për çdo qenie të përfshirë në të, për të gjitha vendet ku kam qenë, për përvojat në të cilat kam marrë pjesë dhe për të gjitha qeniet që kanë nevojë për këtë shërim, qofshin të njohura apo të panjohura për mua, çdo gjë. që mbajnë mes nesh, unë tani shëroj dhe fal. Tani i bëj thirrje Shpirtit të Shenjtë Shekinah, Lord Metatron, Lord Maitreya dhe Saint Germain që të ndihmojnë dhe dëshmojnë këtë shërim. Unë të fal për gjithçka që duhet të falet mes meje dhe teje. Të kërkoj të më falësh, për gjithçka që duhet të falet mes meje dhe teje. Më e rëndësishmja, unë e fal veten, për gjithçka që duhet të falet midis mishërimeve të mia të kaluara dhe Vetes sime të Lartë.”
“Tani jemi të shëruar dhe të falur kolektivisht, të shëruar dhe të falur, të shëruar dhe të falur. Ne jemi të gjithë tani të ngritur në qeniet tona të Krishtit. Ne jemi të mbushur dhe të rrethuar me dashurinë e artë të Krishtit. Ne jemi të mbushur dhe të rrethuar nga drita e artë e Krishtit. Jemi të lirë nga të gjitha dridhjet e treta dhe të katërta të dhimbjes, frikës dhe zemërimit. Të gjitha portat dhe lidhjet psikike të lidhura me këto entitete, pajisje të implantuara, kontrata ose energji të mbjella tani janë çliruar dhe shëruar. Tani i bëj thirrje Saint Germain-it që të shndërrojë dhe korrigjojë me Flakën Vjollce të gjitha energjitë e mia që më janë marrë dhe t'i kthejë ato tek unë tani në gjendjen e tyre të pastruar.
“Pasi këto energji të jenë rikthyer tek unë, kërkoj që këto kanale nëpër të cilat mbaronte energjia ime të treten plotësisht. I kërkoj Zotit Metatron të na çlirojë nga zinxhirët e dualitetit. Kërkoj që të më vihet vula e Domenit të Krishtit. I kërkoj Frymës së Shenjtë të dëshmojë se kjo është përmbushur. Dhe kështu është.”
“Tani i kërkoj Krishtit të jetë me mua dhe të shërojë plagët dhe plagët e mia. I kërkoj gjithashtu kryeengjëllit Mikael të më shënojë me vulën e tij, që të jem i mbrojtur përgjithmonë nga ndikimet që më pengojnë të bëj vullnetin e Krijuesit Tonë.”
“Dhe kështu qoftë! Falenderoj Zotin, Mjeshtrit e Ngjitur, urdhrin Ashtar Sheran, Engjëjt dhe Kryeengjëjt dhe të gjithë të tjerët që kanë marrë pjesë në këtë shërim dhe ngritje të vazhdueshme të qenies sime. Shalë! I Shenjtë, i Shenjtë, i Shenjtë është Zoti, Perëndia i universit! Kodoish, Kodoish, Kodoish, Adonai Tsebaioth!”

Si të lutemi lutjen 21-ditore të shpëtimit të Shën Michael Archangel?

Siç mund ta keni vënë re, titulli i artikullit përmend qartë 21 ditët. Kjo ka një qëllim, që do të thotë, këto njëzet e një ditë janë periudha e lutjes që duhet të bëni për të marrë përfitimet e plota të lutjes.

Kështu që, duhet ta falë namazin një herë në ditë për 1 ditë rresht. Nuk mund të ketë ndërprerje ndërmjet ditëve, përndryshe efektet e namazit thjesht zhduken.

Hazel duhet lutur me zë të lartë dhe, përveç kësaj, rekomandohet që gjithmonë të përpiqeni të falni namazin në të njëjtën kohë.

Përveç kësaj, ka edhe nga ata që duan të ndezin 1 qiri të bardhë në ditë duke u lutur. Kjo pjesë është fakultative, por ju rekomandojmë ta bëni këtë.

Çfarë do të marr nga pastrimi 21-ditor i Archangel Michael?

Një nga pyetjet kryesore që duhet të keni është se çfarë përfitimesh do të merrni në të vërtetë nga fuqitë e kësaj lutjeje. Për fat të mirë, ka shumë, të tilla si:

  • Çlirimi i energjive të këqija;
  • Heqja e zilisë dhe sulmeve që ju bëjnë;
  • Hapja e shtigjeve në të gjitha aspektet e jetës suaj;
  • Hiqni reagimin shpirtëror;
  • Pastroni trupin dhe shpirtin tuaj nga të gjitha të këqijat që mund t'ju sulmojnë.

Në përgjithësi, do të fitoni përfitime të jashtëzakonshme shpirtërore nga lutja e kësaj lutjeje të bukur. Është e gjatë, por ia vlen shumë të lutet për shkak të fuqive të pabesueshme që mbart brenda saj.

Përveç kësaj, ai mund të falet edhe si familje, kështu që dobitë e tij do të shtrihen për të gjithë ata që falen pikërisht në atë moment.

Versioni PDF për ta lexuar dhe printuar më vonë

Siç mund ta keni vënë re, namazi është tepër i gjatë. Pra, vendosëm t'ju japim një PDF të shkëlqyer që gjetëm në internet që përmban lutjen e plotë.

Ju mund ta përdorni atë duke klikuar në këtë lidhje. Ju mund ta përdorni këtë version për të printuar lutjen ose për ta ruajtur atë në telefonin ose kompjuterin tuaj.

Në këtë mënyrë ju e dini se nuk do ta humbisni kurrë kohën e namazit të lutjes së famshme të pastrimit të plotë shpirtëror.


Lutje më të forta:

Që tani e tutje, mbajtja e një pastrimi shpirtëror do të jetë shumë më e thjeshtë, thjesht mbajeni lutjen 21-ditore të Kryeengjëllit të Shën Michael pranë.

Lutuni, shikoni efektet e tij dhe në fund ejani dhe na tregoni përfitimet që keni marrë në komente! Ne presim.

64 Shpërndaje

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *