Kalo tek përmbajtja

Lutja e Shën Qiprianit për të harruar një dashuri

147 Shpërndaje

Jeta e dashurisë është shumë e ndërlikuar, sidomos për ata që jetojnë një dashuri të pashpërblyer ose plot tradhti. Na mjafton të jemi të trishtuar, ndaj është më mirë t'i lutemi lutja e Shën Qiprianit për të harruar një dashuri, kështu që ne vazhdojmë një herë e përgjithmonë.

Lutja e Shën Qiprianit për të harruar një dashuri

Çfarë kuptimi ka të jetosh në të kaluarën? Çfarë kuptimi ka të mendojmë gjithmonë për një person që nuk na do apo edhe na ka tradhtuar? Nuk vlen asgjë.

Në këto raste, gjëja më e mirë që mund të bëni është ta harroni dhe ta lini shpejt atë person. Ju duhet ta lini atë në të kaluarën dhe të vazhdoni me jetën tuaj. Pra, nëse e dëshironi këtë, thjesht shikoni lutjet tona më poshtë.

1) Lutja për të harruar dashurinë e Shën Qiprianit

Shën Qipriani

Lutja e parë që do të paraqesim është lutja më e njohur e këtij shenjtori të fuqishëm. Shërben për të lënë pas çdo dashuri që na ka bërë të vuajmë apo që nuk na do në jetën e tij.

Këtu e rekomandojmë atë ndizni një qiri të kuq para se të filloni të luteni dhe ngrijeni mbi nivelin e kokës.

Pas kësaj, ia ofroni Shën Qiprianit, duke thënë se është për t'i ndriçuar rrugën. Atëherë thjesht mund të filloni duke lutur lutjen e fuqishme më poshtë.

Me zemër të vuajtur kërkoj ndihmën e shenjtorit të cilit i besoj, që e di se do të më dëgjojë dhe që do të më ndihmojë në kërkesën time.

Unë flas për ty, Shën Qiprian, flas vetëm për ty shenjtori im i dashur.

E bëj për ty për të më ndihmuar në kërkesën time lidhur me dashurinë time.

Dashuria që dikur ishte e mirë, por tani po më shkatërron brenda, çdo minutë që kalon, çdo ditë që kalon.

Ai quhet filani dhe ka qenë i pranishëm në jetën time, por kuptova se është më mirë të harroj, është më mirë të vazhdoj dhe të jetoj jetën time pa praninë e tij.

Më ndihmo shenjtori im i dashur, më ndihmo të lë pas filanin, të mos mendoj më për të dhe të mos kem më në zemër ndjenja dashurie për të.

Unë dua të eci përpara, pa praninë e filanit në jetën time dhe e di që vetëm ju mund të më ndihmoni.

Amém

Lutja origjinale MysticBr. Kopjimi është i ndaluar, përveç me font.

2) Lutja për të harruar një dashuri të madhe që na tradhtoi

Jezu Cristo

A ju ka tradhtuar ndonjëherë ky person që dëshironi të lini pas dhe nuk mund të shihni një të ardhme në lidhje?

Fatkeqësisht, kjo ndodh mjaft shpesh. Në këto raste, gjëja më e mirë për të bërë është të përpiqeni të vazhdoni me jetën tuaj.

Ka një lutje për të njëjtin qëllim, për të ecur përpara në rast tradhtie dhe momentesh vështirësish dashurie. Është për Zotin, Zotin tonë dhe nuk ka nevoje per oferte.

Zot, Atë Hyjnor i qiellit dhe i tokës, lutem me besim dhe me shpresë të madhe në zemrën time që drita hyjnore të hyjë në jetën time!

Që drita hyjnore të hyjë në zemrën time dhe të pastrojë të gjitha ndjenjat që kam për (emrin e personit) në mënyrë që të mund ta harroj atë/ajo dhe të vazhdoj përpara.

Hyjnor i Përjetshëm, më ndihmo ta harroj atë person.

(Emri i personit) thjesht më bëri të vuaj, vetëm më bëri të qaj, thjesht më bëri të kem momente ankthi të pastër.

Ai person më tradhtoi, më bëri të vuaj dhe më bëri të qaj vërtet.

Kështu që unë e di që ju nuk jeni të denjë për dashurinë, dashurinë dhe gjithë respektin tim.

Më duhet vetëm të eci përpara dhe me ndihmën e Atit Hyjnor është e mundur.

Me ndihmën qiellore të Zotit, Zotit tonë, do të kem sukses dhe do ta bëj!

Nga sot, nga tani, nga ky sekondë.

Amém

Lutja origjinale MysticBr. Kopjimi është i ndaluar, përveç me font.

3) Lutja për të harruar një dashuri të pashpërblyer

Nuk ka asgjë më të dhimbshme të pëlqesh dikë dhe të mos kesh një pjesë të asaj dashurie në këmbim. Në përgjithësi, kjo është dashuri e pashpërblyer, ne e duam atë, por ai nuk na pëlqen ne.

Në këto raste, mund të largoheni dhe të përpiqeni të pushtoni ose thjesht të përpiqeni të harroni.

Nëse është një dashuri e pamundur, ju rekomandojmë shumë që të përpiqeni të vazhdoni me jetën tuaj.

Po lutem sot me zë të lartë për të gjithë engjëjt që mund të më dëgjojnë!

Unë jam duke u lutur me zë të lartë sot për të gjithë shpirtrat e mirë që mund të më dëgjojnë!

Po lutem sot me zë të lartë për të gjithë entitetet e mira që po më dëgjojnë dhe duan të më ndihmojnë!

Ndihmoni të harrojmë filanin, një herë e përgjithmonë, patjetër.

Unë dua ta harroj këtë person sot, pikërisht në këtë moment dhe falënderoj nga zemra subjektet që morën 1 minutë nga koha e tyre për të më ndihmuar.

Falenderoj të gjitha subjektet që janë të gatshëm të më dëgjojnë dhe t'i përgjigjen kërkesës sime të vuajtjes.

Me ndihmo! Më ndihmo ta harroj këtë dashuri të pashpërblyer që vetëm më bën të vuaj!

Le të jetë ashtu.

Lutja origjinale MysticBr. Kopjimi është i ndaluar, përveç me font.

4) Lutja për të harruar dikë nga e kaluara

E fundit, por jo më pak e rëndësishme, ne kemi një lutje për të harruar një dashuri të kaluar ose dikë tjetër.

Kjo lutje do të jetë paksa e ndryshme pasi shërben për të harruar njerëzit e tjerë, si miqtë, familjen ose dikë që ju intereson shumë.

Është shumë mirë për të harruar një ish, pushoni së dashuruari dikë ose lësho një mik. Është një lutje më e përgjithshme që i shërben praktikisht të gjitha situatave.

Shën Qiprian, ti që je i fuqishmi i të gjithë të fuqishmëve, të lutem me këtë lutje që të mund të harrosh menjëherë një dashuri / një person.

Unë ju jap të gjithë lejen në botë që ju të hyni në kokën time dhe në zemrën time tani për të hequr (emrin e personit) nga mendimet e mia.

Largoje atë person nga jeta ime, nga ndjenjat dhe nga kujtimet e mia.

Më bën ta harroj atë, nuk më intereson më dhe më bën të mos e pëlqej më këtë person në të njëjtën mënyrë.

Prish të gjitha lidhjet tona të dashurisë/miqësisë dhe më ndihmo të vazhdoj jetën time.

Më ndihmo në këtë kërkesë Shën Qiprian! Unë do të jem përgjithmonë mirënjohës për ju!

E di që më dëgjon dhe besoj vërtet se do të më ndihmosh, i dashur shenjtor.

Amém

Lutja origjinale MysticBr. Kopjimi është i ndaluar, përveç me font.

Cila është lutja më e mirë në këtë artikull?

Ne e kuptojmë plotësisht se ju shikoni këtë artikull dhe shihni 4 lutje të largëta dhe kjo mund të çojë në një konfuzion. Ju thjesht nuk dini për cilin të luteni.

Ne ju rekomandojmë atë filloni me namazin e parë për të harruar një dashuri të Shën Qiprianit. Pas kësaj, prisni rreth 7 ditë për të parë nëse po funksionon.

Nëse funksionon, shkëlqyeshëm! Nëse nuk funksionon, thjesht provoni lutjet e tjera që paraqesim këtu.

Nëse preferoni, mund t'i luteni të gjitha në mënyrë alternative. Në këtë rast, faluni njërin sot, tjetrin nesër, tjetrin pasnesër e kështu me radhë.

Është e rëndësishme të përmendet se lutjet janë të gjitha të fuqishme, kështu që ju vetëm duhet të keni besim se gjithçka do të shkojë mirë.


A duhet të ndez një qiri në çdo lutje?

Siç mund ta keni vënë re, ne thamë se më duhej të ndezja një qiri në namazin e parë.

Ne ju rekomandojmë ta bëni këtë, por nuk është e detyrueshme. Sa herë që kërkojmë dashuri duhet të ndezim një qiri të kuq, kjo do të rrisë fuqinë e lutjes.

Në rastin e lutjes ndaj Zotit tonë, ju mund dhe duhet të ndizni një qiri të bardhë.

Edhe njehere, nuk është e detyrueshme të bëhet, por ju rekomandojmë që ta bëni këtë për të pasur më shumë fuqi gjatë namazit.

Më shumë lutje:

Pas gjithë këtyre lutjeve, është praktikisht e pamundur që të mos mund të vazhdoni me jetën tuaj të dashurisë.

Përdore lutjen për të harruar dashurinë e madhe urgjente të Shën Qiprianit në mënyrën më të mirë. Lëreni pas atë që nuk ka rëndësi dhe fokusohuni vetëm tek gjërat e mira në jetë. Paç fat!

147 Shpërndaje

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *