Kalo tek përmbajtja

Lutja e Shën Qiprianit për të larguar armiqtë

89 Shpërndaje

Kërkon më të fuqishmin Lutja e Shën Qiprianit për të larguar armiqtë e jetës suaj në një mënyrë të shpejtë dhe përfundimtare?

Atëherë ju jeni në vendin e duhur.

në faqen tonë të internetit MysticBR ne synojmë t'u tregojmë lexuesve tanë lutje të fshehura, të pazbuluara kurrë më parë.

Lutjet tona janë unike dhe shumë prej tyre janë marrë nga libra të shenjtë që janë mijëra vjet të vjetër.

Ne kërkojmë vetëm që të përfitoni nga fuqia e tyre dhe t'i përdorni ato vetëm nëse keni vërtet nevojë, veçanërisht lutjet e së keqes.


A është lutja e Shën Qiprianit për të mbajtur larg armiqtë?

Shën Qipriani
Shën Qipriani

Shën Qipriani ndihmon shumë njerëz për të mirë, si për shembull bashkimi i dy njerëzve në dashuri, por e vërteta është se ai ndihmon edhe në "të keqen".

Por para se të trembesh kur flas për të keqen, mos u shqetëso...

Kjo lutje e Shën Qiprianit për të mbajtur larg armiqtë me të vërtetë funksionon, dhe mund ta bësh pa problem sepse jo duke i larguar dy persona dëshiron të keqen për ta.

Mund ta përdorni për të larguar nga jeta armiqtë që po ju bëjnë keq, për të larguar një grua nga burri juaj ose ndonjë ndikim të keq nga jeta e fëmijës suaj.

Thjesht do të largoni njerëzit nga jeta juaj, në mënyrë që të mos ju bëjnë keq.

Nuk do t'i dëmtojë ata, thjesht shtyjini ata, prandaj bëni këto lutje pa asnjë lloj frike.


Lutja e Shën Qiprianit për të larguar armiqtë

Kjo lutje do të shërbejë për të përzënë armiqtë nga jeta juaj.

Dikush që po përpiqet t'ju dëmtojë, si për shembull të bëjë magji dhe të bëjë macumbas, ose thjesht sy të këqij dhe zili.

Kjo lutje duhet të falet nga vetë personi që është i prekur dhe që dëshiron që armiqtë të largohen nga jeta e tij.

Nëse jeni duke kërkuar për një lutje për t'ia thënë personit tjetër, mund ta lexoni pikërisht poshtë kësaj, në të njëjtin artikull.

Ju mund ta lutni këtë lutje të Shën Qiprianit për të larguar armiqtë në çdo fazë të hënës dhe çdo ditë të javës.

Unë kërkoj fuqitë e Shën Qiprianit për të më ndihmuar në një pastrim të plotë të trupit dhe shpirtit tim nga e mira.

Une, thuaj emrin tënd të plotë, Dua të kërkoj ndihmë nga Shën Qipriani për të hequr të gjithë armiqtë nga jeta ime.

Të largoj të gjithë ata njerëz që më duan keq dhe që duan të më shohin nga kjo botë.

Une, thuaj emrin tënd të plotë, Dua të kërkoj ndihmën e fuqishme të Shën Qiprianit për të mbajtur larg meje të gjithë shpirtrat e këqij dhe të gjithë njerëzit që më duan vetëm të keqen.

Shën Qiprian, mbaj larg meje të gjitha të këqijat që përpiqen të më bien.

Hiqni nga unë të gjitha energjitë negative, të gjithë sytë e dhjamosur, gjithë zilinë, gjithë të keqen dhe të gjitha magjitë që ata përpiqen të bëjnë kundër meje.

Largoji të gjithë armiqtë e mi nga jeta ime që të mos më lëndojnë më kurrë.

Më mbro nga të gjithë ata dhe përfundo lidhjen tonë sa më shpejt që të jetë e mundur.

Unë dua vetëm paqe, dua vetëm qetësi, dua vetëm të jem i lumtur dhe të mos vuaj pa nevojë.

E di që me ndihmën e Shën Qiprianit do të jem në gjendje të shpëtoj nga të gjithë armiqtë e mi dhe të gjithë njerëzit që më duan keq.

Faleminderit që dëgjuat lutjet e mia dhe që më ndihmoni.

Nëse dëshironi që një lutje e Shën Qiprianit të largojë armiqtë nga jeta e dikujt, qofshin të njohur apo jo, mund ta shihni lutjen e vendosur pikërisht më poshtë.


Lutja për të larguar armiqtë e Shën Qiprianit (nga dikush)

Dëshironi të shmangni armiqtë e dikujt që njihni?

Mund të jenë armiqtë e burrit tuaj, armiqtë e fëmijës tuaj ose thjesht njerëz që duan të dëmtojnë një mikun tuaj.

Do t'ju duhet vetëm emri i mikut për të qenë në gjendje ta thoni këtë lutje të fuqishme.

Mund ta lutesh në çdo fazë të hënës dhe në çdo ditë të javës.

O Shën Qiprian i fuqishëm, nuk po lutem për veten time, por për mikun/burrin/djalin tim, por e di që edhe ju do t'i jepni të njëjtën rëndësi kësaj kërkese të rëndësishme.

Unë kam nevojë që ju të ndihmoni filanin në jetën e tij që nuk po shkon mirë për shkak të pranisë së njerëzve të këqij në jetën e tij.

Unë kam nevojë që ju të ndihmoni filanin të shpëtojë nga të gjithë armiqtë e tij që vazhdojnë të rriten dhe që vazhdojnë të sulmojnë ditë pas dite, minutë pas minutë, sekondë pas sekonde.

Mbani larg filanit të gjithë ata njerëz që i dëshirojnë vetëm dëm dhe që duan t'i shkatërrojnë jetën.

Ai i heq filanit të gjitha energjitë negative që përpiqen të ndikojnë tek ai, pastron trupin dhe atmosferën e tij dhe shkarkon plotësisht trupin e tij.

Mbani larg tij çdo zili, të gjitha magjitë, të gjitha macumbas dhe çdo gjë që ju dëmton jetën.

E di që mund të mbështetem në ndihmën e Shën Qiprianit të Plotfuqishëm për të mbajtur larg filanit të gjithë ata njerëz që nuk duan të mirën tuaj.

E di që do të më ndihmoni dhe ju falënderoj për ndihmën tuaj të çmuar, në emrin tim në emër të mikut/burrit/djalit tim.

Vetëm mos harroni të zëvendësoni "filan" me emrin e plotë të personit.

Nëse nuk e keni emrin e plotë, ai mund të jetë thjesht i pari dhe i fundit.

Në këtë lutje është e rëndësishme që personi të ketë një lloj lidhjeje me ju, në mënyrë që Shën Qipriani të mund të veprojë përmes kësaj lidhjeje tuajën.


A ka ndonjë kundërindikacion lutja e Shën Qiprianit për të larguar armiqtë?

Fatmirësisht kjo lutja e Shën Qiprianit për të larguar armiqtë ose rivalët nuk ka asnjë lloj kundërindikacioni dhe mund të bëhet për më shumë se një person.

Kushdo që fal namaz nuk do të dëmtohet në asnjë mënyrë dhe nëse lutet për dikë (fëmijë apo më shumë) nuk do të preket as ai.

Për sa u përket armiqve, ata thjesht do të largohen natyrshëm, ditë pas dite, gjithnjë e më shumë… Derisa të përfundojnë duke mos parë dhe folur fare me njëri-tjetrin.


Nëse mendoni se këto lutje nuk janë të mjaftueshme, ju ftoj ta bëni këtë të fuqishme Lutja e Zojës Desterro dhe lutja e Shën Qiprianit për çiftin e ndarë.

Paç fat në këtë lutje tuajën, çdo gjë do të shkojë mirë në jetën tuaj dhe në jetën e atyre që doni më shumë.

89 Shpërndaje

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *