Kalo tek përmbajtja

Lutja e Shën Qiprianit për të rikthyer dashurinë

39 Shpërndaje

Ju duhet të keni dëgjuar për lutja e Shën Qiprianit për të rikthyer dashurinë. Është një lutje e fuqishme që pak njerëz e dinë, por që është jashtëzakonisht e fortë dhe efektive.

Lutja e Shën Qiprianit për të rikthyer dashurinë

São Cipriano është një nga "shenjtorët" më të fuqishëm të cilit ne mund dhe duhet t'i drejtohemi në marrëdhëniet e dashurisë.

Nëse dini si të komunikoni me të, do të merrni gjithçka që dëshironi në aspektin e dashurisë dhe dashurisë, dhe të gjitha këto vetëm me një lutje të thjeshtë.

Në këtë artikull do t'ju tregojmë se si të bëni një lutje në mënyrën e duhur dhe si ta çoni atë shpejt te Shën Qipriani.


Lutja e Shën Qiprianit për të rikthyer dashurinë

Lutja e Shën Qiprianit për të rikthyer dashurinë
Shën Qipriani

Kjo është lutja që Shën Qipriani të rikthejë dashurinë duhet të bëhet në një natë me hënë të plotë.

Nëse është afër natës me hënë të plotë, ju rekomandojmë ta falni këtë namaz.

Nëse nuk ke kohë për të pritur, vazhdo me këtë artikull dhe thuaj lutjen e mëposhtme, atë urgjente.

Mund të bëhet në çdo ditë të javës dhe në çdo fazë të hënës.

Shën Qipriani, i fuqishëm i përjetshëm, baba i përjetshëm i të gjitha dashurive, kam nevojë të kthej një dashuri sot.

Me fuqitë e Shën Qiprianit që u atribuuan dhe u pushtuan, filani do të vijë tek unë sot, plot nostalgji dhe pasion për mua.

Bëje që të harrojë një herë e mirë dashurinë që ka për femrat e tjera dhe bëje që të ndërpresë menjëherë marrëdhënien me të gjitha.

Ajo ndërpret të gjitha miqësitë tuaja më të ngushta dhe të gjitha lidhjet tuaja intime me gratë e tjera.

E bën filanin të më mungojë, plot dëshirë të më puthë, të më përqafojë, të më mbajë dhe të mos më lëshojë kurrë.

Shën Qiprian Unë kërkoj fuqinë tuaj për të sjellë filanin, dashurinë time, sot.

E bën atë të më dëshirojë, e bën të mos pushojë derisa të jetë pranë meje.

Kjo bën që filani të mos jetojë pa mua, të flejë pa mua, të bëjë që jeta e tij të mos ketë kuptim pa mua pranë tij.

Të bën të duash vetëm mua, tani dhe përgjithmonë.

Në fund të kësaj lutjeje ju mund të ofroni një ofertë.

Mund t'i thuash Shën Qiprianit se në këmbim të ndihmës së tij do t'i ndezësh një qiri të kuq gjatë një nate me hënë të plotë, pikërisht në fund të lutjes.

Ju gjithashtu mund të ofroni një trëndafil të kuq të thjeshtë dhe ta lini kudo.

Ju kujtoj se oferta është fakultative, shërben për ta bërë fuqinë e lutjes më të fortë dhe më të fuqishme.

Lutuni këtë lutje Shën Qipriani të kthejë dashurinë çdo natë, do të funksionojë.


Lutja e Shën Qiprianit për të rikthyer dashurinë urgjente

Kjo lutje e Shën Qiprianit për të rikthyer dashurinë është urgjente mund të bëhet çdo ditë të javës dhe çdo fazë të hënës.

Nëse keni nevojë urgjente për ta kthyer burrin tuaj dhe dëshironi të luteni sot, ju rekomandojmë të filloni që tani.

Ju duhet ta bëni këtë lutje të fortë në errësirë, para se të shkoni në shtrat.

Me fuqitë e Shën Qiprianit që iu atribuuan dhe u pushtuan me shumë vuajtje, dua filanin pranë meje edhe sot.

Unë dua filanin në jetën time siç nuk ka qenë kurrë më parë.

Dua të kërkoj urgjentisht, në këtë natë të bukur të ditës X (të themi ditë), për ndihmë për ta kthyer dashurinë time sa më shpejt të jetë e mundur.

Unë kam nevojë për dashurinë time për të harruar të gjitha gratë e tjera në jetën e tij, për të harruar të gjitha dashuritë e tjera, të gjitha dashuritë e tjera dhe të gjitha lidhjet e tjera që e mbajnë atë larg meje.

Unë dua që Shën Qipriani të më ndihmojë të mbaj larg tij të gjithë njerëzit që e mbajnë atë larg meje dhe që duan të dëmtojnë marrëdhënien tonë.

Krijon dashuri, dashuri, dashuri dhe një lidhje të fortë dhe të pathyeshme mes meje dhe filanit.

O Shën Qiprian i fuqishëm, ma kthe dashurinë, të lutem me gjithë forcën e shpirtit tim dhe me gjithë forcën e zemrës sime të thyer.

Dashuria është për t'u jetuar.

Unë nuk mund të jetoj pa dashurinë time.

Bashkohuni me ne dhe sillni dashuri dhe lumturi në marrëdhënien tonë.

E di që po më dëgjon Shën Qiprian dhe e di që do të më ndihmosh.

Unë do t'ju ndez një qiri të kuq gjatë kësaj nate të bukur të ditës X në këmbim të ndihmës suaj hyjnore në marrëdhënien time.

Në fund të faljes së kësaj namaz, ndezni një qiri të kuq dhe lëreni të digjet gjatë gjithë natës.

Mos harroni kurrë se mund ta falni atë çdo ditë, pavarësisht nga faza e hënës apo dita e javës.


Lutja drejtuar Shën Qiprianit për të zbutur dhe rikthyer

Përveçse ta bëni atë dashuri të kthehet në krahët tuaj në mënyrë urgjente, ju ende dëshironi zbut atë? Pra, ne kemi një lutje që me siguri do t'ju pëlqejë ta lusni!

I drejtohet edhe të Plotfuqishmit të Shenjtë, por ju rekomandojmë të ndizni 3 qirinj të kuq përpara se të filloni faljen. Këto qirinj janë për të sjellë dritë në shtigjet tuaja dhe në shtigjet e këtij shenjtori.

Pra, nëse edhe ju dëshironi ta zbutni atë person, thjesht falni lutjen menjëherë:

Bëje atë të zbutet dhe të kthehet

A funksionojnë vërtet këto lutje?

Siç u tha më lart, kjo lutje e Shën Qiprianit për të rikthyer dashurinë funksionon dhe është jashtëzakonisht efektive.

Ne do të paraqesim dy lutje për ju, një për t'u thënë në natën e hënës së plotë dhe një për t'u thënë në çdo ditë të javës.

Nata e hënës së plotë është pak më e fortë, por të dyja funksionojnë në mënyrë perfekte.

Ne do t'ju ndihmojmë më tej që kjo lutje e Shën Qiprianit ta kthejë dashurinë më të fortë përmes ofrimit të një oferte, domethënë, ofrimit të një dhuratë.

Këto këshilla të vogla do t'ju bëjnë të luteni këtë lutje dhe ta ktheni dashurinë tuaj në asnjë kohë.

ndonjëherë ajo punon në më pak se 24 orë.

Të lutemi dhe t'i zgjidhim problemet në dashuri njëherë e përgjithmonë?


A mund të lëndohem duke iu lutur Shën Qiprianit?

Jini të sigurt se asnjë nga lutjet e Shën Qiprianit për të rikthyer dashurinë nuk ka kundërindikacione.

Ju mund t'i falni ato çdo natë derisa lutjet tuaja të dëgjohen pasi kjo nuk ka efekte negative për ju ose për njeriun të cilit po i falni këtë namaz.

mos harroni kurrë lutuni me besim të madh dhe besoni ne fjalet qe thua.


Nëse keni shumë vështirësi në dashuri, ju rekomandoj ta bëni edhe këtë. lutja e Shën Qiprianit për çiftin e ndarë ose është Lutja e Zojës Desterro.

Suksese në këtë fazë të re të jetës suaj.

<< Kthehu për më shumë lutje

39 Shpërndaje

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *

Komentet (3)

Avatar

LUTJE PËR FALJE
LUTJA PËR 10 MINA PAS POSTIMIT PERSONI DO TË THIRRJE, NDRYSHO INICIALET MES PRINDËRIVE ËSHTË E RËNDËSISHME TË KESH BESIM.
ZOTI! DUA (FULANO) NE KETE MOMENT TE MENDOJ PER MUA (ENB), DUA TE JESH NE ANE, DUA TE ME SHIHET, ME PERFAKTOH DHE ME PUTHJE, GOJA JUAJ MUND TE NDJEJE SHUM TE ME PUTHEN KUJDES PREZENCA ME QE (FULANO) ME KERKONI ENDE SOT DUKE ME THIRRJE TE QENDOJ PER GJITHmone prane TY

përgjigje
Avatar

nese po, ne kete moment, je duke menduar per mua, duke dashur me cdo kusht te jesh pran meje, duke dashur te me shohesh duke me perqafuar dhe puthur, sot me therret te rri pergjithmone prane teje.

përgjigje
Avatar

Me fuqitë e Shën Qiprianit dhe tre rrjetave që ruan Shën Qiprianin. (FSDA) do të vijë tani dhe menjëherë pas meje. (FSDA) do të vish nga e para, i dashuruar, plot dashuri, i eksituar për mua. Do të kthehesh tek unë dhe do të më kërkosh falje (p.sh.: për gjithçka që më mundove, që më gënjesh...) dhe për (bëj kërkesën tënde - p.sh.: më kërko të fejohem, të martohem) sapo e mundur.

Shën Qiprian, bëje (emrin e tij) të harrojë dhe të lërë çdo grua që mund të jetë në mendimet e tij. Vetëm unë dua. Shën Qiprian, mbaje larg (emrit të tij) ndonjë grua, le të më kërkojë gjithmonë. Sot dhe tani, duke dashur të jetë pranë meje, le të jetë i sigurt se unë jam e vetmja grua në jetën e tij.

Shën Qiprian, sigurohu (emri i tij) nuk mund të jetojë pa mua. Të mos jesh në gjendje të qetësohesh apo të pushosh kudo që të jesh, pa pasur gjithmonë imazhin tim në mendimet e tua dhe në zemrën tënde, në çdo moment. Se kur të shkosh në shtrat, duhet të ëndërrosh me mua, që kur të zgjohesh, duhet të mendosh menjëherë për mua. Vetëm mua mund të dëshironi, dhe vetëm me mua dëshironi të jeni.

Shën Qipriani (emri i tij) mund të mendojë për mua në çdo moment të jetës së tij. Ajo (E T) dëshiron të më përqafojë, të më puthë, të kujdeset për mua, të më mbrojë, të më dojë çdo minutë, çdo sekondë, të çdo dite të jetës suaj. Që çdo ditë më do më shumë dhe që ndjen kënaqësi vetëm me mua.

Të falënderoj São Cipriano që punove në favorin tim dhe do të zbuloj emrin tënd në këmbim të tame (FSDA) dhe do të të sjell në krahët e mi të pasionuar, të përkushtuar, besnik dhe plot dashuri e dëshirë. Të lutem ty Shën Qipriani im i lavdishëm që (emri i tij) të kthehet tek unë, në (takimin/dashurinë/martesën) tonë sa më shpejt të jetë e mundur. E kërkoj këtë nga thellësia e zemrës sime, për fuqitë e tre rrjetave të zeza që vëzhgojnë Shën Qiprianin.

përgjigje