Kalo tek përmbajtja

Lutja e Shën Antonit të Vogël

4 Shpërndaje

I famshmi Lutja e Shën Antonit të Vogël të mbyllësh trupin, të qetësosh dhe të zbusësh dikë është një nga më të njohurit nga të gjithë, pasi po flasim për shenjtorin e famshëm që e njohin të gjithë.

Lutja e Shën Antonit të Vogël

Shumë njerëz duan të luten, por thjesht nuk e dinë se kujt. Në këtë rast ju rekomandojmë që t'i luteni Shën Antonit, sepse ai është një nga shenjtorët që i ndihmon më shumë njerëzit.

Lutjet e tij janë të njohura në mbarë botën dhe mijëra hire janë përgjigjur prej tij. Ai njihet si shenjtori i mblesit, kryesisht ndihmon në dashuri, por ka edhe lutje për mbrojtje dhe ndihmë personale.

Nëse doni t'i luteni atij dhe të shihni përgjigjen e të gjitha hirit tuaj, thjesht shikoni të gjitha lutjet për këtë shenjtor më poshtë.

1) Lutja e Shën Antonit të vogël për të mbyllur trupin

Shën Antoni i vogël

A e dini se çfarë do të thotë të mbyllësh trupin? Është e njëjta gjë me marrjen e mbrojtjes hyjnore nga lart poshtë mos lejoni që asnjë e keqe të hyjë në trupin ose shpirtin tuaj.

Mbyllja e trupit tuaj do t'ju bëjë të padukshëm ndaj sulmeve të armikut, zilisë, syrit të keq dhe të gjitha plagëve që ata përpiqen t'ju hedhin.

Kjo lutje është për mbrojtje të plotë shpirtërore dhe është nga më të njohurat dhe më të përdorurat nga besimtarët. Mund dhe duhet ta lutesh atë në çdo kohë të ditës, veçanërisht nëse ndihesh i kërcënuar.

Mbrojtësi im i madh Shën Antoni, ti që ndihmon mijëra njerëz, ti që mbron mijëra besimtarë, më ndihmo edhe mua pikërisht në këtë moment!

Shenjtor i lavdishëm, të kërkoj ndihmë tani që ta mbyllësh trupin tim menjëherë.

Kështu që ta mbyllni trupin tim kundër të keqes, kundër energjive negative, zilisë, syrit të keq dhe kundër të gjitha sulmeve të armiqve të mi, qofshin të dukshëm apo të padukshëm.

Shenjtori im i dashur, mbrojtësi i përjetshëm, të kërkoj ndihmë në mënyrë të dëshpëruar dhe me besim të madh në zemrën time.

Të kërkoj të më mbrosh, të më ndihmosh dhe të përhapësh gjithë dritën tënde në jetën time, përmes zemrës dhe shpirtit tim.

Mbylle trupin tim Shën Antoni, mbylle shpirtin tim, mos lejo asgjë të hyjë, mos lejo asgjë të më mundojë!

Amém

Lutja origjinale MysticBr. Kopjimi është i ndaluar, përveç me font.

2) Lutja e Shën Antonit të Vogël për të qetësuar (ju)

Shën Antoni

Keni qenë nervoz dhe nuk dini çfarë të bëni apo mendoni dhe keni kërkuar një lutje të fortë për t'u qetësuar një herë e përgjithmonë?

Ne mund t'i lutemi Shën Antonit të vogël, ai do ta bëjë na ndihmo të qetësohemi në një mënyrë të pabesueshme.

Vetëm lutuni me besim dhe mundësisht me një qiri të bardhë të ndezur para nesh. Ky qiri është për të ndriçuar shtigjet tona dhe gjithashtu shtigjet e këtij shenjtori të dashur.

Kërkoj përgjimin e lavdishëm të Shën Antonit të vogël në jetën time pikërisht në këtë moment për të më ndihmuar të qetësohem shpejt dhe urgjentisht.

Le të hyjë në jetën time përgjimi i këtij shenjtori të lavdishëm.

Më hyftë në zemrën time ndihma e këtij shenjtori të lavdishëm.

Le të hyjë në shpirtin tim drita e fuqishme dhe e lavdishme e këtij shenjtori dhe të më qetësojë këtu dhe tani.

Më qetësoftë shpirtin, shpirtin, zemrën dhe gjithë trupin tim.

Le të më çlirojë nga gjithë stresi që mund të kem, të më çlirojë nga të gjitha mendimet e këqija që po më dëmtojnë dhe të më lehtësojë gjithë trupin.

I kërkoj këtij shenjtori të më sjellë paqe, qetësi dhe qetësi.

Për këtë unë mbështetem në ndihmën tuaj, në përgjimin tuaj dhe në fuqitë tuaja të lavdishme dhe të fuqishme.

Më ndihmo tani Shën Antoni i vogël!

Përdor të gjitha fuqitë e tua në jetën time dhe më qetëso dhe më ndihmo të kapërcej të gjitha momentet e vështirësive dhe stresit më të madh!

Unë mbështetem tek ju, siç mund të mbështeteni tek unë, shenjtori im i dashur.

Amém

Lutja origjinale MysticBr. Kopjimi është i ndaluar, përveç me font.

3) Lutja për të zbutur burrin/të dashurin

Ju duhet ta njihni këtë shenjtor si "mblesëri“. Kjo sepse ai ndihmon mijëra njerëz në marrëdhëniet e tyre të dashurisë.

Ndihmon në ndarje, në grindje dhe madje edhe për të pushtuar të dashurin. Në këtë rast, nëse doni të zbutni dhe qetësoni nervat e burrit ose të dashurit tuaj, mund t'i kërkoni edhe atij ta bëjë këtë.

Mund të jeni të sigurt për këtë do të ketë efekte të menjëhershme menjëherë pas faljes së namazit. Ju vetëm duhet të luteni dhe të shihni efektet që ndodhin.

Zakonisht ju rekomandojmë që të luteni kur burri juaj ndihet jashtë kontrollit ose edhe gjatë momenteve të tij më të mëdha të tërbimit dhe dhunës.

Shën Antoni i vogël, ndërmjetëso me dritën tënde të së mirës në jetën time dhe në jetën e (emri i burrit ose i të dashurit) për të lehtësuar kokën menjëherë.

Kjo e bën atë një person më të qetë, më të ëmbël dhe më të dashur ndaj meje.

Ai nxjerr nga ai gjithë zemërimin, gjithë tërbimin dhe të gjitha ndjenjat negative që janë shtypur deri më tani.

Ajo qetëson mendjen, zemrën dhe të gjitha idetë tuaja.

Ju ndihmon të jeni një person më i mirë, pa kaq shumë pakënaqësi dhe pa kaq shumë energji negative në trupin tuaj.

Jepini atij gjithë ndihmën që mundeni për ta qetësuar, për ta bërë atë më të butë, më të dashur dhe një person më të mirë.

Ndërmjetëso në emrin tim shenjtori im, ndërmjetëso që të më ndihmosh mua dhe (emrin e tij) që të kemi një jetë më të mirë, më të lumtur dhe më emocionale.

Të kërkoj me besim shenjtori im, të kërkoj me dashuri dhe me shumë shpresë në zemrën time.

Amém

Lutja origjinale MysticBr. Kopjimi është i ndaluar, përveç me font.

4) Lutja Djali i vogël i Shën Antonit u vesh dhe veshi këpucë

E fundit, por jo më pak e rëndësishme, ne kemi një lutje tjetër të vogël të Shën Antonit për të qetësuar dhe zbutur një bashkëshort ose dikë tjetër.

Është një version i shkurtër, por tepër i fuqishëm.

Kjo lutje përdoret mijëra herë çdo ditë dhe ka mijëra dëshmi suksesi. Është një lutje e njohur dhe që nuk duhet ta ndalosh së faluri.

“Shën Antoni i vogël
E veshur e veshur me këpucë, rruga jote eci
Ai gjeti Zonjën që pyeti:
-Ku po shkon? (këtu thua emrin e plotë të personit që dëshiron të qetësosh)
Unë do të flas me Zotin Djalë!
Shkoni ngadalë në anën e Jordanit
Aty ku nuk bie as pluhur, as grurë,
Christian Sililiant.”


Kur duhet ta fal namazin?

Nuk ka kurrë një kohë ideale për t'i thënë një lutje Shën Antonit të vogël, qoftë për qetësim apo për ndonjë qëllim tjetër.

Ju rekomandojmë që të falni namazin në momentet e nevojës më të madhe dhe gjithashtu në momentet kur shihni se jeta juaj duket se nuk ka zgjidhje.

Kështu që, nëse je i dëshpëruar, pa forcë dhe pa shpresë, thjesht lutuni dhe kërkoni ndihmë. Besoni se shenjtorët mund të na ndihmojnë vërtet të ndryshojmë jetën tonë dhe të kemi më shumë shpresë për të ardhmen.

Ju mund dhe duhet të luteni në momente ankthi, dëshpërimi dhe pakënaqësie. Vetëm mos kini frikë të luteni, bëjeni sa herë që të mundeni dhe gjithmonë me shumë besim në zemrën tuaj.


A funksionojnë vërtet këto lutje?

Mund të themi me siguri se lutjet funksionojnë mirë dhe shumë shpejt.

Ky shenjtor ka ndihmuar tashmë mijëra njerëz në mbarë botën dhe vazhdon ta bëjë këtë çdo ditë, ndaj mos u shqetësoni.

Nëse i luteni një lutje të fortë Shën Anthony Pequeno-s për të mbyllur trupin, qetësohuni ose për ndonjë qëllim tjetër, lutja juaj thjesht do të përgjigjet.

E rëndësishme është të besoni dhe të keni besim se gjithçka do të shkojë mirë. Besoni se gjërat do të përmirësohen dhe se ky shenjtor do t'ju ndihmojë vërtet të përmirësoni jetën tuaj.


Më shumë lutje:

Unë me të vërtetë shpresoj se ju do të jeni në gjendje t'i bëni të gjitha këto lutje dhe të merrni ndihmën hyjnore që ky shenjtor ka për t'ju ofruar.

Besoni gjithmonë në lutjen për Shën Antonin e vogël dhe në të gjitha fuqitë e tij. Besoni se, pavarësisht nga lutja, do të merrni të gjithë ndihmën që ju nevojitet me dashurinë dhe çdo aspekt tjetër të jetës suaj.

Nëse ende keni dyshime, mos hezitoni të lini një koment të vogël për këtë artikull.

4 Shpërndaje

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *