Kalo tek përmbajtja

Lutja e shpirtrave për të çmendur një dashuri

2K Shpërndaje

A keni dëgjuar ndonjëherë për të fuqishmit lutja e shpirtrave për të çmendur një dashuri? Shpirtrat e humbur ndonjëherë mund të harrohen, por e vërteta është se ata kanë fuqi të madhe brenda tyre dhe mund të na ndihmojnë në një mënyrë shumë të fortë.

Lutja e shpirtrave për të çmendur një dashuri

Të dish të thuash një lutje të mirë është sekreti i çdo gjëje.

Një lutje e mirë e shoqëruar me besim bën që çdo dashuri të çmendet për ju, edhe nëse është e përkushtuar apo e painteresuar.

Në këtë artikull synojmë t'ju japim një lutje të fuqishme për shpirtrat.

Ajo jo vetëm që do të shërbejë për të çmendur dashurinë, por edhe për ta zbutur atë, për ta bërë atë të kërkojë dhe të dëshirojë të ketë një marrëdhënie me ju.


A funksionon lutja e shpirtrave për të çmendur një dashuri?

Lutja e shpirtrave për të çmendur një dashuri

Kjo lutje që ne do të mësojmë këtu funksionon vërtet dhe është jashtëzakonisht e fortë.

Ne kemi postuar tashmë lutje të tjera shpirtërore këtu në blog dhe vazhdimisht marrim dëshmi nga ata që i kryejnë ato.

Vetëm lutuni gjithmonë duke besuar dhe gjithmonë me shumë besim brenda jush.

Kjo do të jetë në rregull.

Le të vendosim 2 lutje të ndryshme, një për të çmendur një dashuri dhe një për ta rikthyer atë.

Zgjidhni atë që i përshtatet më mirë nevojave tuaja dhe lutuni sot.


Lutja e shpirtrave për të çmendur një dashuri

Kjo lutje e shpirtrave për të çmendur dashurinë është e mjaftueshme për të çmendur çdo njeri.

Duhet të dini emrin e burrit që të çmendeni dhe datën e lindjes.

Faleni këtë lutje çdo ditë të javës dhe çdo fazë të hënës, nuk ka rëndësi.

Më e rëndësishmja nga të gjitha është që të falet së paku 3 ditë rresht.

O shpirtra të harruar dhe të kujtuar rrallë, përdorni fuqitë tuaja për të më ndihmuar në dashuri!

O shpirtra dëshirash që mbahen mend rrallë, e di që me fuqitë tuaja do të mund të çmend çdo njeri...

Por më duhet vetëm ta çmend dashurinë time!

Shpirtra të fuqishëm, bëjini filanit të lindur X ditën e muajit X të vitit X (zëvendësoni) të fillojnë të çmenden pas meje.

E bën të çmendet me dëshirat për trupin tim, të çmendur nga malli për praninë time dhe të çmendur nga pasioni për mua dhe shpirtin tim.

Kjo e çmend atë nga afër për mua.

E bën atë të më dojë, më do dhe nuk mund të durojë më derisa të jetë me mua, pranë meje.

E bën atë të çmendur të jetë me mua, fizikisht dhe intimisht, siç nuk ka qenë kurrë.

O shpirtra! Mos i jepni prehje derisa të mos jetë i dashuruar me mua.

E di që do të më ndihmosh dhe të premtoj se do ta zbuloj emrin tënd sa herë që të mundem që të mos biesh më në harresë.

Ju mund ta shpërndani këtë lutje shpirtërore për të çmendur një dashuri sa herë që dëshironi.

Mund të jetë fjalë në gojë, përmes komenteve ose thjesht përmes një lutjeje të vogël.

Kjo lutje funksionon shumë mirë, e falin shumë njerëz.


Lutja e shpirtrave për të rikthyer dashurinë

Është e rëndësishme të çmendësh një dashuri në mënyrë që të jetë e mbushur me dëshirë dhe mall, por është gjithashtu e rëndësishme ta kthesh atë.

Kjo lutje shërben për të bërë së bashku me lutjen e mësipërme.

Ajo synon të rikthejë dikë në jetën e saj, dikë që e la dhe nuk u kthye më.

Mund të jetë një dashnor, një anëtar i familjes, një mik dhe madje edhe një shef.

Me pikat e djersës që derdhi Jezusi nga Trupi i tij i Shenjtë, përgjigjuni kërkesës sime.

Me fuqinë e të gjithë shpirtrave që jetojnë të harruar, jepni që kërkesa ime të plotësohet.

E di që je i harruar, por këtë lutje do ta bëj që të kujtohesh.

Me fuqinë që të është dhënë, ndihmo dashurinë time të vijë tek unë, të kthehet tek unë i çmendur nga malli.

Ai quhet filani, ai u largua dhe nuk u kthye më ...

Ju shpirtra të fortë dhe të fuqishëm e dini se nuk është mirë të harrohesh, ndaj ju kërkoj të më ndihmoni të kthej dashurinë time.

E bën të mungojë, plot dëshirë për të më parë, për të më përqafuar, për të më prekur dhe për të dalë me mua.

Sigurohuni që ai të mos ketë pushim të plotë derisa të më kërkojë mua.

Kjo e bën atë të paaftë të jetojë pa mua.

Që të mos jetosh pa dashurinë time, pa pasionin tim dhe pa praninë time.

Shpirtrat e mi të dashur, të njohur dhe të kuptuar, nëse më bëni të arrij këtë hir të fuqishëm, unë do të lutem 3 Atë në Tonë dhe 3 Përshëndes Mari në hirin tuaj.

Unë ende do të ndez një luginë të bardhë në fund të kësaj lutjeje, si një ofertë për ju, shpirtra të dashur dhe të fuqishëm.

në fund të kësaj Lutja e shpirtrave për ta bërë një dashuri të çmendet dhe ta bëjë atë të kthehet ndezni një qiri të bardhë dhe lëreni të digjet deri në fund.

Gjithashtu lutuni 3 Ati ynë dhe 3 Përshëndetje Mari.

Kjo është nga lutjet katolike për shpirtrat më të fuqishëm që mund të bëni.

Lutuni me besim të madh dhe gjithmonë duke besuar se gjithçka do të funksionojë në dashurinë tuaj.


Lutja e 9 Shpirtrave të Përvuajtur të së hënës

A i njihni 9 shpirtrat që janë të pikëlluar dhe që u harruan nga gjithçka dhe nga të gjithë? Ndoshta jo, por mund t'ju ndihmojnë të çmendni këdo me dashuri, dëshirë dhe mall!

Për këtë ju duhet vetëm të falni namazin tuaj, duke ndjekur gjithmonë udhëzimet. Këtu është lutja më poshtë dhe në mes të saj mund të shihni se do t'ju duhet mbaj një thikë të virgjër gjatë lutjes.

Ne ju rekomandojmë ta bëni këtë, mund të duket e thjeshtë, por më besoni se rrit ndjeshëm fuqitë e lutjes. Pastaj fale namazin që vijon:

9 shpirtra të së hënës
lutje për të shtypur

Ju mund ta falni këtë lutje së bashku me dy të tjerat që u prezantuan më herët në këtë artikull, pasi ato i shërbejnë të njëjtit qëllim.


Ne ju rekomandojmë gjithashtu që ta mbani zemrën tuaj të shëndetshme dhe të fortë duke u lutur këtë lutje për të qetësuar zemrën.

Nëse dëshironi të shkoni edhe në Nossa Senhora do Desterro, mund t'i luteni asaj përmes kësaj lutjeje.

Zoti qoftë me ju.

2K Shpërndaje

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *

Komentet (5)

Avatar

Përshëndetje Mistik Më pëlqyen lutjet. Unë kam vetëm një pyetje. a e çmend një grua? apo per lezbiket?
Faleminderit shumë dhe gjithë të mirat për ju.

përgjigje
Mjeshtër

Përshëndetje Katarina,

Për fat të mirë, ato shërbejnë për të çmendur një grua, edhe nëse është grua për grua, por ndonjëherë pushtimet e të njëjtit seks nuk janë shumë të lehta për t'u arritur.

Paç fat!

përgjigje
Avatar

Mirmengjesi do ta them kete lutje Sapo te kem rezultate do te kthehem per te dhene deklaraten time nese martohemi apo te fuqishem me kane ndihmuar edhe here te tjera e di qe do me ndihmojne por kesaj here faleminderit qendro me Zoti puth

përgjigje
Avatar

Do ta fal lutjen..sa te funksionoje do ta kopjoj dhe do ta vendos ne nje kishe per te ndihmuar dike ne nevoje duke ndezur edhe nje qiri

përgjigje
Avatar

Qiri duhet të ndizet çdo ditë

përgjigje