Kalo tek përmbajtja

Lutja e Zojës Desterro

124 Shpërndaje

Ky artikull është shumë i veçantë sepse ne do t'ju tregojmë një lutje të dikujt shumë të veçantë, të Lutja e Zojës Desterro.

Lutja e Zojës Desterro

Shenjtorja luajti një rol shumë të rëndësishëm sepse ishte ajo që iku me foshnjën Jezus në Egjipt për ta shpëtuar nga mbreti Herod.

Ajo ishte në arrati për rreth 4 vite dhe tashmë njihet si shenjtorja e mërgimtarëve.

Lutjet që i drejtohen janë jashtëzakonisht të famshme dhe fuqia e tyre është e pashoqe.

Shumë njerëz kërkojnë lutje nga kjo shenjtore e fuqishme për shkak të fuqisë së saj unike, ata vërtet punojnë për shumë kërkesa si për dashuri, për të larguar armiqtë dhe për të tërhequr fat në jetë.


Kush është Zonja Desterro?

Lutja për Zonjën Desterro
Zoja e Desterros

Nossa Senhora do Desterro, siç u përmend më parë, është Shenjtori i emigrantëve.

Ajo ishte përgjegjëse për arratisjen me foshnjën Jezus në Egjipt për 4 vjet për shkak të persekutimit të mbretit Herod.

Kushdo që ka besim, besim dhe mëshirë për Nossa Senhora do Desterro do të ketë mbrojtje të pashembullt prej saj.

Ajo premton të mbrojë të gjithë në nevojë nga uria, dëshpërimi, ankthi, lufta dhe sëmundjet ngjitëse.

Përveç kësaj, ajo ndihmon njerëzit në suksesin e biznesit dhe financiar, diçka shumë e rëndësishme në ditët e sotme.

Ajo është një shenjtore të cilës duhet t'i drejtoheni nëse keni probleme në jetën tuaj, thjesht kini besim dhe besim në fuqitë e saj se ajo do t'i përgjigjet kërkesës tuaj në një kohë shumë të shkurtër.


Çfarë do të arrij me këto lutje?

Lutja e Nossa Senhora do Desterro mund të ketë disa qëllime.

Është e qartë se çdo lutje ka një qëllim, kështu që ne do të bëjmë lutje të ndryshme për qëllime të ndryshme.

Më poshtë do të vendosim një listë me objektiva të veçantë, si p.sh.

  • Të përzë dikë;
  • Për dashurinë;
  • Për të larguar armiqtë;
  • Lidhë dikë;
  • Për të mbrojtur emigrantët.

Do të ketë 5 lutje të ndryshme të Nossa Senhora do Desterro për qëllime të ndryshme.

Le të vendosim secilën prej tyre më poshtë, zgjidhni atë që dëshironi të luteni dhe filloni të shijoni fuqitë e tij të forta që tani.


Lutja e Zojës Desterro origjinale

Më poshtë do të lëmë lutjen origjinale të Nossa Senhora do Desterro, një nga më të njohurit.

Shërben për të qetësuar mendjen dhe zemrën, për t'ju ndihmuar të kaloni momentet e këqija të jetës tuaj dhe për të përmirësuar jetën tuaj dita ditës.

Përveç kësaj, ju ndihmon me punën tuaj, paratë dhe jetën e një emigranti, nëse është rasti juaj.

“O e Bekuar Virgjëreshë Mari,
Nëna e Zotit tonë Jezu Krisht, Shpëtimtarit të Botës,
Mbretëresha e Qiellit dhe e Tokës,

avokat i mëkatarëve,
ndihmës i të krishterëve,
mbrojtës i të varfërve,
ngushëllues i të trishtuarve,
mbështetjen e jetimëve dhe të vejave,

lehtësimin e shpirtrave të vuajtur,
ndihmën e të vuajturve,
mërgimi i indigjencës,
fatkeqësi,
të armiqve truporë dhe shpirtërorë,

nga vdekja mizore e mundimeve të përjetshme,
nga çdo bishë dhe bishë helmuese,
e mendimeve të këqija,
e ëndrrave të tmerrshme,
e skenave të tmerrshme dhe vizioneve të frikshme,

nga ashpërsia e ditës së gjykimit,
e dëmtuesve,
nga zjarret, fatkeqësitë, magjitë dhe mallkimet,
të keqbërësve, hajdutëve, grabitësve dhe vrasësve.

Nëna ime e dashur, tani përulem para këmbëve të tua, me lotë të devotshëm, plot pendim për mëkatet e mia të rënda, nëpërmjet teje kërkoj falje nga Zoti pafundësisht i mirë.

Lutju Birit tënd Hyjnor Jezus, për familjet tona, që ai t'i dëbojë të gjitha këto të këqija nga jeta jonë, të na falë mëkatet tona dhe të na pasurojë me hirin dhe mëshirën e tij hyjnore.

Na mbulo me mantelin tënd mëmë, o yll hyjnor i maleve.
Nxirr nga ne të gjitha të këqijat dhe mallkimet.
Mbaji murtajën dhe shqetësimin nga ne.

Le të marrim nëpërmjet jush nga Zoti shërimin e të gjitha sëmundjeve, t'i gjejmë dyert e parajsës të hapura dhe të jemi të lumtur me ju në përjetësi.

Amen "

Luteni këtë lutje të Zojës Desterro sa herë që ndjeni nevojën për të.

Mund të jetë në mëngjes, pasdite ose para gjumit.


Lutja e Zojës Desterro për dashuri

Kjo lutje e Zojës Desterro është për dashuri.

Nëse jeni të dashuruar me burrin tuaj ose nuk mund të keni një të dashur pranë vetes, kjo lutje është për ju.

Shërben për t'u bërë më të sigurt dhe për të zgjidhur të gjitha problemet tuaja të dashurisë.

Lutuni tani, efektet e tij janë shumë të fuqishme!

“O Nossa Senhora do Desterro, e di që shumë njerëz kanë ndihmuar tashmë, por e di gjithashtu që ka vend për mua, një ndjekës besnik me shumë besim.

Ju që po ndihmoni gjithmonë të vuajturit, keni nevojë të më ndihmoni mua në dashuri, diçka që nuk mund të kontrollohet dhe prandaj është kaq e vështirë të kujdesesh për të.

Kam nevojë për një shans për dashuri. Kam nevojë për dikë që më do vërtet, për dikë që më do, për dikë që më projekton dhe mbi të gjitha për dikë që më bën të lumtur dhe që është gjithashtu i lumtur pranë meje.

Nuk jam me fat në dashuri, nuk jam i lumtur në pasion dhe kam nevojë për ndihmë për këtë.

O Zoja e Desterros, ruaj zemrën time, ndihmo dashurinë time dhe zemrën time të mos vuajë.

Gjej dikë për mua ose bëje partnerin tim më të mirë në mënyrë që të mos vuaj më.

Largoni nga unë dhe dashuria ime të gjithë njerëzit që na dëshirojnë të keqen, të gjithë njerëzit ziliqarë që hedhin energji negative drejt dashurisë sonë.

Më ndihmo, Zoja e Shkretëtirës.”

Luteni këtë lutje të Zojës Desterro nëse vuani për dashuri.

Mund ta falni çdo ditë, në mëngjes kur zgjoheni ose natën para se të flini.


Lutja e Zojës Desterro për të larguar armiqtë / dikë

Armiqtë mund ta dëmtojnë shumë jetën tonë, ndonjëherë edhe ta prishin atë.

Nuk duhet të jetë kështu, por e vërteta është se të gjithë kanë dikë që duan të largojnë nga jeta e tyre.

Jo edhe nëse është një grua që po ngatërrohet me burrin e saj, apo thjesht një shembull i keq që shoqërohet shumë me djalin e saj.

Ju duhet ta përdorni këtë lutje nëse është për të mbrojtur personin nga dikush ose ndonjë armik, kështu që në fund nuk do të ketë dëm. po e përdor atë për mirë.

“O Nossa Senhora do Desterro, ka gjëra për të cilat mund të vërej dhe nuk mund të mos reagoj.

Unë kam nevojë për ndihmën tuaj, zemrën tuaj të mirë dhe fuqinë tuaj për të larguar filanin nga filani (zëvendësojeni me emrat për të përzënë).

Arsyet pse dua që këta dy njerëz të ndahen janë: Rendisni arsyet këtu (mund të jetë për shkak se është shoqëri e keqe dhe ju çon në më shumë shtigje, ose sepse po shkatërron martesën tuaj, ose sepse thjesht mendoni se ai person nuk duhet të jetë afër jush/dikujt).

E di që nuk përpiqemi dhe nuk duhet të përpiqemi të diktojmë rrugët e njerëzve të tjerë, por motivet e mia janë serioze dhe të ndershme.

Po kërkoj me dëshpërim ndihmë vetëm sepse kam vërtet nevojë për të dhe sepse e di që largimi i këtyre dy njerëzve është ajo që duhet bërë për lumturinë e të dyve.

O Nossa Senhora do Desterro, përdor fuqitë e tua të së mirës dhe drejtësisë për t'i ndarë përgjithmonë këta dy njerëz.

Kjo i bën ata të panjohur për njëri-tjetrin.

Kjo i bën ata indiferentë ndaj njëri-tjetrit.

Kjo i lë ata të mos dëshirojnë të flasin, të telefonojnë, të ecin së bashku apo edhe të mendojnë për njëri-tjetrin.

E di që do të më plotësoni sepse kërkesa ime është fisnike dhe e drejtë.

Amen. "

Kjo lutje e Nossa Senhora do Desterro duhet të bëhet vetëm për të mirën.

Mundohuni të largoni dy njerëz vetëm nëse lëndojnë njëri-tjetrin ose nëse po lëndojnë jetën tuaj, për shembull, një shembull i mashtrimit.

Asnjëherë mos ndani askënd/çift pa ndonjë arsye të dukshme për ta bërë këtë.


Lutja për të lidhur dikë në dashurinë e Nossa Senhora do Desterro

Lidhja e një mashkulli nuk duhet të bëhet rastësisht ose brenda natës vetëm sepse ju pëlqen.

Përpara se të lidhni një burrë, duhet të jeni absolutisht i sigurt se kjo është ajo që dëshironi vërtet.

Ju duhet të shihni nëse mashkulli do të jetë i lumtur pranë jush dhe nëse do të jeni të lumtur edhe ju pranë tij.

Një ankorim është diçka shumë serioze. Mendoni me kujdes përpara se ta bëni këtë.

Nëse jeni të sigurt se ky është njeriu që dëshironi të lidhni dhe se do të jeni vërtet të lumtur me të, falni lutjen e mëposhtme:

“E fuqishme Nossa Senhora do Desterro kam ndërmend të lidh një burrë me mua me forcë dhe fuqi të madhe.

Unë dua filanin (thoni emrin e personit) në jetën time përgjithmonë dhe dua të kërkoj ndihmë për të përdorur fuqitë tuaja në këtë ankorim dashurie.

Ju nuk zgjidhni dashuritë, nuk zgjidhni zemrat, unë thjesht pyes se çfarë ndjen zemra ime, çfarë kërkon trupi im dhe çfarë dëshiron vërtet shpirti im.

E bën filanin të mendojë për mua nga mëngjesi deri në mbrëmje, e bën filanin të dëshirojë të jetë me mua ditë e natë, nga e diela në të dielë pa u ndalur.

Tërhiq mua këtë dashurinë time, këtë pasion që zemra ime e dëshiron dhe e do aq shumë.

Na bashkoni, na lidhni, na lidhni trupat dhe zemrat tona në një dhe na bëni të pandashëm.

Lidhe filanin me mua sepse vetëm kështu do të jem i lumtur dhe vetëm atëherë do të jetë i lumtur edhe filani.

E pyes këtë vetëm sepse e di që lumturia jonë varet nga bashkimi ynë, nga dashuria jonë dhe nga pasioni ynë i vërtetë dhe i pafund.

E fuqishme Zoja e Desterros, unë predikoj këtë lutje të fuqishme sot për të pasur ndihmën Tënde të vërtetë, për mua dhe për dashurinë time të vërtetë, vendi i së cilës është pranë meje.”

Siç u përmend më lart, kjo lutje e Zojës së Shkretëtirës për të lidhur një burrë të dashuruar duhet bërë vetëm nëse jeni 100% i sigurt se është mashkulli që dëshironi.

Përdoreni atë vetëm për një burrë / për një dashuri.

Bëjeni me shumë besim dhe besoni se do të funksionojë, vetëm kështu do të keni sukses në kërkesën tuaj.


Lutja për mbrojtjen e mërgimtarëve

Kjo lutje është që ju të mbroni dikë që njihni, i cili po ecën nëpër këtë botë nga nevoja.

Mund të bëhet për të ndihmuar burrin tuaj, fëmijën tuaj, një mik ose dikë që njihni.

Nëse dëshira juaj është t'i jepni fat, forcë, të ndihmoni në sukses dhe t'i jepni mbrojtje këtij emigranti, duhet ta falni këtë lutje katolike sot.

“O i fuqishëm Nossa Senhora do Desterro, mbrojtës i punëtorëve dhe emigrantëve, unë vij të kërkoj mbrojtje për djalin/burrin/familjen tim të quajtur filani që ecën nëpër botë në kërkim të një jete më të mirë.

Lutuni Birit tuaj Hyjnor Jezus, për këtë udhëtar që rrezikon jetën e tij në këmbim të një jete më të mirë dhe një jetë më të mirë për të tijën.

Ndihmon filanin jashtë vendit, e mbështet në të gjitha kohët e këqija dhe në të gjitha fatkeqësitë e jetës jashtë vendit.

Jepini fat, forcë, sukses dhe mbi të gjitha mbrojtjen tuaj hyjnore filanit.

O Zoja e fuqishme e Desterros, përdor fuqitë e tua hyjnore dhe shoqëroje gjithmonë këtë shpirt të gjorë që ecën jashtë vendit të saj dhe jashtë vendit të tij.

Largoni prej tij të gjitha të këqijat dhe të gjitha problemet që përpiqen të bien mbi të.

Largoni prej tij të gjithë njerëzit e këqij që përpiqen ta dëmtojnë atë.

Largoni prej tij të gjitha stuhitë e papritura të jetës.

Tërhiqni diellin, dritën dhe lumturinë në jetën tuaj.

E di që në këtë mënyrë ai do të jetë i mbrojtur dhe i përgatitur për të gjitha sfidat që do të përballet.

Amen. "

Lute këtë lutje të Nossa Senhora do Desterro sa herë që emigranti ka ndonjë lloj vështirësie në jetë.

Mos harroni të zëvendësoni fushën “Filani” me emrin e personit të cilit po i luteni.

Fale këtë lutje me shumë besim dhe me shumë forcë të brendshme, kështu që do të ketë një fuqi edhe më të fortë.


Përdorni fuqitë e fuqishme të këtij të fuqishmi Lutja e Zojës Desterro dhe mos harroni të luteni gjithmonë me besim të madh dhe gjithmonë duke besuar se gjithçka do të jetë në rregull.

Ju mund të luteni më shumë se një nga ato të paraqitura këtu në artikull pa asnjë problem.

Shfrytëzojeni rastin për të parë tonën lutje për të qetësuar zemrën dhe lutje për të arritur hirin urgjent në 3 ditë.

<< Kthehu për më shumë lutje

124 Shpërndaje

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *