Kalo tek përmbajtja

Lutja për Engjëllin e Kujdestarit të dikujt tjetër për t'u qetësuar

11K Shpërndaje

Është normale që ne të shqetësohemi për njerëzit e tjerë dhe të dëshirojmë të lutemi për ta, prandaj po e paraqesim atë lutje engjëllit mbrojtës të dikujt tjetër që të qetësohet ajo shpejt.

Lutja për Engjëllin e Kujdestarit të dikujt tjetër për t'u qetësuar

Engjëlli ynë kujdeset për ne, na udhëheq në rrugët e duhura dhe na ndihmon të mos bëjmë gabime fatale në jetën tonë.

Pra, nuk ka entitet më të mirë kujt t'i lutet se sa atij. Ky Engjëll është përgjegjës për ju dhe do të bëjë gjithçka për t'ju ndihmuar. Prandaj, ne duhet t'i lutemi atij nëse vërtet duam të ndihmojmë dikë.

Në këtë rast, ne duhet t'i lutemi Engjëllit të atij personi. Duke marrë parasysh se ai dëshiron vetëm më të mirën për atë person, është e qartë se ai do të bëjë gjithçka për të dëgjuar dhe për t'iu përgjigjur lutjes suaj.

Si të flisni me engjëllin mbrojtës të dikujt tjetër?

ekzistojnë Mënyra të ndryshme për të folur me Guardian Angels, megjithëse më e thjeshta është përmes lutjeve.

Thjesht duhet t'i afrohemi me qetësi, durim dhe me shumë respekt. Nëse kërkesa jonë është e mirë dhe nëse është për të mirën e personit në fjalë, ai thjesht do t'ju dëgjojë dhe do t'jua plotësojë kërkesën.

Nëse nuk dini si ta bëni këtë, mos u shqetësoni. Lutja jonë ka gjithçka që ju nevojitet për të folur dhe për të kërkuar qetësi për Engjëllin e Vogël të kujtdo. Thjesht lutuni me shumë qetësi.

Lutja për Engjëllin e Kujdestarit të dikujt tjetër për t'u qetësuar

Kjo lutje është për Engjëllin mbrojtës të burrit tuaj, dashurinë tuaj ose për të forcuar forcën e kujtdo që ju intereson. Vetëm duhet të dini emrin ose pseudonimin tuaj, vetëm atë.

Ne ju rekomandojmë që të filloni duke ndezur një qiri të bardhë. Ky qiri do të jetë një ofertë që Engjëlli i Vogël të ketë dritë që të mund të ndihmojë personin në fjalë.

Pra, pa u zgjatur, falni lutjen që do t'ju lëmë më poshtë.

lutje për engjëllin mbrojtës të burrit ose dashurinë e tij

Unë (thoni emrin tuaj) i bëj thirrje fuqive të Engjëllit Kujdestar të dashurisë sime/burrit tim/mikut të thirrur (thuaj emrin e personit) për të dëgjuar këtë kërkesë timen.

Para së gjithash, dua t'i ofroj dritën e këtij qiriri këtij Engjëllit të Vogël, në mënyrë që të gjitha rrugët e tij të ndriçohen nga hiret e mira të Zotit.

Tani që shtigjet janë ndriçuar, kërkoj vëmendjen tuaj, hirin tuaj, ndihmën tuaj për të ndihmuar menjëherë të mbrojturin tuaj.

Kërkoj ndihmën tuaj për të qetësuar (emri i personit), për të hequr qafe inatin, gjithë nervat dhe gjithë tërbimin që e përpin nga lart poshtë.

Me këtë lutje unë synoj t'i lutem Engjëllit Kujdestar të (emrit të personit) që të mos lejojë që forcat e së keqes të përfundojnë duke thyer forcën tuaj, durimin dhe rezistencën tuaj.

Unë me të vërtetë kujdesem për atë person, dua vetëm të mirën e tij, lumturinë dhe mirëqenien e tyre.

Prandaj ju lutem. Sepse e di që ju dëshironi Engjëllin tim Mbrojtës, sepse e di që ju dëshironi vetëm mbrojtjen dhe lumturinë e tij të vërtetë!

Amém

Lutja origjinale MysticBr. Kopjimi është i ndaluar, përveç me font.

Kur duhet ta fal këtë namaz?

Nuk ka kohë të caktuar për të lutur një lutje për Engjëllin e Kujdestarit të dikujt tjetër për t'i qetësuar ose për të kërkuar ndonjë gjë tjetër.

Megjithatë, ne gjithmonë e rekomandojmë atë lutuni kur ndjeni nevojën. Në këtë rast, ju mund të luteni kur e ndjeni personin nervoz, të shqetësuar dhe në nevojë për ndihmë.

Mund të luteni edhe në kohë të tjera, si për shembull menjëherë pas zgjimit ose para se të flini. E rëndësishme është që lutja të bëhet me shumë besim në zemër dhe gjithmonë duke besuar se do të merrni të gjithë ndihmën që ju nevojitet.

Nëse dëshironi, prapë mund të faleni së bashku me personin në fjalë, por ai duhet ta bëjë këtë lirisht dhe pa u detyruar. Për më tepër, duam ta përfundojmë duke thënë se mund të luteni sa herë të doni.

Lutja nuk ka kufizime, ajo gjithmonë do të forcojë Engjëllin e Kujdestarit të personit në fjalë, duke e bërë atë gjithnjë e më të fortë me dritën e qirinjve të tij.

A do të trajtohet menjëherë kërkesa ime?

Çdo lutje ka kohën e vet specifike për t'u përgjigjur. Kjo do të varet nga kush falet, bëj kërkesën në fjalë dhe nga kush e merr hirin.

Në disa dëshmi që kemi, ka njerëz që marrin hirin menjëherë, por ne nuk mund ta garantojmë këtë. Ne mund të garantojmë vetëm se do të merrni të gjitha rezultatet që ju nevojiten, por vetëm nëse luteni me besim.

Pra, lutuni dhe mos u shqetësoni se kur do të hyjë në fuqi. Thjesht shqetësohu për të pasur besim për të ndriçuar rrugën për këtë Engjëll të Vogël të dashur.


Më shumë lutje:

Dua t'ju kujtoj se mund t'i bëni lloje të tjera kërkesash Engjëllit të Kujdestarit, si për shembull t'i kërkoni të dashurit të kthehet, ta bëni atë të çmendet për ju ose t'i mungoni shumë.

Sidoqoftë, do t'ju duhet ta ndryshoni pak lutjen te Engjëllit Kujdestar të dikujt tjetër në mënyrë që t'i qetësoni ata. Përveç kësaj, mbani mend gjithmonë të keni besim në zemrën tuaj!

Ne presim me padurim dëshminë tuaj të suksesshme për këtë lutje. Kontrolloni nëse funksionoi, nëse nuk funksionoi dhe sa kohë u desh që të shfaqej një efekt.

11K Shpërndaje

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *