Kalo tek përmbajtja

Lutja e Luciferit që ai të ndjejë pendim

15 Shpërndaje

Një nga gjërat më të mira që mund të bëhet në situata të caktuara është i fuqishmi Lutja e Luciferit që ai të ndjejë pendim.

Lutja e Luciferit që ai të ndjejë pendim

Kjo do të bëjë që personi të mos durojë pa u kthyer keq!

Mund të duket pak mizore, por e vërteta është se nëse na bënë të vuajmë, meritojnë të paktën ta pranojnë këtë...

Në fakt, kjo është ajo që ju kërkoni me këtë lutje, që personi të shohë se ka gabuar, që e pranon dhe se pendohet.

Dhe, për më tepër, le të vijë ajo t'ju kërkojë falje për të gjitha vuajtjet që ka pasur për kaq shumë kohë! Dhe ndoshta pa fajin e tyre...

Nëse jeni identifikuar me këtë rast, besoni se jeni në vendin e duhur. Ne kemi lutjet më të njohura për këtë qëllim në këtë artikull.

Shijojeni secilën prej tyre, nuk do të pendoheni që e keni bërë drejtësinë!

Lutja e Luciferit që ai të ndjejë pendim

Lutja për Luciferin

Ju duhet ta njihni Luciferin nga disa filma dhe seriale.

Ai është një lloj djalli që bën vetëm të keqen, por më besoni, nuk ka të keqe t'i luteni atij.

Ne mund t'i lutemi atij që t'i kërkojë atij këtë favor të veçantë, domethënë që personi të ndjejë pendim për diçka.

Kush më mirë se Luciferi të bëjë dikë të ndiejë atë lloj ndjenje?

Nëse personi ka bërë një gabim dhe nuk ndjen asgjë të keqe për këtë, ne duhet të veprojmë... Nuk mund ta vazhdojmë këtë padrejtësi... Pra. mos kini frikë të luteni.

Luciferi, i fuqishëm i të gjitha fuqive, luftëtar i së keqes dhe së mirës, ​​pretor i të ligjve dhe ndihmës i të fuqishmëve...

Në ty kam besim, ty të lutem, ty të ofroj, dua ndihmën tënde të mëshirshme për të arritur një fund të caktuar.

Kësaj radhe dhe vetëm kësaj radhe nuk po të kërkoj të mirën, po të kërkoj një të keqe të vogël, e cila fatkeqësisht ndonjëherë është e nevojshme… Për fat të keq!

Ju lutem në këtë ditë të bukur që t'ju kërkoj të ngatërroni kokën e (emrit të personit).

Ajo që unë kërkoj prej jush tani, konkretisht, është që ta bëni atë person të ndihet i penduar për atë që më bëri mua.

(Thuaj çfarë të bëri ai person)

E di që ti ndihmon, Lucifer, përmes së mirës dhe së keqes, se do të më ndihmosh të ndjej keqardhje përmes kësaj lutjeje.

Ju do ta bëni këtë sepse ai person e meriton, ai person meriton të vuajë, ai person meriton të ndëshkohet për atë që më bëri mua.

Unë nuk të kërkoj shumë, nuk të kërkoj pak, thjesht kërkoj që ta bësh atë person të pendohet për gjithçka që më bëri.

Unë thjesht po ju kërkoj ta bëni atë të shohë se më ka lënduar.

Të shoh se më ke bërë të ndihem keq dhe se ajo që ke bërë nuk është e saktë...

Shpresoj se do t'i përgjigjeni kërkesës sime pasi kam shumë nevojë për të...

Faleminderit!

Lutja origjinale MysticBr. Kopjimi është i ndaluar, përveç me font.

Lutuni që ai të pendohet ashpër dhe t'ju kërkojë falje

keqardhje të hidhur dhe të kërkoj falje për ju

Kjo lutje e dytë është më shumë për ata njerëz që kanë vuajtur shumë pranë dikujt...

E megjithatë ata kurrë nuk dëgjuan një falje për gjithë këtë vuajtje!

Është tepër e vështirë të jesh në atë situatë, të jesh mënjanë dhe të jetosh me faktin se personi as që i intereson që të lëndon.

Pse të mos e bëni atë ndryshim? Pse të mos thuash një lutje dhe ta bësh të pendohet dhe të kthehet tek ti?

Lutja e mëposhtme do t'ju ndihmojë për këtë qëllim.

Kërkoj nga të gjitha fuqitë e vërteta dhe unike të Shën Qiprianit tim të dashur dhe të fuqishëm që ta dëgjojnë këtë lutje timen!

I lutem me të gjitha forcat, të gjitha vullnetet dhe dëshirat e mia për këtë shenjtor të së mirës dhe së keqes!

Sot vij t'ju kërkoj me gjithë besimin tim, që ta bëni filanin të pendoheni me hidhërim për gjithë të keqen që më ka bërë deri më sot...

Më e keqja nga gjithë kjo e keqe është mungesa e fajit në jetën e atij personi...

Veproi gabim, mendoi gabim, më bëri keq dhe as që mendoi të më kërkonte falje.

Ky është mëkat, kjo është e tmerrshme, kjo është vuajtje për mua dhe jetën time!

Dhe është për këtë arsye, dhe vetëm për këtë arsye, që ju kërkoj të ndëshkoni filanin.

Se te kerkoj qe edhe sot ta besh te me kerkoje falje per gjithe te keqen qe me ka bere!

Le të pendohet, le të ketë ndërgjegje në faj, le të ketë turp për gjithçka që më vuri...

Le të mos i kalojë ky episod, të paguajë për atë që ka bërë dhe të vijë tek unë që ta fal…

Unë besoj në të gjitha fuqitë tuaja!

Faleminderit Shën Qiprian, faleminderit.

Lutja origjinale MysticBr. Kopjimi është i ndaluar, përveç me font.

Lutja që burri ose i dashuri të kthehet i penduar

Lutja që burri ose i dashuri të kthehet i penduar në São Cipriano

Përveçse ky person u tregua i keq me ju, a u largua akoma?

Ky është më i keqi nga të gjithë... Ata mendojnë se ke të drejtë, nuk kërkojnë falje dhe megjithatë ata largohen prej nesh pa mëshirë dhe keqardhje!

Kushton edhe më shumë nëse e bën një i dashuri apo dikush afër jush.

Nëse doni t'i jepni fund të gjitha vuajtjeve tuaja, duhet të luteni dhe të keni besim se gjithçka do të kthehet në normalitet.

Kjo lutje e fundit është për këtë, shikoni më poshtë dhe mos humbisni kohë duke e falur atë.

Fuqia dhe hiret e mira të Shën Qiprianit hyjnë në jetën time dhe më ndihmoftë të dominoj zemrën e filanit.

Le të më ndihmojë kjo fuqi sundimi që do të kem thjesht dhe shpejt dhe ta mbushë zemrën me keqardhje, turp dhe hidhërim.

E gjithë ajo keqardhje e vendosur brenda mund ta bëjë filanin të shikojë prapa, të shohë të gjithë dëmin që ka bërë, të shohë gjithë pakënaqësinë që ka shkaktuar dhe të kthehet përsëri në buzën time.

Shën Qiprian, mos humb një sekondë dhe bëje të pendohet, bëje të shohë gjithë të keqen që më ka bërë...

Mos u vjen keq të zbatoni të gjitha fuqitë tuaja të së mirës dhe të së keqes për t'i dhënë atij një mësim.

Mos kini frikë të aplikoni të gjithë forcën tuaj ndaj tij për ta bërë atë të vuajë.

Por ju kërkoj mbi të gjitha të më sillni sërish filanin sepse e dua shumë për ta humbur!

Këtë e pyes vetëm sepse…

(Thuaj pse duhet të pendohet)

Unë kërkoj vetëm këtë nga ju, Shenjtor i fuqishëm, sepse kam vërtet nevojë për të.

Siç e patë, më bëri të vuaj, më bëri të qaj, prandaj duhet të pendohet hidhur për të gjitha të këqijat!

Ju faleminderit!

Lutja origjinale MysticBr. Kopjimi është i ndaluar, përveç me font.

A mund të kthehen lutjet kundër meje?

Një nga frikërat më të mëdha të njerëzve kur u luten entiteteve të fuqishme është se ata do të përfundojnë duke vuajtur.

Është e vërtetë se ka lutje që kthehen kundër njeriut, por me këto nuk është kështu.

Asnjë lutje që ai të pendohet ashpër dhe madje që ai të kthehet nuk do të ketë këtë efekt.

Ti nuk kërkon asgjë të keqe nga subjektet, kështu që nuk keni asgjë për t'u shqetësuar.

Ai person është ai që të ka lënduar, ai person është ai që të lëndon vërtet, pra është ai që do të vuajë “pasojat” e lutjes.

Pra, mos u bëj. duhet të shqetësoheni, nuk do të pësoni asnjë lloj efekti nga lutjet.

Kur dhe si duhet ta bëj lutjen e Luciferit që ai të ndjejë pendim?

Shumë njerëz pyesin se kur dhe ku të falin namaze të caktuara.

Ato mund të falen kurdo dhe ku të doni, pa asnjë lloj kufizimi, por ne duam t'ju japim disa rekomandime.

E para nga këto është për lutuni në hënën që po pakësohet, nëse mundeni, kjo ndodh sepse e bën më të fortë çdo lutje.

Një rekomandim tjetër është falja e namazit çdo ditë natën para gjumit.

Nëse gjatë një prej këtyre ditëve ka një hënë në rënie, edhe më mirë!

Një këshillë tjetër e thjeshtë që na pëlqen të japim gjithmonë është të ndezim tre qirinj të bardhë ose të kuq për të ndihmuar në ndriçimin e lutjes tuaj.

Bëje këtë vetëm ditën e parë të namazit, asgjë më shumë.


Më shumë lutje:

Duhet ta keni vënë re se me ndihmën e këtyre lutjeve jeta juaj do të jetë shumë më e lehtë.

Bëjeni atë të ndjejë pendim dhe të kthehet i penduar përmes lutjes së fuqishme të Luciferit.

Do të shihni që në një kohë të shkurtër burri ose i dashuri juaj do të kërkojë falje për të gjithë dëmin që ju ka bërë.

Më mbetet t'ju uroj fat më të mirë në botë me porositë tuaja!

15 Shpërndaje

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *