Kalo tek përmbajtja

lutje për begati

1 Shpërndaje

E keni pasur ndonjëherë atë moment kur keni menduar se fati nuk është në anën tuaj dhe se nuk do të keni kurrë para? Nuk je personi i parë që e kalon këtë, por mund të jesh një nga ata që të ndryshojnë jetën lutje për begati për 7 ditë, 21 ditë dhe madje 30 ditë.

lutje për begati

Ne e dimë shumë mirë se paratë luajnë një rol shumë të rëndësishëm në jetën tonë. Ne kemi nevojë për të për të ngrënë, për të ushqyer fëmijët tanë dhe për të gjitha nevojat tona themelore.

Pra, ndryshe nga sa mendojnë shumë njerëz, nuk është as gabim dhe as mëkat të lutesh për para. Ne mund të lutemi për pasuri dhe prosperitet pa asnjë problem, sepse në ditët e sotme është thjesht thelbësore!

Nëse po kërkoni disa lutje për të fituar para apo edhe për t'u pasuruar, ne kemi menjëherë ato më të fuqishmet dhe më të njohurat.

1) Lutja 7 ditore e begatisë

Shën Qipriani

Namazi më i famshëm për marrjen e parave dhe pasurisë është namazi 7-ditor. Është një lutje drejtuar Shën Qiprianit i cili duhet falur 7 ditë rresht.

Në këtë periudhë kohore ne do të jemi në gjendje të heqim të gjitha të këqijat nga jeta jonë, të gjithë fatin e keq, shpirtrat obsesiv dhe gjithçka që na pengon të fitojmë para.

Do të hapë rrugët tuaja financiare dhe do të tërheqë më shumë mundësi për të fituar para. Pra, është një lutje që thjesht nuk mund ta humbisni sepse është me të vërtetë e fuqishme!

Me fuqinë e Shën Qiprianit dhe të gjithë shpirtrave që mund të më dëgjojnë, ju kërkoj të dëgjoni dhe t'i përgjigjeni kësaj kërkese timen urgjente dhe sot!

Lutem për 7 ditë sepse ky numër do më ndihmojë, do më sjellë fat dhe do më realizojë kërkesën!

Me fuqitë e Shën Qiprianit kërkoj që jeta ime të vërshohet me mundësi për të fituar shumë para, për të pasur pasuri dhe për të përparuar menjëherë!

Më ndihmo, shenjtori im, të kem më shumë para për të shpenzuar, të mund të kursej dhe të mos kem më kurrë nevojë financiare.

Kjo bën që mundësitë të shfaqen para meje dhe unë mund t'i shoh ato dhe t'i bëj më të mirën prej tyre.

Më udhëzo në shtigjet e parasë Shën Qiprian, më trego rrugën e pasurisë, të pasurisë dhe të begatisë që ende nuk kam mundur ta drejtoj!

Më mbaj larg varfërisë, borxhit, pakënaqësisë financiare dhe të gjitha të këqijave.

Ndërmjetëso në jetën time, fut shpejt paratë në xhepin tim dhe në portofolin tim. Të kërkoj të më ndihmosh të shenjtë, sepse kam besim te ti dhe të gjitha fuqitë e tua hyjnore.

Kështu qoftë, amen.

Lutja origjinale MysticBr. Kopjimi është i ndaluar, përveç me font.

2) Lutja për begati dhe pasuri financiare 21 ditë

Pasurimi nuk ndodh brenda natës, kështu që ne gjithmonë rekomandojmë që njerëzit të përpiqen të luten për një kohë të gjatë. Në këtë rast, 21 ditë do të jenë shumë më efektive sesa vetëm 7 ditë.

Për këtë kemi një lutje pak më ndryshe. A është atje është caktuar për Zotin tonë dhe, ndryshe nga sa mendoni, nuk është mëkat ta falni atë.

Ne thjesht do të kërkojmë ndihmë për të pasur më shumë para në jetën tonë dhe për të qenë të suksesshëm. Këto para janë thelbësore që ne të mbijetojmë dhe të jemi të lumtur, prandaj falni namazin për 21 ditë pa asnjë frikë.

“Oh! Krijues i botës, Ti që the: Kërko dhe do të marrësh, megjithëse jam në lartësitë, në Lavdinë Tënde Hyjnore, anoje veshët e tu nga kjo krijesë e përulur për të kënaqur dëshirën time.

Dëgjo lutjen time. Oh! Atë i dashur, dhe jep që me vullnetin tënd të marr hirin që dëshiroj (kërkoj). Zot, plotëso të gjitha nevojat e mia tani, sipas pasurive të tua në lavdi, dhe unë do të jem gjithmonë mirënjohës për pasuritë e tua gjithnjë aktive, të pranishme, të pandryshueshme dhe të bollshme në jetën time dhe kjo u bëftë me fuqinë dhe emrin e Birit Tënd të Adhuruar Jezusin.

Zoti është bariu im, nuk do të më duhet. Më bën të shtrihem në kullota të blerta, më drejton butësisht në ujërat e qeta. Më ftohet shpirti; më udhëhiq në shtigjet e drejtësisë për hir të emrit të tij. Edhe sikur të ecja nëpër luginën e hijes së vdekjes, nuk do të kisha frikë nga asnjë e keqe, sepse ti je me mua; shkopi yt dhe shkopi yt më ngushëllojnë.

Ti përgatit një tryezë para meje në prani të armiqve të mi, ma lye kokën me vaj, kupa ime mbaron. Me siguri mirësia dhe mëshira do të më ndjekin gjatë gjithë ditëve të jetës sime; dhe unë do të banoj në shtëpinë e Zotit ditë të gjata".

3) Lutja për prosperitet urgjent financiar në 30 ditë

Kishim lexues që na kërkuan edhe disa lutje për t'i ndihmuar në jetën e tyre financiare. Duke pasur parasysh këtë, ne vendosëm të përfshijmë një për ata që janë shumë të pafat Të bësh para.

Është një lutje e begatisë dhe pasurisë që duhet falur për 30 ditë rresht, pa dështuar, dy herë në ditë. Normalisht, ju rekomandojmë që të falni namaz kur zgjoheni dhe kur shkoni për të fjetur.

Ju gjithashtu mund të ndezni një qiri të bardhë gjatë lutjes, kjo do të sjellë më shumë dritë dhe fat për të gjitha kërkesat tuaja.

Shën Onofre, ti që e di vlerën që ka paraja në jetën e njerëzve, më ndihmo në këtë drejtim, duke bërë që pasuria ime të rritet dhe varfëria ime të zhduket.

Më ndihmo të hap rrugët e mia financiare dhe të jem në gjendje të shoh të gjitha mundësitë që jeta më ofron.

Më ndihmo të fitoj më shumë, kurse më shumë dhe sigurohu që paratë e mia të mos pakësohen brenda natës.

Më bën të shfaqen mundësitë para meje dhe më bën të kem sukses në jetën time financiare, në punë dhe në të gjithë jetën time profesionale.

Shën Onofre, më ndihmo të përparoj, të jem në gjendje të paguaj të gjitha borxhet dhe të dal në krye të të gjitha situatave të dëshpërimit financiar.

Më trego rrugën drejt pasurisë, më trego rrugën drejt pasurisë dhe gjithë prosperitetit që nuk e kam parë ende!

Sillni pasuri në jetën time, bollëk dhe gjithë prosperitetin që mund të merrni.

Le të jetë ashtu,

Amém

Lutja origjinale MysticBr. Kopjimi është i ndaluar, përveç me font.

4) Lutja për fatin dhe hapjen e rrugëve financiare

Së fundi, kemi një lutje të fundit që synon të na hapë rrugët në para, punësim dhe mundësitë që na vijnë.

Mund të duket e thjeshtë, por më besoni se bën të gjithë ndryshimin në jetën tuaj. Mund ta falni së bashku me lutjet e tjera në këtë artikull, pasi ka qëllime paksa të ndryshme.

Pra, pa u zgjatur, filloni ta luteni që tani, me shumë besim në zemrën tuaj!

I dashur Shën Onofre, ti që ecet pranë Krishtit, ti që qëndrove pranë Krishtit, më ruaj mua ashtu siç ruante veten.

Ju që gjeti Jezu Krishti dhe vetëm tre kërkesa ju bënë:

Para për xhepin tim,
bukë për gojën time,
rroba për trupin tim.

Të njëjtën gjë të kërkoj, të lutem, të njëjtën të dua për jetën time, ashtu siç deshe edhe ti.

Të lutem, o shenjtor, më jep para për xhepin tim, bukë për gojën dhe rroba për trupin tim. (përsëriteni 3 herë)

Të pyes shenjtori im i dashur:

(bëni një porosi të veçantë këtu)

Amém

Lutja origjinale MysticBr. Kopjimi është i ndaluar, përveç me font.

Në fund të kësaj lutjeje duhet të luteni 3 Ati ynë, 3 Urime Mari dhe 1 Lavdi Atit.

5) Novena për të mos mbetur pa para

A keni provuar ndonjëherë më shumë se një lutje për prosperitet dhe pasuri financiare dhe thjesht nuk funksionoi? Pastaj ju duhet të zgjidhni shtigje të tjera, të tilla si një novena.

Novenas janë lutje të fuqishme që u thuhen disa shenjtorëve. për 9 ditë rresht. Prandaj, ju duhet ta falni novenën më poshtë një herë në ditë për nëntë ditë.

Ju mund të bëni një dëshirë në mes të saj, të kërkoni para, pasuri dhe prosperitet për jetën tuaj. Lutuni në çdo kohë të ditës, pa marrë parasysh kohën apo vendin.

novena për të mos mbetur pa para: saint onofre

Më shumë lutje:

Paraja mund të marrë pak kohë për t'u shfaqur në jetën tonë, por ne gjithmonë duhet të kemi shumë besim se do të ndodhë. Kjo është arsyeja pse duhet të besoni gjithmonë në fuqitë e një lutjeje të fuqishme për prosperitet urgjent financiar.

Mund të duhet pak kohë për të punuar, por e vërteta është se pak nga pak na ka sjellë efektet. Pra, kini besim, atëherë gjithçka do të jetë mirë!

1 Shpërndaje

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *