Kalo tek përmbajtja

Lutja për të arritur hirin urgjent në 3 ditë

154 Shpërndaje

Ndonjëherë jeta jonë nuk ka kuptim, gjërat fillojnë të shkojnë keq ditë pas dite dhe kjo na bën të mos dimë se çfarë të bëjmë dhe jemi jashtëzakonisht të dëshpëruar. Është e rëndësishme të ruash besimin në momente të tilla dhe një nga mënyrat më të mira për ta arritur këtë është falja e një lutjeje. lutje për të arritur hirin urgjent në 3 ditë.

Lutja për të arritur hirin urgjent në 3 ditë

Ne e dimë se është e vështirë të jesh poshtë dhe kjo është arsyeja pse ne prezantojmë lutjet katolike që funksionojnë kaq shpejt.

Një kohë e vështirë, si një zemërim, një borxh apo edhe një ndarje, mund të jetë shumë e keqe për këdo dhe ndihma e Perëndisë dhe shenjtorëve të tjerë mund të jetë alternativa e vetme.

Le t'ju ndihmojmë të arrini një hir duke iu lutur Shën Jozefit, Zojës Aparecida dhe Shën Cosme dhe Damião.

Të gjithë ata janë jashtëzakonisht të fuqishëm dhe synojnë të punojnë në 3 ditë, ndonjëherë edhe të punojnë në 24 orë.


A është e fortë lutja për të arritur hirin urgjent në 3 ditë?

Lutja për të arritur hirin urgjent në 3 ditë

Këto lutje që do të paraqesim këtu janë jashtëzakonisht të forta dhe të shpejta.

Një gjë që duhet të keni parasysh është se që lutja të arrijë një gjë të madhe urgjente në 3 ditë për të punuar, duhet të keni shumë besim dhe të besoni në fjalët që po thoni.

Besoni, lutuni dhe ajo që keni kërkuar do të ndodhë.

Përveç kësaj, ne do të paraqesim 5 lutje të ndryshme dhe ju do të mund t'i falni të 5 në të njëjtën ditë.

Nuk ka asnjë të keqe t'u lutesh disa subjekteve për të njëjtin qëllim/kërkesë të njëjtë, madje duhet ta bësh këtë në mënyrë që kërkesa juaj të përgjigjet shpejt.

Mos harroni kurrë, lutuni me besim se gjithçka do të jetë mirë.


1) Lutja e Shën Jozefit për të marrë një hir

Sao José
Sao José

Sao José ai është një nga shenjtorët më të njohur dhe kjo sepse lutjet e tij dëgjohen gjithmonë.

Faleni këtë lutje në një kohë ankthi, sa herë që keni nevojë për ndihmë.

O Shën Jozef i fuqishëm dhe i lavdishëm, të cilit iu dha fuqia për të ndihmuar ata që nuk kanë forcë për të arritur qëllime të caktuara, më vini në ndihmë për të më ndihmuar në një moment të keq të jetës sime që nuk mund ta kapërcej!

Kam nevojë për ndihmën tuaj që jeta ime të zgjidhet dhe që problemet e mia personale/financiare/dashurore të marrin fund.

Shën Jozef, i Plotfuqishëm i Përjetshëm, kam nevojë për një hir sa më shpejt të jetë e mundur...

(Thuaj këtu hirin tuaj)

E di që do të më ndihmosh Shën Jozef, e di që fuqitë e tua janë më të forta nga të gjitha dhe e di që ke gjithçka që më nevojitet për të dhënë hirin tim.

Përgjigjuni hirit tim urgjent, përmirësoni jetën time dhe më ndihmoni të jem më i lumtur.

Shën Jozef, lutu për ne që të drejtohemi te ti.

Mos harroni të thoni hirin tuaj në mes të kësaj lutjeje të Shën Jozefit për të marrë një hir.

Besoni dhe kini besim në këtë lutje për të arritur hirin urgjent në 3 ditë.

Ajo mund të jetë shpëtimi juaj dhe ju mund të jeni të sigurt se ajo mund të jetë e shpejtë dhe efektive për t'ju ndihmuar.


2) Lutja për Zonjën Aparecida për të marrë një hir urgjent

Zoja Aparecida është e njohur për ndihmën e shumë njerëzve për të arritur një hir urgjent.

Nëse thua një lutje të mirë për të, ke një shans të mirë për të marrë ndihmë të mirë.

Ju mund t'i luteni këtë lutje Zojës Aparecida për të mbështetur një hir urgjent së bashku me dy të tjerët të paraqitur në këtë artikull.

Kjo lutje është në video.

Mund ta dëgjoni dhe ndiqni hap pas hapi gjithçka thuhet në video.

Lutuni me shumë qetësi dhe besoni gjithmonë se gjithçka do të funksionojë.


3) Lutja e Shën Cosimo dhe Damião për të marrë një hir

Shën Cosimo dhe Damião
Shën Cosimo dhe Damião

São Cosme dhe São Damião janë shumë të fuqishëm dhe janë shenjtorët e duhur për t'ju ndihmuar në çdo qëllim.

Në dashuri, në shëndet dhe madje edhe në para.

Lutuni këtë lutje të Shën Cosimo dhe Damião për të marrë një hir sa herë që ndjeni nevojën për të.

Nëse ndiheni të dëshpëruar, pa forcë dhe pa vullnet për të jetuar për shkak të problemeve të jetës, duhet ta falni vërtet këtë lutje.

Shën Cosimo i Fuqishëm dhe Shën Damião,

Në emër të të Plotfuqishmit vij tek ju për të kërkuar ndihmë për të marrë një hir.

(Thuaj këtu hirin tuaj)

Përdorni fuqitë tuaja hyjnore dhe të përjetshme në personin tim dhe bëj që hiri im të dëgjohet dhe të përgjigjet.

Unë kërkoj ndihmën tuaj të fuqishme në jetën time dhe në jetën e njerëzve më të afërt me mua, në mënyrë që ju të përmirësoni lumturinë time.

Shiko shtëpinë time, dashurinë time, shëndetin tim, familjen time dhe gjithçka nga e cila varem për të qenë të lumtur.

Kujdesu për mua dhe për të gjithë ata që janë më afër teje.

Kushtojini vëmendje hirit tim dhe përdorni fuqitë tuaja për të më bërë të lumtur dhe të lehtësuar mendërisht dhe fizikisht.

Përshëndes Shën Cosimo dhe Shën Damian, Amen!”

Mos harroni kurrë se mund ta falni këtë lutje së bashku me dy të tjerat e përmendura në këtë artikull.

4) Lutje e fuqishme për hirin urgjent

Lutja tjetër që do të bëjmë është për Shën Qiprianin. Ky shenjtor njihet si i fuqishmi i të gjithë të fuqishmëve dhe do t'ju ndihmojë të arrini çdo gjë në jetën tuaj.

Mund të jetë një mrekulli, një kërkesë urgjente dhe e dëshpëruar, ose diçka që lidhet me jetën tuaj. Ju vetëm duhet t'i luteni këtij shenjtori çdo ditë derisa lutja juaj të përgjigjet.

Është lutja menjëherë pas, mund të duket e shkurtër, por besoni se është tepër i fortë dhe i fuqishëm!

Lutje e fuqishme për Shën Qiprianin

5) Lutja për hirin e menjëhershëm

A keni menduar ndonjëherë t'i luteni Zotit për të arritur një gjë të caktuar në jetën tuaj? Ai mund t'ju ndihmojë vërtet, nëse kërkesa juaj është e mirë dhe lidhet me gjëra të mira.

Është e qartë se nuk mund t'i kërkoni Atij të keqen, vetëm të mira dhe pozitive. Megjithatë, nuk duhet të keni vështirësi të mbani mend diçka të mirë për të kërkuar, si fat në punë, dashuri dhe jetën financiare.

Është një lutje që duhet falur 7 ditë rresht me 1 qiri të bardhë të ndezur, shikoni më poshtë tani:

Lutja për t'i bërë një kërkesë të menjëhershme zotit

Këshilla për një lutje të suksesshme

Këtu janë disa këshilla për të falur një lutje të mirë.

Të jesh në gjendje të lutesh një lutje për të marrë hirin urgjent në 3 ditë nuk varet vetëm nga vetë lutja.

Ka disa gjëra të thjeshta që mund të bëni për t'i çuar më shpejt fjalët tuaja te shenjtorët.

një nga gjërat është lutuni 1 Ati ynë dhe 1 Përshëndetje Mari para ose pas lutjes së një lutjeje.

Ky Atë në Tonë dhe kjo Përshëndetje Mari duhet të thuhet në çdo lutje, para ose pas.

Një tjetër nga gjërat që mund dhe duhet të bëni është të pastroni gjithë mendjen dhe trupin tuaj.

Lutuni në një vend shumë të qetë dhe nëse është e mundur mund të jeni edhe në kontakt me natyrën, buzë lumit ose në një vend që ju jep qetësi.

Lutuni me shumë besim, me shumë forcë, në një vend të qetë dhe pa ju shqetësuar askush, kështu që do të luteni me më shumë mundësi që lutjet tuaja të dëgjohen.


Shpresojmë që të keni shijuar këto lutje për të marrë një hir.

Nëse keni nevojë për ndihmë në aspekte të tjera, si në dashuri ose për të qetësuar trupin dhe shpirtin tuaj, ju rekomandojmë që ta lusni këtë. lutja e shpirtrave për të çmendur një dashuri dhe kjo lutje për të qetësuar zemrën.

Zoti qoftë me ju.

154 Shpërndaje

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *