Kalo tek përmbajtja

Lutje e fuqishme për të gjetur një punë

7 Shpërndaje

Jeta profesionale është shumë e rëndësishme për ne, pa punë thjesht nuk fitojmë para dhe nuk ushqehemi dot. Pra lutu a Lutje e fuqishme për të gjetur një punë urgjente eshte zgjidhja me e mire.

Lutja për të gjetur një punë

Ne nuk jemi gjithmonë me fat në punët dhe CV-të tona. Ne mendojmë se gjithçka është në rregull kur thjesht shkon keq.

Është e tmerrshme të kemi gjithmonë "zemrën në dorë" sepse ne kemi nevojë për atë rrogë për të mbajtur veten dhe ata që varen nga ne. Pra, nëse keni nevojë për ndihmë në këtë drejtim, jeni në vendin e duhur.

Kemi 5 lutje, jo vetëm për të gjetur një punë të re, por edhe që intervista të shkojë mirë dhe që puna juaj aktuale të funksionojë. Pra, shikoni ato më poshtë dhe filloni të luteni që tani.

1) Lutje e fuqishme për të gjetur një punë

Jezu Cristo

Lutja e parë që do të paraqesim këtu është më e famshmja nga të gjitha. i drejtohet Zoti Zoti ynë dhe synon të kërkojë bekimin e Tij në jetën tonë profesionale.

Është për të gjithë njerëzit që kërkojnë të hapin dyert e një pune me një lutje shumë të fortë.

Ju nuk keni nevojë të bëni asnjë ofertë, por ne ju rekomandojmë që të ndizni një qiri të bardhë gjatë lutjes. Ky qiri shërben për të ndriçuar rrugën tuaj.

E lus Zotin tonë me të gjitha forcat që të qëndrojë pranë meje tani dhe të jetë gjithmonë në praninë time.

Kërkoj me gjithë vullnetin tim dhe me gjithë besimin tim që Zoti ynë të më ndihmojë këtu, tani dhe përgjithmonë.

Më ndihmo të gjej një punë shpejt në mënyrë që të fitoj të ardhurat e mia dhe të përballoj të gjitha shpenzimet e mia.

Nuk kërkoj shumë, nuk kërkoj pak, thjesht kërkoj një punë të denjë që do të më mbajë përpara.

I lutem Zotit, Zotit tonë, të më hapë dyert në jetën time profesionale dhe të më tregojë të gjitha mundësitë që kam nevojë për të parë.

I drejtohem fuqive të Zotit që Ai të më bekojë mua, mua dhe gjithë fatin tim në punë, që të gjej të gjitha mundësitë që kërkoj.

Unë besoj në fuqitë e Zotit, besoj në hiret e Zotit, e besoj jetën time te Zoti.

Amém

Lutja origjinale MysticBr. Kopjimi është i ndaluar, përveç me font.

2) Lutja e Shën Qiprianit për të marrë punë urgjente

Shën Qipriani

Shumë njerëz kanë frikë t'i luten Shën Qiprianit dhe t'i kërkojnë atij favore, por nuk duhet të kesh frikë.

Në këtë lutje ne do të kërkojmë vetëm ndihmë që ai të na tregojë mundësitë që duhet të na japë jeta. Le të kërkojmë vetëm gjëra të mira dhe pozitive.

Pra, mos kini frikë. Thjesht lutuni atij me shumë besim dhe me shumë forcë brenda jush, besoni se gjithçka do të jetë mirë!

Shën Qiprian, ju që ndihmoni ata që kanë nevojë për ndihmë.

Shën Qiprian, ti që mbështet ata që kanë nevojë për mbështetjen tënde.

Përdor fuqitë e tua mbi mua dhe jetën time dhe më ndihmo.

Përdorni fuqitë tuaja mbi mua dhe jetën time dhe më mbështesni.

Më ndihmon të kem sukses në jetën time profesionale dhe të gjej një punë sa më shpejt dhe sa më urgjente.

Më ndihmo të kem forcë të luftoj dhe të kërkoj sa më shumë, që të mos heq dorë kurrë nga ky kërkim im.

Shenjtor i fuqishëm, kam nevojë për një punë të mirë që të më paguajë mirë dhe të më mbështesë, por kjo nuk është e lehtë për t'u marrë.

Prandaj të drejtohem te ti Shën Qiprian. Unë ju drejtohem juve dhe të gjitha fuqive tuaja për të ndryshuar të tashmen time dhe të gjithë të ardhmen time!

Më tërheq fat, më tërheq prosperitet, mundësi të reja dhe punë të reja!

Ndryshon jetën time profesionale, e transformon atë, e bën ëndrrën time.

Të falënderoj shenjtorin tim të dashur, nga thellësia e zemrës sime.

Amém

Lutja origjinale MysticBr. Kopjimi është i ndaluar, përveç me font.

3) Lutja që puna të funksionojë

São José Operario

A keni tashmë një punë, por thjesht nuk po funksionon për botën? A ju pengojnë kolegët? Apo nuk jeni në gjendje t'i kryeni detyrat tuaja në mënyrë efikase?

Çfarëdo që të jetë, lutja e shenjtorit Jozef për të marrë punën në punë do t'ju ndihmojë.

Ky shenjtor i fuqishëm do të bëjë gjithçka për ta bërë jetën tuaj më të mirë dhe që ju të mos humbni vendin tuaj të punës që aq shumë e meritoni.

Shën Jozef Punëtori, ti që luftove për çdo gjë në jetë, ti që punove që gjithçka të funksionojë, më ndihmo të jem si ti dhe të kem të gjitha forcat.

Më ndihmo në punën time aktuale (mund të flasësh për punën tënde) dhe më ndihmo të përballoj të gjitha vështirësitë që më vijnë.

Më ndihmon të kem forcë për të punuar, për të kryer të gjitha detyrat e mia dhe për të bërë gjithçka siç duhet.

Me jepni mbeshtetjen tuaj qe te kem energji dhe motivim per te perballuar sulmet e armiqve te punes dhe te mund te kapercej gjithe te keqen qe perpiqet te me sulmoje.

Më bëj një person më produktiv, ashtu siç ishe ti, dhe me gjithë forcën e nevojshme për të kryer të gjitha detyrat e mia.

Shën Jozef Punëtor, më bëj të fortë, më bëj të bekuar dhe me zemër plot forcë, dritë dhe shumë shpresë!

Kjo më ndihmon të mbaj punën time dhe ta bëj të funksionojë që të mos më pushojnë nga kjo firmë.

Më ndihmo i dashur Shën Jozef, përdor forcën dhe fuqitë e tua mbi mua, unë do të të jem përgjithmonë mirënjohës!

Amém

Lutja origjinale MysticBr. Kopjimi është i ndaluar, përveç me font.

4) Lutja për t'u punësuar në punë

Të gjithë kanë atë punë të dëshiruar që e duan aq shumë dhe për të cilën ëndërrojnë gjithmonë. Epo, është e mundur ta arrini nëse keni gjithë forcën dhe gjithë përkushtimin e nevojshëm.

në këtë lutje le të kërkojmë një punë të dëshiruar, te na kerkoje qe te kemi fatin te futemi ne te dhe te na kerkoje te punojme ne kete firme qe ai do aq shume.

Është një lutje e shkurtër, por tepër e fuqishme.

Unë (thuaj emrin tuaj) kërkoj menjëherë përgjimin e engjëllit tim të dashur dhe të lavdishëm mbrojtës në jetën time. Kërkoj praninë tuaj pranë meje që ai ta dëgjojë këtë kërkesë timen!

Engjëlli im mbrojtës, ju që jeni gjithmonë pranë meje, ju që më përkrahni në momentet e trishtimit, ankthit dhe vështirësive, më ndihmoni edhe një herë, ju lutem.

Më ndihmo të kem një mundësi të jem i lumtur në një punë që e dua vërtet.

Të kem një mundësi për të treguar se çfarë vlere kam në të njëjtën kompani.

Më ndihmo të punësohem nga (flisni për kompaninë dhe punën).

Engjëlli im i vogël, e di që më ndihmon çdo ditë, e di që përdor të gjitha forcat për të më mbështetur, por këtë favor të kërkoj me një zemër plot shpresë!

Ju kërkoj të përdorni fuqitë tuaja të së mirës dhe dritës për të bekuar rrugën time drejt kësaj pune dhe derisa të punësohem.

E vlerësoj gjithë ndihmën tuaj engjëlli im, nga thellësia e zemrës sime.

Pusho në paqe dhe gjithmonë në praninë e Zotit tonë.

Lutja origjinale MysticBr. Kopjimi është i ndaluar, përveç me font.

5) Lutja për një intervistë pune

Së fundi, kemi një lutje për ata njerëz që do të shkojnë në një intervistë pune. Është një mundësi unike dhe e artë, ndaj nuk duam ta prishim.

Pra, le t'i kërkojmë Zotit të na qetësojë në këtë moment dhe të na ndihmojë të mendojmë për përgjigjet më të mira për të dhënë.

Në këtë mënyrë asgjë nuk do të na ndalojë. Fati do të jetë në anën tonë dhe kjo punë do të jetë e garantuar për ne. Lutja duhet thënë të paktën 5 minuta para kësaj interviste.

"Engjëlli i Shenjtë i Zotit, rojtari im i zellshëm,
Nëse e ke besuar mëshirën Hyjnore, më ruaj, më qeveri, më mbro dhe më ndriço.

Shiko zemrën time, Engjëlli im i dashur, dhe shiko se unë dua të rritem dhe të forcoj besimin tim,

Por presionet dhe detyrimet e jetës së përditshme më pengojnë të dëgjoj shpirtin tim.

Kërkoj leje para Fronit të Zotit për të qenë me mua
Dhe më trego rrugën për në punë,

Hapja në prosperitetin tim, në paratë e mia, në materialitetin tim,

Në rrugët e jetës sime që të mund të balancoj veten dhe të kem paqe.
Shikoni jetën time Ruajtësi i Zotit,
Unë vendos ta kthej kaosin në rregull,

Le të jetë jeta ime e ristrukturuar, e ekuilibruar,
Lërini të dalin njerëzit që nuk do të më sjellin rritje,
Mund të evoloj dhe të kem besim në shpirtëroren time,

Në zemrën time dhe në ëndrrat e mia.
Pushoni krahët mbi mua,
Ruajtësi i madh i Zotit,

më përgjigjeni sipas porosisë time (vendos porosinë) dhe shërojnë plagët.
Zoti tha: "Pyet dhe unë do të përgjigjem, trokas dhe dera do të hapet".
E di që Zoti dhe Luftëtarët e tij janë pranë meje

Dhe se pavarësisht momenteve të trazirave,
Jeta ime do të ketë rrugët e duhura,
Sepse unë i përkas ushtrisë së Dritës, Dashurisë dhe Lavdisë.

Qengji i Perëndisë që heq mëkatet e botës,
Hiq çdo dhe të gjitha pengesat që mund të më pengojnë të eci dhe të rritem.

Qofshin të bekuar të gjithë engjëjt dhe kujdestarët për gjithë përjetësinë.
Kështu qoftë dhe kështu do të jetë!

Amen "

Cilin nga lutjet e mësipërme duhet të fal?

Siç mund ta keni vënë re, çdo lutje pune ka një qëllim të ndryshëm. Disa shërbejnë për të mbajtur punën aktuale, ndërsa të tjera për t'u qetësuar gjatë intervistës.

Pra, ne e rekomandojmë atë përpiquni të gjeni atë që i përshtatet më mirë nevojave tuaja.. Nuk duhet të shqetësoheni nëse njëri është më i fortë se tjetri, pasi të gjithë janë të fuqishëm.

Të gjitha lutjet janë mjaft të forta për t'ju bërë të arrini hirin tuaj pa asnjë lloj problemi. Nëse dëshironi, mund t'i falni edhe të gjitha, përderisa e bëni këtë në ditë të ndryshme.

Sa kohë do të duhet për të punuar?

Është shumë e vështirë t'ju them saktësisht se sa kohë mund të zgjasë për të funksionuar lutjet, por ka raporte për lutjet që kanë funksionuar në vetëm disa ditë.

Çdo ditë marrim disa emaile që na tregojnë nëse lutjet janë të forta apo jo dhe mund të themi se ato në këtë artikull janë.

Pra, lutuni me besim dhe durim siç do të tregojnë përfundimisht rezultatet.


Më shumë lutje:

Mbani mend gjithmonë se nuk mjafton të lutesh një lutje të fuqishme për të gjetur një punë urgjentisht.

Duhet të shikoni, duhet të dilni nga shtëpia, të dorëzoni CV dhe propozime për punë. Të gjithë së bashku do të bëjnë diferencën.

7 Shpërndaje

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *