Kalo tek përmbajtja

Lutja për të hequr mendimet e këqija nga koka juaj

0 Shpërndaje

A po mendoni vazhdimisht për gjërat e këqija dhe negative që ndodhin në jetën tuaj? Duhet të heqësh qafe gjithë këtë negativitet dhe të gjitha këto mendime negative. Ju mund ta bëni këtë lehtësisht përmes të fuqishmëve lutje për të larguar mendimet e këqija nga koka juaj.

Lutja për të hequr mendimet e këqija nga koka juaj

Ne kemi zgjedhur rreth 4 lutje që premtojnë të bëjnë mrekulli për ju. Mjafton t'i luteni që të ndjejnë një lehtësim të menjëhershëm në kokën tuaj dhe në të gjitha mendimet tuaja më të thella!

Ata do të largojnë mendimet negative që lidhen me paratë, jetën e dashurisë dhe të gjitha problemet me të cilat mund të përballeni tani. Prandaj, sigurohuni që të luteni që ata të fillojnë të kenë gjithë paqen që ju nevojitet vërtet.

1) Lutja për të larguar mendimet e këqija nga koka juaj

Shën Mikaeli Kryeengjëlli

A keni dëgjuar ndonjëherë për São Miguel Arcanjo? Ai mundet filloni duke falur lutjen 21 ditore të pastrimit shpirtëror drejtuar atij. Sidoqoftë, ekziston një lutje më specifike për ata që duan të pastrojnë të gjitha mendimet e këqija.

Ne e kemi ruajtur për ju dhe do t'jua tregojmë menjëherë. Ajo duhet të lutet me besim dhe gjithmonë duke menduar gjëra pozitive që donte t'i ndodhin në jetën e saj.

Përveç kësaj, do të mund të bëni një kërkesë të vogël në mes të namazit. Kërkoni diçka që ju bën të lumtur dhe plot zemër.

Shën Michael Kryeengjëlli, ju lutem që t'ju kërkoj të dërgoni të gjitha mendimet e mia të liga në skajin e Luciferit dhe t'i vini të gjitha në zjarr në ferr.

Le t'i largosh demonët nga jeta ime dhe t'i vendosësh në anën e Djallit, në mënyrë që ata të qëndrojnë atje vetëm dhe të mbyllur në kufijtë e botës tjetër.

Pastro mendimet e mia të këqija, mendimet negative, të liga që më bëjnë të vuaj vërtet në këtë jetë.

Elimino nga jeta ime çdo pakënaqësi, trishtim dhe gjithçka që më bën të jetoj dhe të mendoj keq.

Shën Mihail Kryeengjëlli, ma pastro trupin dhe shpirtin tim nga të këqijat që ecin në këtë botë, por më ruaj gjithmonë me dritat e mira të Zotit, Zotit tonë.

Ndriçoni rrugën time, kokën dhe të gjitha mendimet e mia drejt qiejve të hapur të Zotit dhe eliminoni gjithçka që më pengon të arrij dritën dhe lumturinë e vërtetë.

(Bëni një porosi të veçantë këtu)

Unë mbështetem në fuqitë e Shën Mihail Kryeengjëllit për të më pastruar shpirtërisht dhe për të më dhënë të gjithë paqen që më nevojitet vërtet për të qenë të lumtur, të jetoj në paqe, harmoni dhe lumturi.

Le të jetë ashtu,

Amém

Lutja origjinale MysticBr. Kopjimi është i ndaluar, përveç me font.

2) Lutja për të larguar menjëherë mendimet e liga

A keni menduar ndonjëherë t'i drejtoheni ndihmës së Zotit, Zotit tonë, në mënyrë që Ai të pastrojë kokën tuaj nga të gjitha të këqijat dhe t'i largojë të gjitha mendimet e këqija njëherë e përgjithmonë?

Mund t'i kërkojmë Atij të na ndihmojë të përballemi me të gjitha pengesat e jetës dhe të mbajmë larg nesh të gjithë njerëzit e këqij që na bëjnë të mendojmë marrëzi. Ju mund ta bëni këtë thjesht duke i lutur Atij një lutje të fuqishme.

Ne kemi idealin për ju. Është një lutje e fuqishme për të larguar të gjitha mendimet negative të grumbulluara. Provoje:

Lutja për të larguar mendimet e këqija
lutje për të shtypur

Hyni Zoti Zoti ynë në jetën dhe kokën time dhe të kryejë një pastrim të plotë shpirtëror.

Për të hequr qafe të gjitha mendimet e këqija dhe negative që kam pasur nga koka ime. Mbaj larg negativitetin tim që është rritur dita ditës dhe mbaj larg të gjitha forcat e së keqes që mund të më pengojnë.

Le të ndriçojë drita jote jetën time dhe të gjitha rrugët e mia, në mënyrë që forcat e së keqes të mos më ndërhyjnë në kokën time.

I kërkoj Zotit Atë të më ndihmojë të harroj të gjitha momentet e këqija dhe negative në jetën time, të gjitha pakënaqësitë dhe gjithçka që më pengon të jem vërtet i lumtur.

Zot Zot, mos u largo nga unë!

Qëndroni gjithmonë pranë meje dhe më ndriçoni sa herë të jetë e nevojshme që të kem gjithë qetësinë që kam nevojë.

Unë besoj në mbrojtjen tënde të fuqishme të së mirës dhe në hiret e tua të mira që më jep çdo ditë.

Zoti im më ruaj!

Zoti im, më falëndero!

Më lejoni të jem i lumtur në paqen e Zotit tonë!

Amém

Lutja origjinale MysticBr. Kopjimi është i ndaluar, përveç me font.

3) Lutja për të hequr dikë nga koka juaj

E fundit, por jo më pak e rëndësishme, ne kemi një lutje që shërben për të nxjerrë nga koka një person specifik. Mund të jetë një dashuri e madhe, një person nga e kaluara apo edhe një anëtar i familjes.

Është për të gjithë ata njerëz që duan të harrojnë dikë për mirë. Për këtë, le t'i lutemi Shën Helenës, ajo do të na ndihmojë të pastrojmë shumë shpejt të gjitha imazhet e këtij personi.

Dije lutjen tënde menjëherë:

“Shën Helena e lavdishme, bashkëshorte e dëlirë e perandorit Kostandin, ju morët nga qielli hirin e vyer të zbulimit të vendit ku ishte fshehur Kryqi i Shenjtë ku Zoti ynë Jezu Krisht derdhi gjakun e tij të shenjtë për shpengimin e njerëzimit. Ju patë një ëndërr, në të cilën patë Kryqin e Shenjtë në krahët e Tu.

Ju zbuluat Kryqin e Zotit tonë, kurorën e shenjtë me gjemba, gozhdat e shenjta me të cilat xhelatët e tij gozhduan duart dhe këmbët e tij në pemë. Ti i ke dhënë vëllait një karafil.

More një tjetër dhe të tretën e hodhe në det, për të qetësuar stuhinë që rrezikonte të fundoste varkën me të cilën po udhëtonit për në Santa Cruz. Për Kryqin që zbulove, për kurorën e gjembave dhe për karafilat, të lutem, Shën Helena, bëhu avokatja ime pranë Zotit tonë Jezu Krisht.

Më mbro, Zonjë, nga tundimet, nga rreziqet, nga mundimet, nga mendimet e liga të mëkateve. Më udhëzo në rrugët e mia, më jep forcë t'i rezistoj sprovave të vendosura nga Zoti, më çliro nga e keqja. Le të jetë ashtu."

Lutuni një Creed, një Ati ynë, një Hail Mari, dhe një Hail Mbretëreshë.

4) Lutja për një kokë të hutuar

A është koka juaj aq konfuze sa nuk dini as çfarë të bëni apo çfarë të mendoni? Fatkeqësisht, kjo është shumë e zakonshme këto ditë. Ne kemi mijëra probleme në kokën tonë që përfundojmë me depresion.

Në raste të tilla, gjithmonë mund të provoni një lutje për të larguar mendimet e këqija nga koka juaj. U shërben kokave të hutuara dhe nuk mund të mendojë më drejt.

E ka pak më poshtë, mund të luteni pikërisht tani, pa frikë apo frikë.

lutje për kokën e hutuar

Kur duhet të bëj një lutje për të hequr mendimet e këqija nga koka?

Fatkeqësisht, mendimet negative shfaqen atëherë kur nuk i presim. Pra, ju mund dhe duhet ta falni namazin kur e ndjeni nevojën për të.

Lutuni kur mendoni se nuk mund t'i duroni më të gjitha problemet dhe të gjitha mendimet negative. Nëse mundeni, mos lejoni që koka juaj të lodhet plotësisht.

Përpiquni të luteni para kësaj, përpara prishjes që kemi të gjithë kur shpesh vijnë problemet. Pra, lutuni sa më shpejt që të jetë e mundur nëse mendoni se do të shpërtheni nga kaq shumë probleme dhe mendime të këqija.


A duhet të ndez një qiri për ndonjë nga këto lutje?

Nuk është e detyrueshme të ndizni një qiri në lutje, por ne gjithmonë ju rekomandojmë që ta bëni këtë. Mund të ndizni një qiri jeshil ose një qiri të bardhë, por gjithmonë duhet të zgjidhni të bardhën kur nuk dini kur ta përdorni.

Qiriu do të ndriçojë shtigjet tuaja dhe do të ndihmojë shenjtorin në fjalë t'ju ndihmojë me problemet tuaja. Prandaj, ju mund dhe duhet të ndizni qiriun, ai do të jetë një pasuri në të gjitha kërkesat tuaja.


Më shumë lutje:

Asnjëherë mos hiqni dorë nga të jetuarit dhe të qenit të lumtur. Përdorni lutjet e fuqishme për të larguar mendimet e këqija nga koka juaj sa herë që është e mundur.

Na mbetet t'ju urojmë fat dhe shumë lumturi në jetën tuaj!

0 Shpërndaje

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *