Kalo tek përmbajtja

Lutja për të larguar një person nga jeta e tjetrit

112 Shpërndaje

kërkoni më të fortët lutje për të hequr një person nga jeta e një tjetri apo dikush në rrugën tuaj? Dije që je në vendin e duhur, sepse ne kemi lutjet ideale për këtë qëllim!

Lutja për të larguar një person nga jeta e tjetrit

Shumë njerëz përpiqen t'i largojnë njerëzit nga njëri-tjetri për arsye të ndryshme.

Në shumicën e rasteve kjo lidhet me dashurinë, me dashnorët dhe tradhtitë, por ka edhe raste të tjera kur kjo lutje është e dobishme.

Largimi nga shoqëria e keqe, kontaktet e këqija apo edhe njerëzit ziliqarë mund të ndryshojnë jetën tonë.

Për këto arsye duhet ta falim këtë lutje sa herë që është e nevojshme.

Nëse dëshironi të dini më shumë rreth fuqisë së lutjes, si dhe kur ta falni atë, thjesht vazhdoni të lexoni artikullin tonë.

Besoni se ky artikull është i një cilësie ekstreme dhe se do t'ju ndryshojë vërtet jetën në 24 orë!


Cili është qëllimi i kësaj lutjeje? A funksionon për gjithçka?

Lutja ka një qëllim shumë të thjeshtë, largoj dy njerëz që njohim.

Është shumë e veçantë sepse mund ta bëjmë për këdo që duam, ose më saktë, për 2 persona që duam, pa qenë nevoja të bëjnë asgjë.

Ka nga ata që e përdorin lutjen për të ndarë një person nga jeta e një tjetri, për të ndarë dy të dashuruar, për të ndarë burrin nga gratë që e duan apo edhe për të mbajini fëmijët larg të ndikimeve të këqija.

Imagjinoni sikur fëmija juaj po sheh dikë që po e çon në botën e drogës… Duhet ta falni namazin!

Tani imagjino që kunata është shumë afër burrit tënd, mund ta falësh namazin që t'i distancosh pak.

Përshtatet largojnë këdo nga njëri-tjetri, kushdo qofshin ata, nuk ka rëndësi nëse është burrë, grua, fëmijë apo adoleshent.


1) Lutja për të larguar një person nga jeta e një tjetri

Lutja për të larguar një person nga jeta e tjetrit

Kemi ardhur në pjesën ku ju paraqesim lutjen, por para kësaj është e rëndësishme të dini diçka të rëndësishme.

Lutja që do t'ju tregojmë i drejtohet Shën Qiprianit.

Ai është i njohur për shumë njerëz për keqbërjen, por e vërteta është kjo ai thjesht bën atë që ne i kërkojmë të bëjë.

Nëse i kërkojmë vetëm të mirën, ai do të na bëjë vetëm të mirën dhe jo të keqen.

Nëse i kërkon të keqen, ai mund të bëjë të keqen, por në këtë rast namazi për të larguar një person nga jeta e tjetrit nuk ka të bëjë me të keqen.

Shërben vetëm për të larguar dy dashuri, dy të njohur, miq ose familje.

Duke pasur parasysh këtë, le të lutet pa frikë, pa frikë dhe pa menduar gjithmonë se diçka do të shkojë keq.

Vetëm kini besim dhe besoni në Shën Qiprian.

Lutja e Shën Qiprianit për të ndarë një person nga tjetri

“Shën Qipriani, Shën Qipriani, Shën Qipriani,
Unë e thërras emrin tënd të fuqishëm 3 herë që ti t'i japësh 3 herë më shumë forcë kësaj lutjeje të fuqishme që po të lutem me shumë besim në zemrën time.

Të kërkoj, Shën Qiprian, që ta ndash filanin 1 nga filani 2 thjesht, shpejt dhe përfundimisht.
Baza e kërkesës sime është e thjeshtë, është për të shmangur të këqijat më të mëdha që mund të vijnë nga kjo marrëdhënie pa asnjë lloj
të së ardhmes.

Shën Qiprian, të kërkoj të përdorësh të gjitha fuqitë, të gjitha forcat dhe të gjithë ndikimin tënd në energjitë që të përfundoni një herë e mirë me miqësinë e tij, me bashkëfajësinë e tij dhe me gjithë bashkimin e filanit me filanin. -dhe-kështu 1.

Këta dy njerëz duhet të ndahen, duhet të ndjekin rrugë të ndryshme, njëri larg nga tjetri, sepse vetëm kështu do të mund të jenë vërtet të lumtur.

Ndan filanin nga filani 1, i bën rrugët e tyre të kundërta, e bën miqësinë (ose dashurinë e tyre) të dobët, pa lidhje, pa arsye për të qëndruar të ndezur dhe të qëndrueshme.

Përdor forcën tënde Shën Qiprian, përdor fuqinë tënde Shën Qiprian, përdor gjithçka që ke në fuqi për t'i bërë këta dy njerëz të largohen përfundimisht nga njëri-tjetri."

Lutja origjinale MysticBr. Kopjimi është i ndaluar, përveç me font.

Oferta për Shën Qiprianin

Ofrimi i lutjes - qiri i kuq

Për ata që nuk e dinë, një ofertë është një dhuratë që i bëhet një shenjtori të caktuar për ta bërë një lutje më të fuqishme.

Është opsionale, por ju rekomandojmë ta bëni këtë pasi do t'ju ndihmojë shumë me porosinë tuaj.

Këtu në këtë lutje për të ndarë dy persona, ju rekomandojmë t'i ofroni Shën Qiprianit një qiri të kuq ose të bardhë.

nëse shkon në ndani dy persona nga një lidhje dashurie, ofroni një qiri të kuq.

Në rast se është për ndani një person nga një tjetër në një marrëdhënie miqësie, ofroni një qiri të bardhë.

Për të ofruar qirinjën, mjafton të falni namazin dhe të ndizni qiriun në fund.

Ju mund ta ndezni qirinjën brenda ose jashtë.

Ka nga ata që duan ta ndezin në kopsht ose në dritare.

E rëndësishme është t'i ofrosh qiriun Shën Qiprianit, nuk ka rëndësi se ku e ndez.

Vetëm kini parasysh se oferta do të përfundojë vetëm kur qiri të ketë mbaruar djegien.


2) Lutja për të larguar dikë nga rruga juaj

A është qëllimi juaj për të përzënë një person, një armik apo një të njohur nga rruga juaj? Pra, ne kemi një lutje shumë të fortë për këtë qëllim.

Mund t'ju duket e çuditshme, por është e destinuar për Zotin, Zotin tonë. Ai thjesht dëshiron të na shohë mirë, pa ndikime të këqija dhe pa negativitet në jetën tonë. Pra, le t'i lutemi Atij shumë fort dhe me zemrat tona plot besim.

Eu (thoni emrin tuaj të plotë) Unë lutem sot që të kërkoj përgjimin e Zotit, Zotit tonë në jetën time dhe në të gjithë të ardhmen time.

Unë ndjek rrugët e Zotit, Zotit tonë, rrugët e së mirës, ​​pozitive dhe dritës, por kam nevojë për ndihmë për të hequr qafe njerëzit e këqij dhe që më dëmtojnë.

Prandaj i kërkoj ndihmë Zotit Atë, që të largohet (emri i personit) nga jeta ime sa më shpejt që të jetë e mundur.

Ky person është i keq, negativ dhe thjesht dëshiron të më dëmtojë. Ai thjesht dëshiron të më shohë keq, duke qarë, të trishtuar dhe pa dëshirë për të jetuar.

Prandaj kërkoj që gjaku i Krishtit të hyjë në jetën time dhe të ma pastrojë njëherë e përgjithmonë gjithë trupin dhe gjithë shpirtin tim!

Unë besoj në fuqitë e Perëndisë Atë dhe të Zotit tonë Jezu Krisht dhe e kam mbajtur gjithmonë rrugën e Tij.

Le të jetë ashtu. Amen.

Lutja origjinale MysticBr. Kopjimi është i ndaluar, përveç me font.

3) Lutja për të larguar armikun ose personin e pakënaqur

A ka një person "të pakënaqur" që thjesht nuk dëshiron të largohet nga jeta juaj? Është një miqësi, një i dashur i vajzës suaj apo edhe i ish-it të tij? Nëse po, duhet të veproni shpejt për ta larguar atë person nga jeta juaj.

Ky lutje është paksa i ngjashëm me atë të parën për të nxjerrë një person nga jeta e tjetrit, por është më i shkurtër.

Lutja për të larguar armikun ose personin e pakënaqur

A është e dëmshme lutja për të hequr një person nga jeta e tjetrit?

Siç kemi thënë tashmë, ka njerëz që kanë frikë ta falin këtë lutje për shkak të fuqisë së madhe të Shën Qiprianit.

Kini parasysh se ai nuk do t'ju bëjë ndonjë dëm.

Shën Qipriani është i keq vetëm nëse thua një lutje të keqe.

Në këtë rast, lutja për të hequr një person nga jeta e një tjetri nuk ka të bëjë me të keqen.

Ai do t'i largojë këta njerëz vetëm për të mirën e tyre, në mënyrë që të mos vuajnë ose të marrin dhimbje të panevojshme.

Ju madje mund t'i luteni Shën Qiprianit, besoni se ai do t'ju ndihmojë vetëm në mënyrën më të mirë!


Më shumë lutje:

Ju pëlqeu lutja për të hequr menjëherë një person nga jeta e një personi tjetër apo po kërkoni diçka ndryshe?

Tani që dini gjithçka për këtë lutje, mos hezitoni ta falni atë.

Vetëm mos harroni kurrë se besimi është baza e gjithçkaje, nëse keni besim, lutja do të funksionojë më mirë se sa mendoni.

Paç fat! 🙂

<< Kthehu te MysticBr

112 Shpërndaje

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *