Kalo tek përmbajtja

Lutja për të pushtuar një njeri

21 Shpërndaje

A lutje për të pushtuar një njeri është një nga gjërat më të mira që mund të bëni sot.

Lutja për të pushtuar një njeri

Vetëm ne e dimë se sa e vështirë është të jetosh renegat në dashuri dhe pasion. Na privon nga shumë lumturi dhe në fakt askush nuk e meriton.

Të kesh një mashkull në krah na bën më të lumtur, mund të kemi momente të paharrueshme që vetëm ishin thjesht të pamundura.

Një burrë ndryshon botën e një gruaje, i sjell asaj qindra gjëra të mira që ishte e pamundur t'i arrish vetëm.

Kjo është arsyeja pse ky artikull është shumë i rëndësishëm, ai synon t'ju ndihmojë të fitoni një burrë me një lutje të fuqishme shumë shpejt.

Bëjeni tani, nuk keni asgjë për të humbur dhe mund të fitoni shumë më tepër sesa mund ta imagjinoni.


1) Lutja për të pushtuar një burrë - e thjeshtë

Kjo lutje është një nga më të thjeshtat që mund të bëni, por më besoni, është shumë efektive.

Bëjeni çdo natë para gjumit, flisni vërtet çdo natë, mos harroni kurrë.

Zoti im, i Plotfuqishmi im, po përpiqem të flas me ty para gjumit për të kërkuar diçka që nuk e kam kërkuar kurrë më parë.

Unë dua vetëm dashuri, diçka që çdo njeri ka të drejtë ta jetojë, ta ndjejë dhe thellë në vetvete të jetë i lumtur.

Unë dua vetëm lumturi pranë burrit që dua më shumë (emri i burrit).

Të duash dashuri nuk është mëkat dhe e di që me ndihmën tënde do ta arrij atë.

E lus Zotin e Plotfuqishëm që të më ndihmojë që ta pushtoj këtë dashuri, kam nevojë për të që të jem i lumtur, kam nevojë për të jetuar, për të dashur, për të qeshur, për të luajtur, për të përkëdhelur dhe për gjithçka në jetën time.

E di që me ndihmën tuaj do të fitoj zemrën e (emri i burrit) dhe se do të jem vërtet i lumtur.

Le të jetë ashtu.

Lutja origjinale MysticBr. Kopjimi është i ndaluar, përveç me font.

Në fund të kësaj lutjeje ju duhet të thoni 1 Ati ynë dhe 1 Përshëndetje Mari. Kjo lutje është shumë e fuqishme, fale, mos u bëj dembel, ia vlen.


2) Lutja cigane për të pushtuar një burrë

Ka disa lutje cigane për qëllime të ndryshme dhe një nga këto qëllime është padyshim dashuria.

Kjo lutje që do t'ju mësoj i drejtohet Santa Sara Kalit, nënës së të gjitha klaneve cigane.

Nëse dikush ka forcën për t'ju ndihmuar, është ajo.

Santa Sara Kali, nëna e fuqishme e të gjitha klaneve cigane, ju lutem sot t'ju kërkoj ndihmë në dashuri.

Dua të kërkoj të gjitha fuqitë tuaja për të fituar zemrën e një njeriu shumë të mirë, i cili dua të jetë përgjithmonë pjesë e jetës sime.

Emri juaj është (emri i burrit), ai është shumë i ëmbël dhe zemra ime nuk mund të rezistojë me kaq shumë dashuri dhe pasion.

Hapni rrugët e mia në dashuri, bashkohuni me (emri i burrit) me mua sa më parë, me të do të kem lumturinë e përjetshme që vërtet e meritoj.

E dashur Santa Sara Kali, ngadalëso dhe përzë të gjitha forcat e liga që po më japin fat të keq në jetë dhe në dashuri.

Mbani larg meje të gjithë njerëzit ziliqarë që duan të dëmtojnë mua dhe marrëdhënien time.

Ajo heq zilinë, energjinë e keqe dhe fatin e keq nga marrëdhënia ime me (emri i burrit) dhe na lejon të jetojmë një dashuri të lumtur dhe të qëndrueshme.

Mund të më sjellësh, Santa Sara Kali, ekspertizën për ta pushtuar këtë njeri.

Lutja origjinale MysticBr. Kopjimi është i ndaluar, përveç me font.

Kjo lutje mund të thuhet çdo natë para se të flini ose çdo ditë kur zgjoheni.


3) Lutja për të mposhtur një njeri të vështirë

Të pushtosh një dashuri të vështirë është dëshira e shumë grave, për fat të mirë ekziston një lutje për të pushtuar një burrë drejtuar perëndeshës së dashurisë Afërdita.

Afërdita është një nga perëndeshat më të fuqishme të dashurisë, nëse ka dikush që mund ta ndihmojë atë, është ajo.

Ju mund ta bëni këtë lutje së bashku me lutjen për të fituar një njeri të drejtuar te Zoti.

Afërdita, perëndeshë e fuqishme e dashurisë, po komunikoj me ju sonte / këtë ditë sepse kam një kërkesë shumë të veçantë për të bërë.

Më duhet të pushtoj një burrë shumë të vështirë, një burrë të ashpër, një burrë që jo çdo grua mund ta pushtojë vërtet.

Afërdita, përdor fuqitë dhe forcën tënde në dashuri për të më ndihmuar të pushtoj filanin (emri i burrit) lindur ne (Data e lindjes).

Mbani larg nga shtigjet e marrëdhënies sonë të gjitha të këqijat që mund të ndërhyjnë në të.

Largoni të gjitha inatet dhe hidhërimet nga të tjerët.

Më ndihmo dhe largo të gjitha pengesat që po na pengojnë të bashkohemi dhe të jemi të lumtur.

Ajo bekon marrëdhënien tonë, bekon dashurinë tonë dhe në fund bekon lumturinë tonë të përjetshme.

Lutja origjinale MysticBr. Kopjimi është i ndaluar, përveç me font.

Ashtu si lutjet e tjera, ju mund ta bëni këtë lutje për të mposhtur një njeri të vështirë drejtuar Afërditës çdo natë para gjumit ose çdo mëngjes pas zgjimit.


4) Lutja për ta bërë një burrë të dashurohet

Lutja për ta bërë njeriun të dashurohet

Dëshironi të tërheqni burrat dhe t'i bëni ata të dashurohen çmendurisht me ju? Ka një lutje shumë të shkurtër, por tepër i fuqishëm pak më lart.

Është menduar për Shën Antonin, ai njihet si shenjtori i mblesit. Pra, nuk ka njeri më të mirë për t'u lutur sesa ky shenjtor i mrekullueshëm.

Këtë namaz duhet ta falni për 7 ditë rresht dhe ju rekomandojmë që të përpiqeni të falni gjithmonë në të njëjtën kohë.


5) Lutja që ai të bie në dashuri me mua nga shtrigat e dashurisë

Lutuni që ai të dashurohet me mua

A i njihni shtrigat e dashurisë? Ky portal i lashtë ka një lutje shumë të fortë që ka Synoni të magjepsni çdo mashkull. Ajo është pikërisht lart.

Mund ta lutesh lirisht, pa asnjë lloj kufizimi. Vetëm sigurohuni që ta respektoni Imanjá-n dhe që të luteni gjithmonë me besim të madh tek ajo. Më besoni, kjo është vërtet e rëndësishme.

Ne ju rekomandojmë që të falni namazin për 21 ditë rresht, por besojmë se do të hyni në fuqi para kësaj periudhe kohore.


A ia vlen të lutesh për të pushtuar një njeri?

Lutja për të pushtuar një njeri
Lutja për të pushtuar një njeri

Siç mund ta dini, kjo lutje zgjat vetëm disa minuta për ta bërë.

A nuk mendoni se ia vlen disa minuta nga jeta juaj të luteni pak në këmbim të viteve të lumturisë pranë atij që do vërtet?

Mendoj se kjo fjali e vetme i përgjigjet pyetjes suaj.

Ia vlen, Zoti (dhe entitete të tjera) është këtu për të na ndihmuar me fuqinë e Tij, dhe e vërteta është se ai mund të na bëjë të lumtur në dashuri, mjafton të lutemi lutjen e duhur.

Faleni këtë lutje, nuk do të pendoheni dhe do të arrini atë që mendonit se ishte e pamundur më parë.


Pushtoni një njeri urgjent Nuk është e lehtë, ne duhet të kërkojmë të gjithë ndihmën që mundemi, ndaj ju rekomandojmë që të përdorni më shumë se një lutje çdo natë.

Përveç përdorimit të një lutje për të pushtuar një njeri ajo duhet ende të veprojë, domethënë, ajo nuk mund të qëndrojë në pritje që ai të vijë me vrap në krahët e saj.

Flisni me të, bëni muhabet, bëhuni mendjemprehtë dhe tregojini këtij burri që vërtet dëshironi të jeni me të.

Me ndihmën e Zotit dhe me ndihmën e disa lutjeve do ta fitoni këtë njeri, do të merrni dashurinë tuaj të merituar dhe lumturinë tuaj të përjetshme të merituar.

Më mbetet t'ju uroj shumë fat në dashurinë tuaj të re.

21 Shpërndaje

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *