Kalo tek përmbajtja

Lutja për të zbuluar të vërtetën

145 Shpërndaje

Ne nuk mund të dimë gjithmonë se çfarë kemi nevojë dhe çfarë duam të dimë, por gjërat do të ndryshojnë nga ky moment e tutje. Ne do t'ju zbulojmë një të fortë lutje për të zbuluar të vërtetën, qoftë nga një tradhti, një sekret apo ndonjë gjë tjetër.

Lutja për të zbuluar të vërtetën

Lutjet që do të bëjmë këtu do të jenë të destinuara për shenjtorët e fuqishëm që kujdesen për të vërtetën. Nëse ata shohin se ju duhet të dini diçka, ata thjesht do t'ju ndihmojnë.

Janë lutje të thjeshta që mund të zbulojnë në një farë mënyre një sekret, një tradhti ose diçka specifike që duhet të dini. Në shumicën e rasteve, kjo e vërtetë shfaqet në ëndrrat tona.

1) Lutja e Shën Mikaelit për të zbuluar të vërtetën

Shën Mikaeli Kryeengjëlli

Shën Mihail Kryeengjëlli njihet për ndihmën dhe mbrojtjen e të gjithë atyre që besojnë shumë tek ai. Pra, nëse i kërkojmë të gjejë diçka për ne, ai thjesht do ta bëjë atë.

Kjo lutje shërben për të zbuluar diçka specifike duhet të dini. Është për tradhti, gënjeshtra apo për diçka që ju kanë thënë. Prandaj, nëse doni të dini diçka urgjente, ju rekomandojmë që të falni namazin më poshtë.

Ju vetëm duhet të thoni atë që dëshironi të dini në mes të namazit, asgjë më shumë.

I Fuqishmi Shën Mihail Kryeengjëlli, princi i të gjithë engjëjve të tjerë, më jep ndihmën tënde nga qielli dhe kënaqësinë të kem ndihmën tënde për të arritur një hir të vogël për të cilin kam aq shumë nevojë.

Princi luftëtar, luftëtar kundër çdo të keqeje, luftëtar rezistent ndaj të gjitha sulmeve, më ndihmo me përulësi.

Më lejoni të shoh të vërtetën pas gënjeshtrës që ata përpiqen aq shumë të vënë para syve të mi.

Më trego se cila është e vërteta që më fshehin aq shumë, sa nuk duan ta di dhe as nuk dyshojnë.

(Thuaj atë që dëshiron të dish këtu)

Luftëtar i përjetshëm i lavdishëm i së mirës, ​​më ndihmo të shoh atë që kam nevojë të shoh, mbaj të gjitha gënjeshtrat nga rruga, të gjitha shfaqjet dhe të gjitha gjërat që më pengojnë të di të vërtetën.

Më ndihmo të zbuloj nëse kjo ndodh vërtet/nëse po ndodh.

Mbani larg rrugëve të mia të gjitha gjërat që më pengojnë të shoh, njoh dhe njoh të vërtetën absolute!

Unë ju ofroj pak, por ju kërkoj shumë. Unë jam i varfër me trup dhe shpirt, por besimi im për ty është më i madhi në të gjithë botën.

Le të jetë ashtu,

Amém

Lutja origjinale MysticBr. Kopjimi është i ndaluar, përveç me font.

2) Lutja e Shën Helenës për të zbuluar diçka në ëndërr

Shën Helena është e njohur për ndihmën e njerëzve në ëndrrat e tyre. Prandaj, ka gjithnjë e më shumë lutje për t'ju kërkuar ndihmë përmes këtij mediumi.

Qëllimi i lutjes është dhe zbuloni të vërtetën përmes ëndrrave tona. Në përgjithësi, e vërteta do të na shfaqet në kokë ndërsa ne ëndërrojmë.

Mund të kërkoni çdo gjë nga ky shenjtor i dashur. Ne ju rekomandojmë vetëm të ndizni 1 qiri të bardhë përpara se të filloni të luteni për të ndriçuar rrugën tuaj.

E dashur Shën Helena, ju që keni kaluar kohë të vështira, ju që keni kapërcyer vështirësi që askush nuk i ka kapërcyer, ju që keni parë gjëra që askush tjetër nuk i ka parë, më ndihmoni edhe mua të shoh të vërtetën!

Më ndihmo të shoh të vërtetën që më fshehin të gjithë dhe që askush nuk dëshiron të ma thotë.

Të shoh të vërtetën që dua shumë ta zbuloj, por që të gjithë më fshihen dhe e bëjnë vërtet të vështirë.

I dashur shenjtor i Zotit, i Plotfuqishëm, me mëshirën tënde gjithçka është e mundur dhe prandaj të kërkoj me vendosmëri:

(Flisni të vërtetën që duhet të dini)

Më trego në ëndrrat e mia gjithçka që duhet të di, gjithçka që duhet të zbuloj, të gjithë të vërtetën dhe çdo detaj të fshehur!

Më bën të shoh më në fund të gjitha imazhet që nuk i kam parë kurrë.

Më lejoni të ëndërroj çdo detaj që më tregon se çfarë ka ndodhur në të vërtetë.

Mos më lejo të vazhdoj në errësirë, mos më lejo të vazhdoj në injorancë dhe në këtë dëshpërim të madh.

Më ndihmo Shën Helena, më ndihmo!

Le të jetë ashtu,

Amém

Lutja origjinale MysticBr. Kopjimi është i ndaluar, përveç me font.

3) Lutja e Shën Qiprianit për të zbuluar tradhtinë

Shën Qipriani

Një nga gjërat që shqetëson më shumë mendjet e burrave dhe grave është të mendojnë vazhdimisht se po tradhtohen. Në disa raste ka edhe tradhti, por jo gjithmonë.

Prandaj, ju rekomandojmë që ta provoni këtë lutje për të zbuluar tradhtinë e Shën Qiprianit. Ky shenjtor do t'ju tregojë një herë e mirë nëse jeni duke u mashtruar apo jo.

thjesht duhet zëvendësoni emrin tuaj dhe emrin e dashurisë suaj në lutje, vetëm atë.

Shën Qiprian, unë (thuaj emrin tënd të plotë) të lutem me shumë besim në këtë ditë timen që të bëj një kërkesë të veçantë për ty, diçka që rrallë e bën, por kam shumë nevojë ta bëj!

Shenjtori im i dashur, të kërkoj të më tregosh nëse (emri i dashurisë sate) më ka mashtruar, duke më mashtruar dhe ka dalë me njerëz të tjerë pas shpine.

Unë dua që ju të më tregoni nëse ka tradhti në këtë marrëdhënie, nëse ka një qëllim të saj apo edhe akte dashurie dhe dashurie me gra/burra të tjerë.

Shën Qiprian, më lejo të shoh atë që duhet të shoh.

Shën Qiprian, më lejo të shoh nëse po tradhtohem.

Më tregoni të gjithë të vërtetën që është fshehur për kaq shumë kohë!

Më lër të shoh me sytë e mi nëse (emri i dashurisë) më tradhton, nëse më tradhton ose nëse ka ndërmend ta bëjë këtë së shpejti.

Më ndihmo shenjtor, më ndihmo!

Amém

Lutja e Shën Qiprianit për të zbuluar tradhtinë

Sa kohë më duhet për të zbuluar të vërtetën përmes lutjes?

Një nga gjërat që shumica e njerëzve duan të dinë është se sa kohë duan të funksionojnë lutjet. Epo, mund të duket si një gjë e thjeshtë për t'u përgjigjur, por nuk është ashtu.

Do të varet shumë nga personi në person dhe madje edhe nga ajo që dëshironi të zbuloni. Megjithatë, lexojmë në disa portale dëshmi të personave që mori përgjigje të sakta në më pak se 3 ditë.

Sekreti është të lutesh çdo ditë, të paktën një herë në ditë, derisa të dalë e vërteta.

A është gabim t'u lutesh 3 shenjtorëve në këtë artikull?

Ne nuk shohim asnjë dëm në faljen e të gjitha namazeve në këtë artikull, por gjithashtu nuk shohim nevojë për një gjë të tillë.

Ne ju rekomandojmë të provoni një nga një dhe të përdorni një tjetër vetëm nëse i pari nuk funksionon. Pastaj faluni njërin për disa ditë dhe, vetëm nëse nuk funksionon, kaloni te tjetri.

Provojini të gjitha, por vetëm duke u lutur një nga një.


Më shumë lutje:

Mos u mashtroni pa nevojë. Përpiquni të zbuloni tradhtitë, sekretet apo diçka që vërtet dëshironi përmes lutjes së fortë për të zbuluar të vërtetën absolute!

Mos harroni të keni shumë besim, durim dhe shumë besim gjatë lutjes. Kjo do të jetë thelbësore për të gjitha lutjet për t'ju sjellë rezultate të shpejta dhe të kënaqshme.

145 Shpërndaje

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *