Kalo tek përmbajtja

Lutja që Zoti të prekë zemrën e dikujt

256 Shpërndaje

Duke kërkuar për një të fuqishëm lutje që Zoti të prekë zemrën e dikujt për t'ju treguar të vërtetën apo për ndonjë qëllim tjetër? Për fat të mirë, ne kemi 3 lutje shumë të fuqishme për këtë qëllim.

Lutja që Zoti të prekë zemrën e dikujt

Ne nuk e dimë gjithmonë kujt t'i drejtohemi kur kemi nevojë për ndihmë me jetën tonë. Ka shumë njerëz me të cilët mund të flasim, por ne e dimë se thjesht nuk ia vlen.

Në raste të tilla, gjithmonë mund t'i drejtoheni ndihmës hyjnore të Perëndisë. Ti e di që Ai është gjithmonë pranë teje dhe se nuk do të të lërë kurrë pas. Pra, asgjë më e mirë se t'i lutesh Atij për të kërkuar ndihmë për një mrekulli ose qëllim tjetër.

Nëse doni t'i drejtoheni Atij për këtë qëllim, thjesht përfitoni nga të gjitha lutjet që do të lëmë menjëherë.

1) Lutja që Zoti të prekë zemrën e dikujt

Lutja që Zoti të prekë zemrën e dikujt

A keni nevojë për ndihmën e Zotit tonë për të prekur zemrën e një personi dhe për ta bërë atë më të ëmbël, të dashur apo thjesht që ai person të kuptojë këndvështrimin tuaj ose t'ju falë?

Atëherë ne kemi lutjen ideale për ju. Është një lutje që e kthen një zemër prej guri në një zemër gjalpi! Shërben për t'u lutur për të gjithë njerëzit, qoftë për burrin tuaj, fëmijët tuaj apo dikë që njihni.

Është paksa e gjatë, por më besoni, ia vlen të lutemi. Ju vetëm duhet të zëvendësoni emrin e personit në lutje, asgjë më shumë.

Atë Zot, të lutem sot me besim të madh në zemrën time dhe gjithmonë të vetëdijshëm se ti je Zoti Perëndi i të gjithëve ne dhe se ti e di gjithmonë atë që është më e mira për të gjithë njerëzit.

Nuk vij të ankohem për jetën time apo për jetën e të tjerëve, nuk do të bëj kërkesa budallaqe apo asgjë të keqe, vetëm diçka të mirë.

Ati Qiellor, sot vij të lutem jo në emrin tim, por në emër të dikujt tjetër.

Emri juaj është (emri i personit).

Ai person ka shumë nevojë për përgjimin tuaj në jetën e tij/saj, për ta qetësuar, për ta bërë një person më të ëmbël, më të kujdesshëm dhe më të kuptueshëm.

Fuqitë e qiellit dhe të Zotit tonë duhet të hyjnë në jetën tuaj për të zbutur zemrën tuaj të fortë prej guri.

Ata duhet të vijnë në jetën tuaj për të prekur me të vërtetë zemrën dhe shpirtin e (emrit të personit) në mënyrë që të shndërrojnë gjithë atë hidhërim, pandjeshmëri dhe ashpërsi në ëmbëlsi, mirësi dhe dashuri.

Asgjë nuk është e mundur pa hiret e mira të Zotit dhe unë e di se vetëm Ti mund ta ndihmosh këtë person.

E di që vetëm Ti mund ta shndërrosh këtë zemër të vështirë dhe të hidhur në një zemër të mirë, plot dashuri, paqe, gëzim dhe madje shumë harmoni.

Unë e kërkoj këtë favor të madh nga ju në emër të (emrit të personit) dhe e di që do të më dëgjoni dhe do ta përmbushni kërkesën time.

Amém

Lutja origjinale MysticBr. Kopjimi është i ndaluar, përveç me font.

2) Lutja që Zoti të tregojë të vërtetën

Ka njerëz që janë të verbuar nga disa gjëra dhe thjesht nuk mund ta shohin të vërtetën. Pra, ne duhet të bëjmë diçka për të ndryshuar mendjet tona, mendimet tona dhe madje edhe atë që ky person po sheh.

Është e mundur të bëhet kjo përmes lutjeve, por ju duhet të besoni dhe të keni shumë besim.

Kjo lutje drejtuar Zotit tonë do ta lejojë personin në fjalë të shohë të vërtetën dhe të ndalojë shikoni atë që dëshironi të shihni dhe jo atë që duhet të shihni vërtet. Pra, nëse jeni në një situatë të tillë, thjesht shijoni lutjen e mëposhtme.

Lutja që Zoti të tregojë të vërtetën

3) Lutja që Zoti të më ndihmojë dhe të bëjë një mrekulli

Kemi pasur shumë kërkesa për lutje drejtuar Zotit për t'i ndihmuar njerëzit të bëjnë një mrekulli, por sapo patëm kohë ta botonim në këtë artikull. Megjithatë, nuk është vonë për të vepruar!

Ne kemi një lutje që do t'ju ndihmojë për çdo qëllim, madje shërben për t'u lutur së bashku me lutjen që Zoti t'i prekë zemrën dikujt. Ju mund të kërkoni për çdo gjë.

Në mes të lutjes ju mund të flisni mrekullinë që dëshironi, mund të jetë çdo gjë dhe për këdo. Pra, shfrytëzojeni sa më shumë dhe përpiquni të bëni mrekullinë tuaj sot!

“Jezus, mrekullibërës
Ju që keni bërë tashmë të verbërit të shohin
I shurdhër për të dëgjuar, memec për të folur
ecje paralitike
Dhe kush i ka ringjallur tashmë të vdekurit
ringjalle besimin tim
ma ringjall shpresën
ushqej besimin tim
Lëreni Frymën e Shenjtë të kujdeset për mua
Që të mos dobësohem
Përballë problemeve të jetës
(Flisni këtu mrekullinë që duhet të arrini)
I dashur Jezus, hiri yt është forca ime

I lartësuar qoftë emri yt gjithmonë
Dhe dashuria juaj shpallet kudo
Lavdëruar dhe e bekuar qoftë prania Jote
në mes nesh
Faleminderit që më dëgjove, Zot
Përmes kësaj lutjeje,
Të gjitha problemet i dorëzoj Ty. 
dhe do të besoj
Sepse e di që po vepron për mua
Dhe duke transformuar jetën time.
Amen "

A është e fortë lutja që Zoti të prekë zemrën e dikujt?

Mund t'ju sigurojmë se fjalët e lutjes janë shumë të forta, por siç mund ta dini fuqia e lutjeve vjen nga brenda atij që i fal ato.

Pra, ju duhet t'i luteni ata gjithmonë duke besuar dhe duke pasur gjithmonë besim në Zot, vetëm kështu do të merrni të gjithë energjinë e nevojshme që ai të jetë i fortë dhe të funksionojë vërtet.

Prandaj, ju tashmë e dini se forca vjen nga brenda atyre që luten dhe jo vetëm nga fjalët që thuhen në lutje. Kjo vlen për 3 lutjet në këtë artikull dhe jo vetëm për lutjen për të prekur zemrën e një personi.

Kur duhet ta fal namazin?

Asnjë nga lutjet e përmendura në këtë artikull nuk ka një ditë ose kohë për t'u falur, por ju rekomandojmë t'i përdorni ato kur të ndjeni nevojën.

Imagjinoni, ju mund të luteni kur ndjeni se personi në fjalë është nervoz, i ashpër dhe madje i dhunshëm. Megjithatë, ju mund t'i luteni ato çdo ditë, në mëngjes dhe në mbrëmje.

Ju vetëm duhet të gjeni kohën që është më e përshtatshme për ju, asgjë më shumë.


Më shumë lutje:

Gjithmonë besoni në fuqitë e Zotit tonë për të arritur hiret që dëshironi më shumë, qoftë përmes një lutjeje të fortë për të prekur dhe lëvizur zemrën e dikujt apo për ndonjë qëllim tjetër.

256 Shpërndaje

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *