Kalo tek përmbajtja

Lutuni që ai të kërkojë ju shtrigat e dashurisë

2K Shpërndaje

Një nga lexuesit tanë tregoi interes të madh për lutje që ai të të kërkojë nga shtrigat e dashurisë dhe gjithashtu për t'u lutur që ai të mendojë për mua gjatë gjithë kohës.

Lutuni që ai të kërkojë ju shtrigat e dashurisë

Pas disa kërkimeve arritëm në përfundimin se lutjet e këtij portali janë bërë gjithnjë e më të njohura. Është një blog që ekziston prej shumë vitesh dhe lutjet e tij kanë shumë histori suksesi.

Prandaj kërkimi juaj i madh. Për fat të mirë, vendosëm të mbledhim 3 lutje në këtë artikull nga i njëjti blog. Ne kemi mbledhur dëshmitë më të fuqishme dhe më të suksesshme që ju t'i provoni. Vetëm kontrolloni më poshtë se cilën dëshironi dhe filloni të luteni që tani!

1) Lutuni që ai të kërkojë ju shtrigat e dashurisë

Shën Qipriani

Lutja e parë e këtij artikulli i drejtohet Shën Qiprianit. Ishte e pritshme që ky vit të ishte i pranishëm në këtë artikull, pasi ai ka fuqi të jashtëzakonshme dhe shumë njerëz që i luten.

Është një lutje e thjeshtë që do të ndihmojë të dashurin, bashkëshortin apo të njohurin të të kërkojë urgjentisht. Është një lutje e thjeshtë, por gjithsesi ju rekomandojmë të ndizni 1 qiri të kuq para fillimit të faljes.

Përveç kësaj, ju vetëm duhet të përfitoni nga fuqitë tuaja dhe t'i luteni asaj për 7 ditë rresht.

Unë (thuaj emrin tuaj të plotë) lutem sot për të kërkuar ndihmë nga Shën Qipriani dhe të gjithë shpirtrat e dritës që më dëgjojnë dhe duan të më ndihmojnë në dashuri.

Unë lutem me besim, me dashuri, me vendosmëri dhe besim se të gjithë shpirtrat e dritës dhe se Shën Qipriani do të më dëgjojnë dhe do t'i përgjigjen kërkesës sime.

Kjo kërkesë që lidhet me dashurinë, e cila lidhet me (emrin e njeriut).

Të lutem ty i dashur shenjtor, sepse kam besim në të gjitha fuqitë e tua dhe sepse dua të të kërkoj ndihmë të dëshpëruar tani! Prandaj e ndez këtë qiri për ty, që të të jap dritë që të më ndihmosh sa më shpejt.

Për të më ndihmuar që (emri i burrit) të kem imazhin tim në kokën e tij, të më bëjë të më mungojë, të dua të jem me mua, të më përqafojë, të më puth dhe të mos më lëshojë kurrë.

Më ndihmo ta bëj atë të më kërkojë mua, të ketë dëshirat e mia dhe të më dojë pranë tij tani.

Ajo hyn në kokën tuaj, në mendimet tuaja dhe në të gjitha kujtimet tuaja.

Më vendos aty, në kokën e tij, pikërisht në këtë moment, tani dhe përgjithmonë!

Më ndihmo të pushtoj (emrin e burrit), ta kem pranë, tani, sot dhe për gjithë jetën.

Ajo e tërheq atë tek unë, duke u zvarritur, duke qarë dhe duke u lutur për praninë time.

Me fuqitë e Shën Qiprianit gjithçka është e mundur. Me ndihmën e Shën Qiprianit do të arrij gjithçka.

Amém

Lutja MysticBr. Kopjimi është i ndaluar, përveç me burim.

2) Lutja që ai të më kërkojë mua Shtrigat e Dashurisë

Lutja e dytë ka për qëllim Santa Catarina. Është një lutje origjinale që për shumë vite është transmetuar gojë më gojë dhe është bërë gjithnjë e më e famshme.

Shërben për ta bërë dashurinë tuaj t'ju kërkojë sa më shpejt që të jetë e mundur, mundësisht brenda 24 orëve. Pra, ne gjithashtu ju rekomandojmë fuqimisht që ta falni atë.

Këtu nuk keni nevojë të ndizni qirinj. Megjithatë, nëse dëshironi, mund të ndizni 1 të bardhë ose të kuqe para se të filloni të falni namaz.

Lutuni që ai të më kërkonte shtrigat e dashurisë

3) Lutja që ai të mendojë për mua shtrigat e dashurisë

Dëshironi që ai ta kalojë jetën duke menduar për ju? Pastaj kemi një lutje tjetër shumë të fortë që mund ta përdorni! Ajo është e destinuar për Pomba Gira Maria Padilha.

Ky ent është treguar gjithnjë e më i aftë për të ndihmuar të gjithë besimtarët e tij, ndaj ju rekomandojmë fuqimisht që të filloni duke iu lutur atij. Ne ju rekomandojmë të ndizni vetëm 3 qirinj të kuq përpara se të filloni të luteni.

Përveç kësaj, mjafton të kënaqesh me namazin dhe ta falësh atë për 3 ditë rresht, vetëm një herë në ditë. Më besoni, do të jetë më se e mjaftueshme që dashuria jote të mendojë për ty!

Mund (emri i burrit) të mos ndjejë kurrë dëshirë për të ngrënë, për të folur, për të respektuar ose për të parë ndonjë grua tjetër derisa të jeni pranë meje.

Qoftë ky njeri të kalojë jetën e tij duke menduar për mua, shoqërinë time, bukurinë time dhe gjithë tërheqjen që i dërgoj.

Ai njeri do të shohë vetëm imazhin tim, do të shohë vetëm fytyrën time në mendimet e tij dhe do të shohë vetëm trupin tim në të gjitha dëshirat e tij më të mëdha që lidhen me dashurinë.

Për këtë, unë mbështetem në ndihmën e Pomba Gira Maria Padilha e cila do të hyjë në zemrën e (emrit të burrit) dhe do të vendosë brenda tij gjithë dashurinë dhe pasionin e nevojshëm për këtë.

Unë i drejtohem fuqive të kësaj Pomba Gira që ajo të më ndihmojë edhe sot përmes dritës që mund të nxjerrë nga këta 3 qirinj të kuq që janë ndezur pikërisht përballë meje.

Maria Padilha, vendos (emri i personit) duke menduar për mua, gjatë gjithë kohës, gjatë gjithë kohës, çdo minutë dhe çdo sekondë të jetës tënde!

E çmend atë, të çmendur nga dashuria, pasioni dhe malli për mua.

Më vendos mua të parin për gjithçka në jetën tënde, tani dhe përgjithmonë.

Ju faleminderit!

Lutja MysticBr. Kopjimi është i ndaluar, përveç me font.

A janë të fuqishme lutjet e magjistareve të dashurisë?

Një nga arsyet e këtyre lutjeve janë kaq të kërkuar për shkak të fuqisë së tyre të madhe. Ata zotërojnë fuqi të mëdha dhe qindra dëshmi suksesi.

Pra, të jeni të sigurt se do të bëni një lutje shumë të fuqishme nga shtrigat e dashurisë, qoftë për të të kërkuar ty apo për ta bërë atë të mendojë për ty.

Pra, thjesht mos kini frikë të luteni. Ndiqni të gjitha udhëzimet tona dhe lutuni sa herë të doni, por gjithmonë me besim të madh në zemrën tuaj.


Më shumë lutje:

Lutja që ai të të kërkojë nga shtrigat e dashurisë është vërtet e fortë dhe e njohur. Pra, shfrytëzoni të gjitha fuqitë tuaja për të pasur në krah burrin ose të dashurin tuaj.

Presim me padurim komentet tuaja me efektet e lutjeve. Lini mendimet tuaja më poshtë që lexuesit e tjerë të dinë se mund të përdorin lutjet dhe ato do të funksionojnë!

2K Shpërndaje

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *