Kalo tek përmbajtja

Lutja që ai të lutet të qëndrojë me mua

990 Shpërndaje

Jeni në atë situatë ku i dashuri juaj duhet të dëshirojë të jetë me ju, por thjesht nuk duket se i intereson? Fatkeqësisht, kjo ndodh mjaft shpesh, por lutja që ai të lutet të qëndrojë me mua mund ta ndryshojë këtë!

Lutja që ai të lutet të qëndrojë me mua

Të gjithë kanë probleme në dashuri, por ndonjëherë gjërat dalin vërtet jashtë kontrollit dhe shumë trishtuese. Nëse e shohim njeriun e dashur duke ikur, duke u bërë i painteresuar dhe madje duke u ndarë me ne, nuk ka asnjë mënyrë për të gëzuar.

Pra, gjëja më e mirë që mund të bëjmë është të përpiqemi ta ndryshojmë atë shpejt. Një nga mënyrat më të mira për ta bërë këtë është nëpërmjet fuqive të lutjes. Në këtë artikull do t'ju tregojmë të paktën 3 shumë të fuqishme. Shikoni ato më poshtë dhe ndryshoni mendjen e atij personi sot!

1) Lutja që ai të lutet të qëndrojë me mua

Ka disa shenjtorë të cilëve mund t'u lutemi për të marrë hire në dashuri, por ne na pëlqen t'i lutemi Shën Qiprianit.

Kjo ndodh sepse ai me të vërtetë i ndihmon njerëzit dhe sepse ka mijëra njerëz që flasin mirë për lutjet e tij. Pastaj, ne kemi një të fuqishëm që ju të luteni.

Ne ju rekomandojmë vetëm që, para se të luteni, të ndizni një qiri të kuq. Ai qiri do të jetë oferta juaj për këtë shenjtor. Mund të duket shumë, por më besoni, ia vlen gjithë mundi.

Unë (thuaj emrin tuaj të plotë) flas me gjithë forcën që kam në trupin tim që Shën Qipriani të më dëgjojë menjëherë.

Që ai të bëjë (emri i personit) të qëndrojë me mua tani, si kurrë më parë!

Le të mos ketë pushim në jetë derisa të vijë tek unë.

Se ai nuk mund të mendojë për asgjë tjetër përveç meje dhe vetëm mua.

Shën Qipriani, (emri i tij) lutet për praninë time, për dashurinë time, për dashurinë time dhe për gjithë jetën e tij pranë meje dhe vetëm pranë meje.

(Emri i njeriut) do të jetë i imi, vetëm i imi dhe i askujt tjetër. Me fuqitë hyjnore të Shën Qiprianit kjo do të jetë e mundur, me gjithë ndihmën e këtij shenjtori më në fund do t'ia dalë!

Të ofroj, shenjtori im i dashur dhe madhështor, dritën e këtij qiriri të kuq.

Ajo të ndriçoftë shtigjet e tua që të më ndihmosh shpejt. Pranoje këtë dritë, është për ty dhe vetëm për ty shenjtori im i dashur.

Unë ju besoj, të gjitha fuqitë tuaja dhe gjithë forcën që keni nën njerëzit.

Amém

Lutja origjinale MysticBr. Kopjimi është i ndaluar, përveç me font.

2) Lutuni që ai të zvarritet në këmbët tuaja

Ne gjithmonë na pëlqen të paraqesim lutjet për t'u lutur si një alternativë. Kjo lutje është menduar për Imanjá, një entitet Umbanda shumë i njohur dhe shumë i fuqishëm.

Ajo synon të bëjë çdo burrë apo këdo që të kërcejë në këmbët e saj sa më shpejt që të jetë e mundur. Pra, vetëm duhet falet një herë në ditë për 1 ditë rresht.

Mos harroni të përmendni emrin e plotë të personit në fushat e përmendura.

Lutja që ai të zvarritet në këmbët e mia

3) Lutuni që ai të mos jua heqë

Së fundi, ne kemi një lutje që ju mund të luteni së bashku me atë në fillim të këtij artikulli, që ai të lutet të qëndrojë me mua. Është një lutje shumë e shkurtër për Shën Antonin.

Mund të falet çdo ditë dhe madje më shumë se një herë në ditë. Ne ende nuk kemi shumë dëshmi për këtë lutje, por edhe kështu, nuk është e dëmshme të përpiqemi ta falim atë.

Nëse dëshironi, mund të ndizni edhe një qiri të bardhë për t'i ofruar këtij shenjtori të dashur.

Lutuni që të mos ma heqë

A duhet t'i fal të gjitha lutjet për efekte?

Ne besojmë se sasia nuk do të thotë cilësi. Pra, ju rekomandojmë që të bëni vetëm një nga këto lutje në ditë, asgjë më shumë.

Megjithatë, ju mund të alternoni lutjet. Imagjinoni, sot lutuni atë të Shën Qiprianit dhe nesër të falni atë të Shën Antonit. Një gjë e rëndësishme që duhet të dini është se gjëja më e rëndësishme është besimi juaj.

Nuk ka rëndësi sa e shkurtër apo e gjatë është një lutje, nëse nuk keni besim, thjesht nuk do të funksionojë. Megjithatë, nëse luteni me besim brenda jush, çdo lutje do të ketë energjinë për të bërë atë që dëshironi vërtet.

A kërkon kohë që lutja që ai të lutet të qëndrojë me mua?

Një nga gjërat më të mira të këtyre lutjeve është se të gjitha ato funksionojnë shumë shpejt dhe me efikasitet. Ne besojmë se shumë njerëz mund të arrijë efekte në më pak se 1 orë.

Prandaj, do të luteni dhe së shpejti do të ndjeni një afrim me personin që doni. Mund të jetë një telefonatë, një mesazh WhatsApp ose thjesht një vështrim dashurie.

E rëndësishme është që këtij personi do t'i duhet pak kohë për të deklaruar dhe demonstruar se dëshiron të jetë me ju dhe vetëm me ju. Pra, mos humbni kohë dhe filloni të luteni që tani, besoni se nuk do të duhet shumë kohë për të marrë efekte të shkëlqyera!


Më shumë lutje:

Asnjëherë mos ndaloni së besuari në fuqitë që lutjet mund të kenë në jetën tuaj. Mund të duken si lutje të thjeshta, por mund të jeni të sigurt se janë jashtëzakonisht të fuqishëm dhe se mund të bëjnë të gjithë ndryshimin në jetën tonë.

Ne presim dëshmitë e lutjes së lutjes së fortë që ai të lutet të qëndrojë me mua përgjithmonë!

990 Shpërndaje

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *