Kalo tek përmbajtja

Lutja që ai të më dërgojë mesazh

168 Shpërndaje

A po largohet gjithnjë e më shumë i dashuri dhe nuk merr as një mesazh prej tij në rrjetet sociale? Fatkeqësisht, kjo është mjaft e zakonshme, por me ndihmën e a lutje që ai të më mesazhojë apo edhe na telefononi gjithçka është e mundur!

Lutja që ai të më dërgojë mesazh

Ne kemi ndihmuar mijëra lexues çdo muaj me lutjet tona të fuqishme. Këtë herë do të zbulojmë diçka mjaft të fortë që do t'i pëlqejë të gjithëve.

Ne do të zbulojmë një përzgjedhje të lutjeve më të mira që i dashuri juaj t'ju dërgojë një mesazh, si në WhatsApp ashtu edhe në Facebook, dhe një tjetër që ai t'ju zhbllokojë.

Pra, nëse keni probleme dhe dëshironi të merrni një mesazh prej tij shumë shpejt, ne kemi lutjet ideale për të njëjtin qëllim.

1) Lutja që ai të më dërgojë një mesazh

Shën Qipriani

Perimira e lutjes që ne do të zbulojmë këtu është menduar për São Cipriano. Siç mund ta dini, ky shenjtor është përgjegjës për të ndihmuar miliona njerëz në mbarë botën me lloje të ndryshme kërkesash.

Pra, ai është shenjtori ideal për na ndihmo ta bëjmë atë të na dërgojë një mesazh në WhatsApp, në Facebook ose një mesazh me tekst të drejtpërdrejtë në telefonin tuaj celular.

Namazi duhet falur 3 herë radhazi dhe gjithashtu ju rekomandojmë të ndizni 1 qiri të bardhë para se të filloni faljen. Qiriu do të shërbejë për të rritur fuqinë e lutjes.

Unë (thuaj emrin tuaj të plotë) kërkoj të gjithë ndihmën e mundshme nga Shën Qipriani pikërisht në këtë moment.

Unë ndez këtë qiri të bardhë/kuq që ky shenjtor t'i ndriçojë rrugën e tij dhe që ai të ketë akoma më shumë forcë për të më ndihmuar në kërkesën time.

Unë (thuaj emrin tuaj) i kërkoj me gjithë forcën time këtij shenjtori hyjnor që të më ndihmojë të bëj (emrin e tij) të më dërgojë një mesazh tani.

Dua që ai (emri i tij) të më kontaktojë tani, pa u menduar, pa hezituar dhe pa mundur të durojë.

Shën Qipriani, krijon një dëshpërim të madh dhe të tmerrshëm brenda kokës dhe lutjes së (emrit) saqë ai nuk merr dot as frymë pa folur me mua, pa më dërguar një mesazh dhe pa kontaktuar me mua.

Ajo krijon një zbrazëti të madhe brenda zemrës së tij dhe një peshë të madhe në kokën e tij, kështu që ai thjesht nuk mund ta përballojë atë.

I dashur shenjtor, dëshpëro (emri i tij), bëj që të mungosh, me dëshirën për të folur me mua dhe dashurinë për mua.

Ndërmjetëso për mua, i dashur shenjtor, më jep ndihmën tënde madhështore dhe më jep këtë moment lumturie të madhe.

Le të jetë ashtu,

Amém

Lutja origjinale MysticBr. Kopjimi është i ndaluar, përveç me font.

2) Lutuni që ai të më flasë me mesazh tani

A nuk flet më i dashuri, shoku apo bashkëshorti juaj? Ju as nuk doni të dini se si t'i përgjigjeni apo edhe ta telefononi? Kjo ndodh shpesh, por është gjithashtu e mundur të lëvizësh shumë shpejt.

Gjithçka që duhet të bëjmë është krijojnë dëshpërim të madh në kokën dhe zemrën e atij personi, duke mos i dhënë asaj pushim derisa të flasë me ne.

Ne do t'i kërkojmë Luciferit që të na ndihmojë në këtë qëllim, por ne nuk do t'i bëjmë asnjë ofertë atij që të mos e bëjmë lutjen të rrezikshme. Duhet ta lutesh vetëm një herë, asgjë më shumë.

Luciferi, ti që dominon mbi të gjitha zjarret e ferrit, tërhiq të gjitha flakët që mundesh në kokën dhe zemrën e (emrit të personit) në mënyrë që ai/ajo të mos mund ta durojë pa kontaktuar mua!

I dashur Lucifer, ti që dominon të gjithë shpirtrat e së mirës dhe të së keqes, përdor forcën tënde për të sulmuar (emrin e tij) dhe për ta bërë atë të flasë me mua pikërisht në këtë moment.

Mos e lini të rezistojë, mos e lini të luftojë, mos e lini të përpiqet të ikë nga unë dhe zemra ime.

Kjo e bën dashurinë e tij timen dhe vetëm timen dhe i largon të gjithë njerëzit e tjerë nga mendja e tij që mund të shkatërrojnë marrëdhënien tonë të bukur.

Lucifer, ti që u harrua nga çdo gjë dhe nga të gjithë, të kujtoj siç e di që do të më kujtosh mua!

Ndërmjetëso në emrin tim, më ndihmo të bëj (emrin e tij) të flasë me mua dhe që ai të mos mund të shpëtojë më nga hijeshitë e mia të mëdha të dashurisë dhe pasionit.

Më ndihmo mbret, më ndihmo!

Le të jetë ashtu.

Lutja origjinale MysticBr. Kopjimi është i ndaluar, përveç me font.

3) Lutuni që ai të më zhbllokojë në WhatsApp ose në aplikacione të tjera

Kur nuk duam të flasim më me dikë, ne thjesht e bllokojmë atë person. Është shumë mirë kur e bëjmë ne, por kur e bëjnë me ne, skenari ndryshon.

Është vërtet e trishtueshme të jesh i bllokuar, sepse e kuptojmë se ky person me të vërtetë dëshiron të na lëndojë duke na injoruar. Kështu që ne duhet të veprojmë shpejt që ky bllok të mos kthehet në diçka më serioze.

Le t'i lutemi Pomba Gira, ajo është mbretëresha e joshjes dhe tërheqjes dhe do t'ju ndihmojë shumë shpejt. Ne ju rekomandojmë gjithashtu që të ndezni 1 qiri të kuq përpara se të filloni të luteni për t'ia ofruar.

Lutja që ai të më zhbllokojë në WhatsApp

A do të funksionojë lutja që ai të më dërgojë mesazhe?

Një gjë që mund të themi është se fuqitë e lutjeve varen vetëm nga njerëzit që e falin atë, vetëm atë. Ajo që e lëviz një lutje dhe e bën të funksionojë është besimi që njeriu mbart brenda tij kur falet.

Prandaj, nëse keni besim te shenjtori të cilit i luteni dhe nëse jeni duke u lutur gjithmonë duke besuar se ky person do t'ju dërgojë një mesazh, të jeni të sigurt se do të keni rezultate shumë pozitive.

Pra, lutuni me besim dhe duke besuar se do të arrini atë që dëshironi më së shumti, në këtë mënyrë nuk ka se si të dështojë namazi.


A duhet të fal vetëm 1 namaz apo mund t'i provoj të gjitha?

Ne rekomandojmë gjithmonë që të filloni duke falur 1 namaz për disa ditë rresht dhe që të kontrolloni efektet e tij para se të falni një tjetër. Megjithatë, asgjë nuk ju pengon të falni të gjitha lutjet në këtë artikull.

Nëse i luteni me besim, nuk do të ketë asnjë të keqe dhe do të jeni ende në gjendje të përdorni të gjitha fuqitë tuaja. Gjithçka varet nga kush falet, si falet dhe çfarë ndjen duke e bërë atë, asgjë më shumë.


Lutje më të fuqishme:

Tani e tutje do të jetë më e lehtë të merrni një mesazh në WhatsApp, Facebook apo edhe Twitter. Thjesht fale lutjen që ai të më dërgojë mesazh ose të të zhbllokojë dhe efektet do të shfaqen!

Tani po presim dëshminë tuaj të suksesshme për lutjet në këtë artikull.

168 Shpërndaje

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *