Kalo tek përmbajtja

Lutja që i dashuri të kthehet i penduar

71 Shpërndaje

Dashuria është gjithmonë shumë e ndërlikuar, veçanërisht kur burrat vendosin të na lënë. Pra, nuk është kurrë vonë për të mësuar a lutje qe i dashuri te kthehet me fal.

Lutja që i dashuri të kthehet më fal

Ne e dimë shumë mirë se marrëdhëniet sot nuk janë si dikur. Burrat përfundojnë me femra për gjithçka dhe gjithçka dhe ndonjëherë i shkëmbejnë ato me një vajzë që mezi e njohin.

Nëse kjo ju ka ndodhur dhe nëse vërtet vuani, ne kemi 3 lutje shumë të forta për të zgjidhur situatën tuaj. Ata synojnë të bëjnë një të dashur ose ish të dashurin/burrin që të kthehet tek ju.

E tëra çfarë ju duhet të bëni është t'i luteni dhe të ndezni disa qirinj të kuq në fund, por ne do t'i shpjegojmë të gjitha këto menjëherë pas lutjeve.

1) Lutja që i dashuri të kthehet i penduar

Rozë e Kuqe Cigane

Lutja e parë që do të vendosim këtu është i destinuar për Ciganin e Trëndafilit të Kuq. Kjo cigane vuajti shumë sa ishte gjallë dhe nuk pati kurrë lumturi në jetën e saj të dashurisë.

Kjo e bëri atë të bëhej e njohur dhe e adhuruar vërtet nga njerëzit.

Këto ditë u thuhen mijëra lutje çdo ditë, praktikisht të gjitha të lidhura me problemet e dashurisë. Pra, ajo është entiteti i duhur për të rikthyer të dashurin tuaj në krahët tuaj.

Unë thërras të gjitha fuqitë dhe forcat e Ciganes së Trëndafilit të Kuq, në mënyrë që ajo të më ndihmojë menjëherë në jetën time të dashurisë.

Kerkoj te gjitha forcat e ketij universi dhe ketij cigani qe i dashuri im te me kthehet shume keq dhe sa me shpejt.

Dua që (emri i të dashurit) të mendojë për mua tani dhe të pendohem thellë që e lashë jetën.

Cigani i trëndafilit të kuq do t'i marrë malli për ty, do ta bëjë të pendohet dhe do ta bëjë të kthehet menjëherë!

Forcat cigane do të hyjnë në jetën e (emrit të tij) dhe nuk do ta lënë atë të mendojë për asgjë përveç mua dhe marrëdhënies sonë.

I lutem këtij cigani që ka vuajtur kaq shumë, i lutem këtij cigani që ndihmon ata që kanë nevojë, i lutem këtij cigani çudibërës!

Ktheje (emrin e tij) tani, më fal, duke qarë dhe duke më kërkuar të kthehem!

Le të jetë ashtu.

Lutja origjinale MysticBr. Kopjimi është i ndaluar, përveç me font.

2) Lutje e shkurtër që i dashuri të kthehet menjëherë

Jo të gjithë kanë durim apo kohë për të falur namaze të gjata. Duke pasur parasysh këtë, ne kemi vendosur të botojmë versionin e shkurtër të lutjes së mësipërme.

Ka të njëjtat kërkesa si lutja e parë që i dashuri të kthehet më fal dhe është pothuajse e njëjta gjë, por është thjesht më e shkurtër.

Nëse keni besim, nuk do të ketë rëndësi madhësia, thjesht do të funksionojë gjithsesi pa asnjë lloj problemi.

I lutem Ciganit Rose Red duke kërkuar përgjimin e saj në jetën time të dashurisë me (emri i burrit) duke i kërkuar, në vuajtje, ta kthej atë në jetën time.

E ndez këtë lutjen time dhe këtë kërkesë timen me këtë qiri që ky cigan të më gjejë dhe të më ndihmojë në dashuri.

Ju lutem ndihmë Cigane, ju lutem përgjimin tuaj dhe magjinë tuaj në marrëdhënien time! Unë mbështetem në fuqitë e tua Cigani im i dashur, mbështetem në ndihmën tënde dhe mrekullitë e tua.

Le të jetë ashtu.

Lutja origjinale MysticBr. Kopjimi është i ndaluar, përveç me font.

3) Lutja që ish i dashuri të kthehet urgjent

lutja e 3 kryeengjëjve që ish i dashuri të kthehet

A ka dashur ndonjëherë të ndahet njeriu që ju la dhe aktualisht është ish i dashur apo edhe ish-burrë? Këto situata janë pak më të komplikuara, por jo të pamundura për t'u zgjidhur.

Ne do të duhet t'u lutemi tre kryeengjëjve Gabriel, Raphael dhe Michael, duke u kërkuar atyre një hir që lidhet me dashurinë.

Duhet të kërkojmë që gjithçka të jetë në rregull dhe gjithçka të kthehet në normalitet në këtë marrëdhënie. Le të lutemi me shumë besim dhe gjithmonë duke besuar se gjithçka do të bëhet më mirë.

Le të hyjë përgjimi i 3 kryeengjëjve të fuqishëm Michael, Gabriel dhe Raphael në jetën time dhe në jetën e (emrit të burrit) për të bashkuar dashurinë tonë, ashtu siç duhet të jetë.

Dashuria ime me ish të dashurin/burrin po i kapërcen vështirësitë.

Bëhet gjithnjë e më keq dhe madje u ndamë. Por e di që kjo nuk është e drejtë, se kjo po na bën të vuajmë dhe se kjo duhet të marrë fund.

Prandaj dua që këta tre kryeengjëj të mëshirshëm të më ndihmojnë të arrij hirin në dashuri dhe të më ndihmojnë ta kthej atë urgjentisht, mundësisht edhe sot!

E di që u lutem të fuqishmëve, të mëshirshmëve dhe atyre që duan të ndihmojnë.

Kjo është arsyeja pse zgjodha tre kryeengjëjt, sepse kam besim tek ata dhe sepse kam besim të pamasë në të gjitha fuqitë e tyre.

Amém

Lutja origjinale MysticBr. Kopjimi është i ndaluar, përveç me font.

Bëjeni këtë ofertë në lutje

Siç mund ta keni vënë re, ne përmendëm në fillim të artikullit se lutjet kanë nevojë për një ofertë. ajo nuk është e detyrueshme, por rekomandohet për efekte më të shpejta.

Gjithçka që duhet të bëni është të ndizni një qiri të bardhë ose të kuq dhe ta ngrini mbi nivelin e kokës përpara se të bëni lutjen e fortë që i dashuri ose ish i dashuri juaj të kthehet i penduar.

Ngrini atë me të dy duart dhe thoni sa vijon "Unë ia ofroj këtë qiri Ciganes së Trëndafilit të Kuq, në mënyrë që ajo të përmbushë kërkesën time në lidhje me dashurinë!"ose ndryshe"Unë ua ofroj këtë qiri tre kryeengjëjve Michael, Gabriel dhe Raphael, në mënyrë që ata të më ndihmojnë të arrij hirin tim!".

Pas kësaj, vendosni qirinjën para jush në një disk dhe filloni të luteni me besim të madh.

Ju duhet ta lini qiriun brenda derisa të përfundojë djegia. Herë pas here, mund të shkoni në buzë të qiririt dhe t'i falni lutjet sa herë të doni.

A mund të fal më shumë se një namaz?

Ju mund të keni vënë re se ne përmendëm 3 lutje të ndryshme më lart. Ne gjithmonë prezantojmë më shumë se një sepse ka njerëz që nuk arrijnë rezultate me lutje të caktuara.

Në këtë rast mund të themi se mund dhe duhet të falni më shumë se një namaz.

Madje ju rekomandojmë që t'i falni 3 namazet në këtë artikull, në këtë mënyrë do të merrni të gjithë ndihmën që ju nevojitet për ta sjellë atë person në krahët tuaj njëherë e përgjithmonë.

Vetëm mos harroni të bëni ofertat veç e veç në çdo lutje, edhe nëse i bëni në të njëjtën ditë.


Më shumë lutje:

Përfitoni sa më shumë nga të gjitha fuqitë e lutjes që ish i dashuri juaj të kthehet i penduar dhe mundësisht menjëherë.

Gjithmonë mbani mend se besimi është baza e të gjitha lutjeve. Pra, lutuni gjithmonë duke besuar se ky person do të kthehet në jetën tuaj.

Do të shihni që në pak ditë do të keni të gjitha rezultatet e dëshiruara.

71 Shpërndaje

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *