Kalo tek përmbajtja

Lutja për të thyer mallkimin

3 Shpërndaje

Një i mirë lutje për të thyer mallkimin në jetën sentimentale dhe jo vetëm, ajo duhet të ketë në përbërjen e saj përshkrimin e gjithçkaje që mund të na prekë.

Lutja për të thyer mallkimin

Ky artikull synon t'ju tregojë të paktën 3 shumë të fuqishme për ju, të gjitha të drejtuara për entitete të ndryshme që janë në dispozicion për të na ndihmuar në kohët më të vështira.

Zoti është forca, ai është ai që na jep të gjithëve vullnetin për të jetuar dhe komunikimi me Të është mënyra më e mirë për të thyer çdo lloj mallkimi.

Nëse jeta juaj është e mallkuar, qoftë në jetën e dashurisë, jetën personale, paratë apo shëndetin, duhet t'i largoni sa më shpejt të gjitha të këqijat prej saj.

Le të bëjmë një lutje për të thyer një mallkim/magji kundër dashurisë, kundër parasë dhe kundër shëndetit.

Ju madje mund të luteni të tre nëse vërtet po përballeni me këto probleme në jetën tuaj.


1) Lutja për të thyer mallkimin në jetën e dashurisë

Jeta juaj sentimentale është një rrëmujë dhe nuk dini si ta rregulloni?

Zgjidhja mund të qëndrojë në a lutje e fuqishme, ne kemi një shumë të fortë dhe të fuqishme për ju drejtuar Zotit, provojeni, do të ketë rezultate shumë të mira!

Zot i Plotfuqishëm, po të flas sot sepse kam dëshpërimisht nevojë për fuqitë e Tua në jetën time.

Unë po komunikoj me ty sepse kam vërtet nevojë për ndihmën Tënde, kam nevojë për udhëzim në jetën time të dashurisë.

Unë thjesht dua të jem i lumtur dhe e di që lumturia në dashuri është një e drejtë për të gjithë ne, ndaj ju kërkoj të më ndihmoni në dashurinë time.

Dua të përmirësoj jetën time të dashurisë dhe të kaloj kohë të mira, momente të lumtura me një person që e dua vërtet dhe që më do vërtet gjithashtu.

Kam nevojë për momente së bashku me një burrë/grua që e di se çfarë kërkoj dhe që plotëson të gjitha dëshirat e mia.

Dua të jem i lumtur, dua të largoj nga rrugët e mia të gjitha të këqijat dhe dua të thyej të gjitha mallkimet që mund të kenë vendosur në jetën time sentimentale.

Kërkoj ndihmën Tënde për të thyer magjitë e këqija në jetën time, për të hequr të gjitha mallkimet e liga që më kanë hedhur dhe për të qenë në gjendje të jetoj një jetë të lumtur dashurie ashtu siç e meritoj.

Unë premtoj t'ju ndez një qiri të bardhë në fund të kësaj lutjeje.

Amém

Lutja origjinale MysticBr. Kopjimi është i ndaluar, përveç me font.

Siç mund ta keni vënë re, duhet të ndizni një qiri të bardhë në fund të kësaj lutjeje.

Bëjeni çdo natë para se të flini, por nuk duhet ta ofroni gjithmonë qirinjën e bardhë, mund ta ofroni vetëm për 3 netët e para.

Është një nga lutjet më të mira për të thyer magjitë dhe mallkimet në dashuri që mund të bëni.


2) Lutja për të thyer mallkimin financiar

Zoti mund t'ju ndihmojë të zgjidhni problemet tuaja financiare.

Paraja nuk sjell lumturi, por ne kemi nevojë për të që të mund të kemi një jetë të denjë dhe të mos jemi në nevojë.

E vërteta është se pa të ne thjesht nuk mund të mbijetojmë, kështu që nuk është e dëmshme të bëjmë një lutje për të thyer mallkimin në jetën tonë financiare.

Zot i Plotfuqishëm, jam i dëshpëruar.

Unë dua të thërras fuqitë e Tua për të më ndihmuar në jetën time financiare.

E di që paratë nuk janë lumturi, por më duhen që të kem një jetë të thjeshtë dhe të ndershme.

Kërkoj nga Ti forcë për të fituar para dhe për të hequr qafe të gjitha borxhet e mia.

Kërkoj nga Ti forcë për të paguar gjithçka që kam borxh dhe për të menaxhuar jetën time.

Unë ende kërkoj te Ti për forcë që paratë e mia të mos pakësohen nga një ditë në tjetrën.

E di që nuk mund të jem i pangopur kështu që të kërkoj mjaftueshëm për të sunduar jetën time.

Unë kërkoj të gjitha fuqitë e Tua për të ndihmuar në thyerjen e çdo mallkimi që ata mund të kenë hedhur mbi mua.

Jeta ime financiare ka magji dhe mallkime dhe e di që Ti, Zot Gjithë

I fuqishëm, ai do të jetë në gjendje t'i thyejë të gjitha me forcën e tij supreme.

Thyen magjitë dhe mallkimet që më kanë bërë dhe më ndihmon të jetoj një jetë në paqe dhe qetësi.

Le të jetë ashtu,
Amém

Lutja origjinale MysticBr. Kopjimi është i ndaluar, përveç me font.

Ju mund ta falni këtë lutje të vogël çdo ditë në çdo kohë të ditës.

Ju ende mund ta luteni atë së bashku me 2 të tjerat e paraqitura këtu në këtë artikull.


3) Lutja që thyen mallkimin dhe plagët e shkaktuara mbi ne

Ne kemi gjetur një lutje shumë të fortë në Youtube që shërben për të thyer mallkimet që mund të jenë hedhur mbi jetën tonë prej kohësh.

Është një lutje shumë e fortë e heqjes dorë që ka mbi 9 milionë shikime dhe mijëra njerëz e miratojnë atë dhe të gjitha efektet e saj. Pra, nuk ka asnjë arsye për të mos përfituar nga të gjitha fuqitë tuaja. Provoje!


4) Lutja për të çliruar veten nga një mallkim shëndetësor

Askush nuk jeton pa shëndet dhe ndonjëherë ka njerëz që përfitojnë nga kjo për t'u bërë keq njerëzve të tjerë.

Një mallkim për shëndetin tuaj mund të jetë fatal dhe duhet të trajtohet shpejt.

Dëshironi një lutje të fortë për të çliruar veten nga një mallkim i fuqishëm shëndetësor? Pra, shikoni atë më poshtë.

Zot i Plotfuqishëm, po flas me ty sot sepse kam nevojë për ndihmë urgjente.

Ti e di që pa shëndet nuk mund të jetoj dhe e di gjithashtu se askush nuk mund të vendos nëse jam i shëndetshëm apo jo, përveç Teje.

Vetëm Zoti vendos për fatin tim, por është dikush që po përpiqet ta bëjë atë për ty.

E di që kam një magji për shëndetin tim dhe kam nevojë për ndihmë urgjente për ta thyer dhe eliminuar atë.

Unë vij të të them këtë lutje të vogël për të kërkuar ndihmë për ta thyer atë.
Zoti i Plotfuqishëm, Krijuesi i Qiellit dhe i Tokës, më ndihmo ta thyej këtë mallkim ndaj shëndetit që më mundon kaq shumë.

Më ndihmon të jetoj i lumtur, pa dhimbje dhe pa ndjenja të këqija në trupin tim.

Më jep udhëzime në jetë, më jep arsye për të buzëqeshur dhe largon nga rrugët e mia të gjithë ata që po më shkatërrojnë lumturinë.

Unë kërkoj vetëm shëndet dhe lumturi.

E di që me fuqitë e Tua mund të më ndihmosh.

Amen.

Lutja origjinale MysticBr. Kopjimi është i ndaluar, përveç me font.

Ju mund ta falni këtë lutje çdo ditë para se të flini ose çdo ditë kur zgjoheni.

Ju kujtoj se mund ta falni së bashku me 2 të tjerët të paraqitur këtu.


5) Namazi thyen mallkimin e të parëve

Ne duam të përfundojmë me lutjen më të fuqishme ungjillore të të gjithëve për t'i dhënë fund të gjitha mallkimeve që mund të ketë jeta juaj. Është një lutje e gjatë drejtuar Jezu Krishtit që premton të heqë të gjithë të keqen që ka jeta juaj.

Thjesht duhet ta falni atë për 7 ditë rresht, duke u përpjekur të mbajmë gjithmonë të njëjtin orar. Pra, keni menjëherë më poshtë për të printuar ose ruajtur në telefonin tuaj celular.

lutja thyen mallkimin e paraardhësve

Këshilla të dobishme për të thënë një lutje për të thyer një mallkim

Lutja për të thyer mallkimin

Dijeni që tani se nuk mjafton t'i kërkojmë Zotit të na ndihmojë, jo në të vërtetë.

Shumë njerëz mendojnë se mjafton të luteni dhe të prisni që të ndodhin gjërat e mira, por jo gjithmonë është kështu.

Është e rëndësishme për ju që të keni shumë besim dhe të besoni se ata do t'ju ndihmojnë vërtet, ju duhet të besoni fort në Zotin dhe të besoni në forcën e Tij dhe fuqitë e Tij të vërteta.

Gjithmonë lutuni me besim të madh dhe besoni në atë që po bëni, ky është sekreti i lutjes për ta thyer mallkimin në punë.


përdor këtë lutje e fuqishme për të thyer mallkimin çdo ditë.

Do të përmirësojë jetën tuaj në një mënyrë ekstreme.

Kini shumë besim dhe mbështetuni gjithmonë në ndihmën e Zotit.

<< Kthehu për më shumë lutje

3 Shpërndaje

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *