Kalo tek përmbajtja

Lutja e Shën Qiprianit Kopertina e Zezë

18 Shpërndaje

Ju duhet të keni dëgjuar për të fuqishmit Lutja për Shën Qiprian da Capa Preta, pra nga e lira e tij e famshme.

Lutja e Shën Qiprianit Kopertina e Zezë

Libri i Shën Qiprianit doli shumë vite më parë.

Thuhet se në të janë lutjet më të fuqishme dhe më të forta nga të gjitha që kemi, por jo vetëm…

Ka ende mënyra për të bërë pakte me këtë shenjtor për të marrë ndihmën e tij, por kjo ka një çmim shumë të lartë pas vdekjes sonë!

Një nga lexuesit tanë na kërkoi një lutje nga ky libër i famshëm që të mund të lidhte një dashuri. Për fat të mirë ne gjetëm një në internet që është i njohur dhe tashmë i përdorur mirë.

Në të nuk do të të duhet të kryesh asnjë lloj detyrimi ndaj shenjtorit, ndaj mos ki frikë ta lutesh.


Qëllimi i lutjes së kopertinës së zezë

Imazhi i Shën Qiprianit

Qëllimi i kësaj lutjeje të fuqishme nga Libri i Kopertinës së Zezë të Shën Qiprianit është të lidhë përfundimisht të dashurin.

Shërben për lidhjet e ndryshme të dashurisë në të cilat ka distancë, pakënaqësi dhe trishtim në marrëdhënie.

Është jashtëzakonisht i fortë pasi supozohet se është marrë nga libri i tij i shenjtë, në të cilin pak njerëz kishin akses.

Ky libër është në shitje në internet, por ka nga ata që pretendojnë se kopja e internetit nuk ka informacionin që ka libri origjinal i shkruar... Thonë se forca e tij as nuk krahasohet!

Madje shumë njerëz kanë frikë t'i falin këto lutje, por ne kemi një për ty që nuk duhet të kesh frikë.

Ajo është e thjeshtë, e shpejtë për t'u lutur dhe nuk është e detyrueshme të bëjë asnjë lloj oferte apo premtimi në këmbim të ndihmës së këtij shenjtori.

Tata është lutja e mbulesës së zezë të Shën Qiprianit për dashurinë dhe lidhjen përfundimtare të çdo personi.

Pa u zgjatur më shumë, shikoni lutjen e fuqishme më poshtë.


Lutja e Shën Qiprian da Capa Preta për dashuri dhe kamxhik

Me fuqitë e Shën Qiprianit dhe të tre rrjetave që ruajnë Shën Qiprianin, (emri i personit) do të vijnë tani dhe menjëherë pas meje. 

(Emri i personit) do kthehesh, e dashuruar, plot dashuri, e eksituar per mua, do te kthehesh tek une dhe do te me kerkosh falje sa me shpejt.

Shën Qiprian, bëje (emrin e personit) të harrosh dhe lëre përgjithmonë çdo grua tjetër që mund të jetë në mendimet e tua, duke dashur vetëm mua. 

Shën Qipriani mbajë larg (emri i personit) çdo grua, le të më kërkojë në çdo kohë, sot dhe tani, duke dashur të jetë pranë meje, qoftë i sigurt se unë jam e vetmja grua në jetën e tij.

Shën Qiprian, sigurohu që (emri i personit) të mos mund të jetojë pa mua, të mos qetësohet ose të pushojë, të mos jetë askund pa pasur gjithmonë imazhin tim në mendimet e tij dhe në zemrën e tij, në çdo kohë. 

Se kur të shkosh në shtrat, duhet të ëndërrosh me mua, që kur të zgjohesh, duhet të mendosh menjëherë për mua, mund të më urosh dhe të duash vetëm të jesh me mua.

Shën Qiprian, (emri i personit) mund të mendojë për mua në çdo kohë të jetës tuaj. Ai (emri i personit) dëshiron të më përqafojë, të më puthë, të kujdeset për mua, të më mbrojë, të më dojë çdo minutë, çdo sekondë, të çdo dite të jetës tuaj. Që çdo ditë më do më shumë dhe që ndjen kënaqësi vetëm me mua.

Shën Qipriani të bëjë (emri i personit) të ndiejë për mua dashuri, dashuri dhe dëshirë, siç nuk ke ndjerë kurrë për asnjë grua tjetër dhe nuk do ta kesh kurrë.

Keni kenaqesi vetem me mua, vetem epshin per mua dhe trupin tuaj vetem mua, qofte paqe dhe prehje vetem nese jeni me mua.

Të falënderoj São Cipriano që punove në favorin tim dhe do të zbuloj emrin tënd në këmbim të zbutjes (emrit të personit) dhe sjelljes së tij të pasionuar, të përkushtuar, besnik dhe plot dashuri dhe dëshirë në krahët e mi. 

Të kërkoj, Shën Qipriani im i lavdishëm, që (emri i personit) të kthehesh tek unë, në miqësinë tonë / dashurinë tonë / martesën tonë, sa më shpejt të jetë e mundur. Unë e kërkoj këtë nga thellësia e zemrës sime, për fuqitë e tre rrjetave të zeza që vëzhgojnë São Cipriano.”


Si të falni namazin e famshëm

Mund ta keni vënë re tashmë se lutja e Shën Qiprianit nga libri i Kopertinës së Zezë është paksa e gjatë, por mos u shqetësoni.

Ajo është e tillë sepse në të thotë gjithçka që duhet thënë për të realizuar këtë dashuri dhe lidhje.

Ajo ka nevojë vetëm për t'u lutur zëvendësoni emrin e të dashurit.

Ju rekomandojmë të vendosni emrin tuaj të plotë, por nëse nuk e keni, thjesht mund të përdorni emrin ose mbiemrin tuaj.

Nuk ka kohë të duhur për të falur namazin, por ne gjithmonë rekomandojmë që përpiquni ta bëni atë në hënën në rënie.

Kjo fazë e hënës mund t'i bëjë lutjet dhe simpatitë më të forta.

Në atë rast, nëse faleni në këtë fazë të hënës, do të merrni edhe më shumë forcë duke falur namazin.

Ju mund të luteni në një ditë tjetër të kthjellët, por nuk do të jeni në gjendje të merrni aq shumë forcë sikur të jeni lutur në fazën e hënës në rënie.

Një tjetër gjë e rëndësishme që duhet përmendur është se ju mund ta falni atë çdo ditë, një herë në ditë. Në këtë mënyrë ju do t'i kujtoni vazhdimisht shenjtorit të fuqishëm që t'ju ndihmojë.


A mund t'i lutem asaj pa bërë një ofertë?

Në fakt, nuk keni nevojë të bëni asnjë ofertë që namazi të funksionojë.

Ne rekomandojmë disa lutje, por jo këtë.

Kjo sepse ajo është aq e fuqishme dhe e fortë sa as nuk ka nevojë për ofertë që ky shenjtor t'ju ndihmojë.

Sigurisht, gjithmonë mund të bësh diçka të thjeshtë, si p.sh. të ndezësh 7 qirinj të kuq përpara një figure të tij, por kjo nuk është e detyrueshme.

Gjëja e rëndësishme në mes të gjithë këtij procesi është të kesh besim.

Siç thamë, ju mund të bëni ofertën dhe kjo do të rrisë fuqinë e lutjes edhe më shumë, por mos e ndërlikoni shumë.

Nëse vendosni të bëni një të tillë, thjesht ndizni disa qirinj të kuq dhe fal namazin së paku 3 herë radhazi.


Më shumë lutje:

Që tani e tutje, ju tashmë keni një lutje për São Cipriano da Capa Preta për t'ju ndihmuar me dashuri dhe goditje përfundimtare.

Gjithmonë mbani mend se besimi është baza e të gjitha lutjeve.

com besim ne do të mund të arrijmë çdo hir, pavarësisht vështirësisë, kjo sepse ka më shumë energji që funksionon në favorin tonë.

18 Shpërndaje

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *