Kalo tek përmbajtja

Psalm për të paguar borxhet urgjente

6 Shpërndaje

Pas disa kërkimeve, ne nuk mund të gjenim një tregues të vetëm të një të fuqishmi psalm për të paguar borxhet urgjente. Duke pasur parasysh këtë, vendosëm t'ju tregojmë 3 më të fortët për këtë qëllim!

Psalm për të paguar borxhet urgjente

Jeta financiare është shumë e ndërlikuar dhe këto ditë është edhe më e ndërlikuar. Janë me dhjetëra fatura për të paguar, qira e lartë shtëpie, shpenzime me fëmijët e deri tek mjekimi.

Arrin në një pikë ku gjithçka është e padurueshme dhe ne jemi thjesht të padurueshëm dhe nuk mund të paguajmë më shumë. Përballë kësaj situate, ne duhet të kërkojmë ndihmë nga dikush më i madh se ne, nga Zoti ynë.

Vetëm ai mund të na çlirojë nga borxhi dhe të na vendosë sërish në rrugën e duhur. Pra, le t'ju prezantojmë me 3 psalmet më të fuqishme që mund të luteni në këto situata.

1) Psalmi 41 për të paguar borxhet urgjente

Keni nevojë të zgjidhni të gjitha problemet tuaja financiare dhe të paguani të gjithë njerëzit që u detyroheni? Pra, ju duhet t'i drejtoheni ndihmës së Zotit, Zotit tonë për ta arritur këtë në mënyrë efikase.

Psalmi 41 është një lutje shumë e fuqishme që pak e luten, por ajo madje mund të ndryshojë jetën e njerëzve. Kjo do t'ju ndihmojë të paguani të gjitha shumat e vonuara sa më shpejt që të jetë e mundur.

Kështu që nuk mund të mos lutesh për të sapo të ketë pak kohë. Mund të lutesh çdo ditë për 30 ditë rresht, më besoni se ju duhet ajo periudhë kohore për të marrë të gjithë ndihmën që ju nevojitet.

1. Lum ai që kujdeset për të varfërit; Zoti do ta çlirojë ditën e fatkeqësisë.
2. Zoti do ta çlirojë dhe do ta mbajë të gjallë; do të bekohet në tokë dhe nuk do ta dorëzosh para vullnetit të armiqve të tij.
3. Zoti do ta mbajë në shtratin e tij të sëmundjes; do ta çlirosh nga shtrati i sëmundjes.
4. Unë thashë: "Zot, ki mëshirë për mua; ma shëro shpirtin, sepse kam mëkatuar kundër teje.
5. Armiqtë e mi flasin keq për mua, duke thënë: "Kur do të vdesë dhe emri i tij do të humbasë?".
6. Dhe nëse ndonjë prej tyre vjen të më shohë, flet kot; në zemrën e tij grumbullon ligësi; duke dalë, për këtë është fjala.
7. Të gjithë ata që më urrejnë murmuritin kundër meje njëzëri; kundër meje imagjinojnë të keqen, duke thënë:
8. Një sëmundje e keqe i është ngjitur; dhe tani që është shtrirë nuk do të ngrihet më.
9. Edhe miku im intim, tek i cili i besoja aq shumë, që më hëngri bukën, e ka ngritur thembrën kundër meje.
10. Por ti, o Zot, ki mëshirë për mua dhe më larto, që të mund t'ua shpërblej.
11. Nga kjo e di se më favorizoni: se armiku im nuk triumfon mbi mua.
12. Sa për mua, ti më mbështet në sinqeritetin tim dhe më ke vënë përpara fytyrës sate përgjithmonë.
13. I bekuar qoftë Zoti, Perëndia i Izraelit, nga shekuj në shekuj. Amen dhe Amen.

Psalmi 41: 1-13

2) Psalmi 119 për çlirimin nga borxhi

Keni nevojë për të hequr qafe të gjitha borxhet dhe për të marrë një paqe mendore në jetën tuaj? Ka psalme që mund ta bëjnë këtë, por më i forti dhe më i rekomanduari nga të gjithë është 119.

Mund të jetë paksa e gjatë, por është një nga më të fuqishmet që mund të përdorni për të hequr qafe të gjitha borxhet dhe të gjitha problemet tuaja financiare.

Ai duhet të falet kur zgjohet dhe kur bie në gjumë, të paktën për 15 ditë rresht. Pra, mos humbisni më kohë, lutuni për atë që është më pas:

Psalmi 119 për lirinë nga borxhi
Psalmi 119

3) Psalmi 124 për të marrë borxhet

Ky psalm i tretë do të ketë një qëllim paksa të ndryshëm nga të tjerët, domethënë do të ketë një qëllim tjetër. Ai është për ju që të merrni disa para që ju detyrohen.

Imagjinoni që i keni dhënë hua një miku 400 reai dhe ai nuk jua ktheu, duhet të luteni Psalmin 124 në mënyrë që ky person t'ju paguajë gjithçka që ju ka borxh sa më shpejt të jetë e mundur.

Pra, ne mendojmë se mund të jetë vërtet e dobishme për shumë njerëz. Pra, lutuni kur të keni pak kohë.

1. Nëse nuk do të kishte qenë për Zotin, i cili ishte në anën tonë, tani thuaj Izrael;
2. Po të mos kishte qenë për Zotin, që ishte në anën tonë, kur njerëzit u ngritën kundër nesh,
3. Atëherë ata do të na kishin gëlltitur të gjallë, kur zemërimi i tyre u ndez kundër nesh.
4. Atëherë ujërat do të kishin vërshuar mbi ne dhe rryma do të kishte kaluar mbi shpirtin tonë;
5. Atëherë ujërat kryelartë do të kishin kaluar mbi shpirtin tonë;
6. I bekuar qoftë Zoti që nuk na ka dhënë pre deri në dhëmbë.
7. Shpirti ynë ka shpëtuar si një zog nga laku i gjuetarit; lidhja u prish dhe ne shpëtuam.
8. Ndihma jonë është në emrin e Zotit, që krijoi qiejt dhe tokën.

Psalmi 124: 1-8

Kur duhet të lutem një psalm për të paguar borxhet urgjente?

Namazet nuk kanë një ditë apo kohë të saktë për t'u falur. Ne duhet të lutemi kur mendojmë se është koha ideale për ta bërë këtë, në këtë rast duhet të luteni kur të shihni se nuk mund të duroni më probleme.

Nëse shihni se borxhet po rriten, kreditorët kanë filluar të telefonojnë dhe njerëzit kanë filluar t'ju kërkojnë para, thjesht duhet të fillojë të falet sa më shpejt që të jetë e mundur.

Nuk mund të kesh frikë të lutesh, beso se Zoti është gjithmonë i disponueshëm për t'ju ndihmuar, sepse Ai dëshiron vetëm të mirën tuaj!


A mund t'i fal të gjithë?

Shumë njerëz duan të dinë nëse mund të luten më shumë se një psalm gjatë ditës. Dije se mundesh, pasi të gjithë i shërbejnë të njëjtit qëllim.

Nuk është kurrë e tepërt të lutesh, nëse e bën me besim dhe gjithmonë me shumë besim, thjesht mund të lutesh sa herë të duash. Në këtë rast, ju mund të luteni 3 psalmet e këtij artikulli, por gjithmonë duke besuar në fuqitë tuaja.


Më shumë lutje:

Asnjëherë mos dyshoni në fuqinë e çdo psalmi për të paguar borxhet urgjente. Këto lutje të vogla madje mund të ndërmjetësojnë për jetën tuaj dhe ta ndryshojnë atë shpejt.

Vetëm lutuni çdo ditë, gjithmonë me besim dhe gjithmonë duke besuar në fuqitë e Zotit tonë Jezu Krisht.

6 Shpërndaje

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *