Kalo tek përmbajtja

Ëndërro për peshqit në lojën e kafshëve

3 Shpërndaje

Ka ëndrra që tregojnë fat dhe fatkeqësi dhe ëndërroni për peshqit në lojën e kafshëve nuk është ndryshe.

Ëndërro për peshqit në lojën e kafshëve

Kjo ëndërr mund të na tregojë shumë për bastet tona.

Ndonjëherë mund të jetë pozitive dhe herë të tjera mund të jetë negative.

Çfarë do të varet nga lloji i ëndrrës që keni.

Por pse? Sepse çdo ëndërr është krejtësisht e ndryshme nga njëra-tjetra.

Nuk kishte kuptim që peshku i bardhë nënkuptonte të njëjtën gjë si peshku i zi, e dini?

Prandaj, vendosëm të numërojmë ëndrrat që tregojnë fat dhe ato që tregojnë fat të keq në këtë artikull.

Menjëherë pas tyre, ju keni supozimin që duhet të përdorni, me dhjetëra, qindra dhe madje edhe kafshën.

Ëndërrimi i peshkut: Ëndrrat që tregojnë fat në lojën e kafshëve

Balena në lojën e kafshëve

Siç u përmend më herët, ka ëndrra të ndryshme çdo ditë.

Ajo që do të bëjmë është të fillojmë duke folur për të gjithë ata që tregojnë se do të jeni me fat apo të pafat.

Nëse i keni ato, ju rekomandojmë të vini bast të nesërmen.

Kjo është për shkak se disa tregojnë fat vetëm në 48 orët e ardhshme.

E rëndësishme është të shihni më poshtë nëse ndonjë nga ëndrrat përputhet me tuajat, ndaj mos humbisni më kohë!

Peshku i madh është një shenjë e shkëlqyer!

Ëndrrat për një peshk ose disa peshq të mëdhenj janë një shenjë se do të kemi fat në lojë.

Mund të jetë një peshkaqen, një balenë ose një peshk normal që ishte thjesht i madh në ëndërr.

Sipas botës së ëndrrave ky fat do të zgjasë rreth 3 ditë.

Pra, mos humbisni shumë kohë dhe vendosni bastet tuaja për të përfituar nga kjo valë e shkëlqyer!

Më poshtë janë supozimet që duhet të përdorni nëse keni pasur këtë ëndërr për peshqit e mëdhenj.

 • PET: dhi
 • GRUPI: 07
 • DHJETË: 67
 • QIND: 167
 • MIJERA: 8172

Peshku i skuqur është gjithashtu një shenjë e fatit.

Peshku i skuqur shfaqet shumë shpesh në ëndrrat tona.

Fatmirësisht ato shoqërohen me ogur të shkëlqyer.

Në këtë rast, kjo tregon se do të keni shumë fat në bastet tuaja të ardhshme, por kjo do të zgjasë vetëm për 48 orë!

Kështu që ju keni vetëm rreth 2 ditë për të vënë bast pasi fati juaj nuk do të zgjasë më gjatë.

Në këtë skenar, nuk ka rëndësi se si ishte peshku, madje as ngjyra. Vetëm ki kujdes nëse ai është i zi, ky është fat i keq.

 • PET: Qeni
 • GRUPI: 01
 • DHJETË: 77
 • QIND: 211
 • MIJERA: 0512

Të ëndërrosh peshk të bardhë në lojën e kafshëve është një shenjë e mirë!

Ngjyrat kanë një ndikim të madh në kuptimin e shumicës së ëndrrave tona.

Ka ngjyra të mira dhe të këqija, por a është e mirë e bardha?

Mund të jeni të sigurt që po!

Të ëndërrosh peshk të bardhë është një nga shenjat më të mira në lidhje me fatin në lojën e kafshëve.

Nëse e keni parë këtë ëndërr, mund të jeni të sigurt se duhet të vini bast dhe ta rrezikoni.

Ëndrra tregon afrimin e një valë të madhe oguresh të mira që lidhen me lojën.

Më besoni, kjo është një ëndërr në të cilën duhet të besoni.

Shikoni menjëherë këshillat në lidhje me peshkun e bardhë.

 • PET: Mace
 • GRUPI: 08
 • DHJETË: 53
 • QIND: 615
 • MIJERA: 8273

Peshku i pjekur është gjithashtu një ogur i mirë

Kjo është një nga ëndrrat e fundit që na sjell lajme të mira në lidhje me bastet tona.

Nëse keni parë në ëndërr disa peshk të pjekur ose të përgatitur tashmë, mund të jeni të lumtur.

Kjo sepse tregon se ditët e ardhshme do të jenë vetëm fitore!

Kjo është e drejtë, në ditët në vijim mund të vini bast sepse thjesht do të fitoni pothuajse gjithçka.

Thjesht duhet të përdorni supozimet në lidhje me këtë ëndërr për të marrë vlera të mëdha në bastet tuaja të ardhshme!

 • PET: Aligator
 • GRUPI: 08
 • DHJETË: 66
 • QIND: 845
 • MIJERA: 7479

Ëndërrimi i peshkut: Ëndrrat që tregojnë fat të keq në lojën e kafshëve

peshk i zi

Fatkeqësisht, jo gjithmonë gjithçka është pozitive për jetën tonë.

Por ne nuk mund t'i shohim ëndrrat që simbolizojnë fatin e keq në mënyrën e gabuar…

Kjo sepse po na paralajmërojnë! Si njoftimin tuaj ne thjesht mund të përmbahemi nga vendosja e basteve.

Prandaj ëndrrat do t'ju lejojnë të mos luani kumar dhe të mos humbni asnjë vlerë.

Nuk bëhet më mirë se kjo, është një shenjë që thjesht duhet të ndiqni, asgjë më shumë.

Vazhdoni të shihni ëndrra që tregojnë fat të keq.

Peshku i ngordhur është një ogur i keq

Fillojmë me ëndrrën që tregon fatin më të keq nga të gjitha.

Është duke ëndërruar për peshq të ngordhur… Ky është një tregues i qartë se duhet të qëndroni larg lojës sepse mund të humbni gjithçka.

Ky fat i keq mund të zgjasë deri në 5 ditë.

E di që është një kohë e gjatë, por të paktën në këtë mënyrë ju e dini që nuk duhet të rrezikoni paratë tuaja.

Është e rëndësishme të thuhet se ëndërrimi i peshkut të ngordhur në lojën e kafshëve është për të gjithë peshqit, pavarësisht nga madhësia apo ngjyra.

E dini, thjesht mos vini bast.

Peshku me grep është gjithashtu një shenjë e keqe

Një peshk që është në grep nuk është më shumë me fat… apo jo?

Ai tashmë është gjuajtur dhe jeta e tij me siguri ka marrë fund...

Duhet të ndiqni këtë logjikë për të kuptuar se sa shumë kjo ëndërr simbolizon fatin e keq!

Nëse e kishit, thjesht qëndroni larg të gjitha lojërave dhe jo vetëm lojërave me kafshë.

Është një ëndërr që tregon fat shumë të keq që mund të zgjasë rreth 3 ditë.

Respektojeni këtë periudhë kohore pasi është shumë reale.

Peshku edhe më keq…

Një kockë peshku shfaqet rrallë në ëndrra, por e vërteta është se ka nga ata që e ëndërrojnë atë.

Të ëndërrosh një kockë peshku është një shenjë e fatit të keq në lojën e kafshëve.

Nëse e vini re, peshku nuk ekziston më, vetëm shtylla kurrizore...

Kjo simbolizon atë që shkon në paratë tuaja nëse vini bast, praktikisht asgjë!

Është një ëndërr që duhet të respektohet nga të gjithë ne.

Numrat me fat për të ëndërruar për peshqit

Ka numra me fat pothuajse për çdo ëndërr.

Këta numra mund dhe duhet të përdoren në lotari dhe llotari në të gjithë botën.

Kemi rreth 2 supozime.

Ne thjesht duam të tërheqim vëmendjen pasi ato duhet të përdoren vetëm në ëndrrat që tregojnë fat.

Nëse keni pasur ato që tregojnë fat të keq, nuk ia vlen të përdorni numrat.

 • Numrat me fat: 01, 47, 67, 21, 34
 • Numrat me fat: 05, 09, 24, 53, 12

Më shumë ëndrra:

Është e rëndësishme të analizojmë të gjitha ëndrrat tona.

Të ëndërrosh peshk në lojën e kafshëve, për shembull, mund të zbulojë shumë skenarë, disa të mirë dhe disa të këqij.

Më e rëndësishmja, përfitoni nga këto sinjale!

Ata madje mund të ndryshojnë jetën tuaj dhe të shmangin humbje të mëdha monetare.

3 Shpërndaje

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *