Kalo tek përmbajtja

Lutja e Shën Qiprianit për t'u bërë i padukshëm

35 Shpërndaje

gjeni një të mirë Lutja e Shën Qiprianit për t'u bërë i padukshëm në sytë e armiqve nuk është e lehtë, por e vërteta është se ekziston.

Lutja e Shën Qiprianit për t'u bërë i padukshëm

Ne synojmë t'ju tregojmë lutjet më të mira, edhe ato që duken të pamundura, dhe Shën Qipriani është një nga shenjtorët më të kërkuar në të gjithë faqen tonë.

Ne do t'ju paraqesim një lutje të fuqishme për t'u bërë i padukshëm.

Të bëhesh i padukshëm do të thotë të mbrohesh nga të gjitha të këqijat, të mbrosh shpirtin dhe trupin nga të gjitha gjërat e këqija që përpiqen të të sulmojnë.

Ju do t'i kërkoni Shën Qiprianit të fitojë një petk të parealizueshmërisë, edhe nëse ata përpiqen t'ju sulmojnë, thjesht nuk do të jenë në gjendje.

Ajo funksionon si një lutje mbrojtjeje.

Është një nga lutjet më të mira që mund të thuash, e bën trupin dhe shpirtin tënd të padukshëm dhe e bën të pamundur sulmin ndaj saj.


A funksionon lutja e Shën Qiprianit për t'u bërë i padukshëm?

Shën Qipriani
Shën Qipriani

Për fat, lutja e Shën Qiprianit për t'u bërë vepra të padukshme, dhe shumë mirë!

Nëse kjo lutje bëhet mirë dhe nëse bëhet për një numër të caktuar ditësh me radhë (të paktën 3) do të keni mbrojtje të shkëlqyer.

Edhe nëse sulmoheni me zili, energji negative, sy të keq apo edhe simpati të fuqishme, ato thjesht do t'ju shpojnë dhe nuk do t'ju arrijnë.

Lutja funksionon, ia vlen.

Eja?


Lutja e Shën Qiprianit për t'u bërë i padukshëm

Faleni këtë lutje çdo natë para se të flini.

Në fund të lutjes, ju mund dhe duhet të ndizni një qiri të bardhë si një ofertë për Shën Qiprianin.

Mos harroni se ju duhet ta ndizni këtë qiri vetëm në fund të lutjes së parë.

Shën Qipriani, shenjtori im i fuqishëm dhe mbrojtës, kam nevojë për ndihmën tuaj.

Unë kam nevojë që ju të ndërmjetësoni në jetën time personale dhe profesionale.

Kam nevojë për mbrojtje, kam nevojë për petkun e mos realizueshmërisë në trupin dhe shpirtin tim.

Unë kam nevojë që ju të më çlironi nga të gjitha sulmet e armikut, të gjithë sytë e këqij, të gjithë syrin e lig, të gjitha magjitë e liga dhe çdo zili.

Unë kërkoj me të gjitha forcat në këtë lutje për një mbrojtje të vogël.

Mbrojtje nga çdo gjë që më ndërhyn në jetën time.

Mbrojtje nga të gjitha të këqijat që më sulmojnë.

Dhe mbrojtje nga çdo gjë që më bën të pakënaqur.

Shën Qiprian, po flas me ty sonte sepse kam nevojë për mbrojtje.

Unë kam nevojë që ju të më ndihmoni të mbrohem nga të gjitha të këqijat që më sulmojnë.

E di që do të më dëgjoni dhe unë do t'ju ndez një qiri të bardhë si ofertë për ndihmën tuaj dhe për punën tuaj.

Faleminderit Shën Qiprian, i fuqishëm i të fuqishmëve.

Bëje ofertën vetëm herën e parë që lutesh lutjen e Shën Qiprianit që të bëhet e padukshme.

Faleni këtë namaz çdo natë para gjumit për 3 ditë rresht.

Nëse e ndjen nevojën, mund ta falësh deri në dy herë në ditë.


A mund të më lëndojë kjo lutje?

Shumë njerëz mendojnë se Shën Qipriani është një entitet i keq.

Është e vërtetë që ka lutjet e Shën Qiprianit për çiftet e ndara dhe për të bërë gjëra të tjera të këqija...

Por nëse kërkojmë vetëm të mirën, në këmbim do të marrim vetëm të mirat.

Ju mund ta luteni këtë lutje sipas dëshirës, ​​ajo mund ta lusë atë edhe për njerëzit e tjerë që njeh.

Mund ta lutesh për djalin tënd, për burrin apo edhe për miqtë.

Lutu sipas dëshirës, ​​thjesht po kërkon ndihmë për të mirën, është në rregull ta kërkosh.

Me të vërtetë funksionon kështu që mos e humbisni këtë mundësi për t'u bërë i padukshëm për të gjitha të këqijat që përpiqen t'ju sulmojnë.


Nëse keni nevojë për më shumë mbrojtje dhe mendoni se lutja e Shën Qiprianit për t'u bërë i padukshëm nuk mjafton, ne gjithsesi ju rekomandojmë që ta bëni këtë Lutja e Shën Qiprianit për të larguar armiqtë dhe kjo Lutja e Zojës Desterro.

Zoti qoftë me ju.

35 Shpërndaje

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *