Kalo tek përmbajtja

Lutja për të qetësuar burrin - Shën Marku dhe Shën Manso

55 Shpërndaje

Gjeni një të fortë dhe urgjente lutje për të qetësuar burrin Nuk është e lehtë, duhet të dish kujt t'i lutesh që të ketë vërtet një efekt.

Lutja për të qetësuar burrin

Në këtë artikull nuk do të mësojmë vetëm një, por 4 lutje për të zbutur një bashkëshort sa më shpejt të jetë e mundur.

Secila nga 4 lutjet e postuara këtu do të ketë qëllime të ndryshme pasi burri juaj mund të ketë arsye të ndryshme për të qenë i zemëruar dhe nervoz.

Janë nervat e momentit të shkaktuara nga problemet e jetës dhe janë nervat që e kanë përndjekur gjithmonë burrin tuaj.

Janë nerva të ndryshëm që kanë nevojë për lutje të ndryshme.

Për shembull, lutja e Shën Markut është për ata njerëz që kanë një burri shumë nervoz që nga lindja, diçka që nuk e la kurrë.

tashmë Lutja e San Manso është për ata burra të qetë që nervozohen nga askund, edhe pa arsye të mëdha për këtë, qoftë për arsye financiare, personale apo të tjera.

Shikoni më poshtë 4 lutjet dhe zgjidhni atë që i përshtatet më shumë mashkullit tuaj.

Dua t'ju kujtoj se ju mund të luteni më shumë se një që i drejtohet të njëjtit person.


Lutja për të qetësuar burrin - Shën Marku

Lutja për të qetësuar burrin - Shën Marku
Sao Marcos

Siç u përmend më lart, lutja për të qetësuar burrin e St. ata burra që kanë lindur në këtë mënyrë, domethënë është pjesë e personalitetit tuaj të jeni nervoz.

Nëse keni një burrë shumë të inatosur, të irrituar nga gjithçka dhe asgjë, ndonjëherë edhe pa arsye, duhet ta lusni vërtet këtë lutje të fuqishme drejtuar Shën Markut.

(Thuaj këtu emrin e personit që dëshiron të qetësosh)

Shën Marku të qetësoftë dhe ta zbutë këtë inat dhe tërbim që ke mbajtur gjithmonë brenda vetes, të zbutë shpirtin dhe shpirtin.

(thoni këtu emrin e personit që dëshironi të qetësoni)

Shën Marku zbuti luanët, gjarpërinjtë dhe qeniet e imagjinueshme dhe me fuqinë e tij do të jetë në gjendje t'ju zbusë, do të jetë në gjendje të zbusë zemërimin tuaj, tërbimin tuaj dhe të gjitha nervat tuaja që keni mbajtur gjithmonë.

São Marcos do të jetë në gjendje të prekë zemrën tuaj, ta bëjë atë më të butë, më të lehtë dhe më sentimentale.

Ajo do të prekë shpirtin tuaj dhe do ta çlirojë atë nga të gjitha furitë dhe të gjitha revoltat që mbart.

Do ta bëjë trupin tuaj më të lehtë, më të lirë dhe më të qetë.

Shën Marku do të përdorë të gjithë forcën e tij për t'ju qetësuar dhe për të hequr të gjithë atë zemërim që keni pasur në ju që kur keni lindur. Do të largojë atë shenjë të tmerrshme, kështu që ju do të jeni një person tjetër, një person më i mirë dhe më i qetë.

(thoni emrin e personit që dëshironi të qetësoni),

Betohem për Jezu Krishtin, i cili e mbajti kryqin me vuajtje të pamasë, se nuk do ta brohoritësh dhe zbutësh një herë e përgjithmonë, se do të jesh një person tjetër që nga ky moment dhe se nuk do të jesh kurrë aq nervoz sa dikur.

Do ta çlironi një herë e përgjithmonë gjithë atë zemërim dhe do të jeni një person më i mirë, më i qetë.

Kjo lutje për të qetësuar bashkëshortin mund të thuhet sa herë të duash.

Unë thjesht dua t'ju kujtoj se ju mund ta luteni atë për njerëzit e tjerë që njihni, si për shembull një fëmijë, mik ose një anëtar tjetër të familjes.


Lutja për të qetësuar një bashkëshort nervoz - São Manso

San Manso
San Manso

Kjo lutje për të qetësuar bashkëshortin nervoz të São Manso shërben për të qetësuar ata burra që janë të qetë, por që ndonjëherë nervozohen nga hiçi.

Ndonjëherë problemet e jetës janë arsye për këtë, si problemet me paratë, problemet e marrëdhënieve, miqtë apo probleme të tjera.

Nëse keni një bashkëshort të qetë që acarohet lehtë dhe duhet të qetësohet, lutuni këtë lutje drejtuar Shën Mansos.

(thoni emrin e burrit nervoz),

Shën Manso ju shënoftë, ju qetësoftë Shën Manso dhe ju zbutë Jezu Krishti.

Lëreni São Manso të largojë nga ju atë tërbim dhe zemërim që ndonjëherë mund t'i hiqni mbi njerëzit e gabuar.

(thoni emrin e burrit nervoz),

Shën Manso ta kapë këtë tërbim të menjëhershëm dhe ta marrë larg me vete. Mund t'i varrosni të gjitha problemet tuaja dhe të shpëtoni nga gjithë zemërimi që lidhet me to.

I fuqishmi dhe i urti São Manso ia daftë mbanë të tërhiqet nga ju atë temperament të keq që trishton familjen tuaj dhe ata që ju dëgjojnë të nervozuar.

(thoni emrin e burrit nervoz),

San Manso do t'ju shërojë, do të largojë gjithë atë zemërim, gjithë atë ankth dhe do t'ju bëjë më të fortë për të përballuar të gjitha problemet tuaja pa u zemëruar dhe zemëruar pa asnjë arsye.

San Manso, shëroje gjithë inatin e burrit tim, zbute në momentet më të vështira dhe më të tensionuara të jetës së tij. Ndihmon shpirtin, personin dhe personalitetin tuaj që të jenë më fleksibël dhe të durojnë gjërat e këqija që do të vijnë.

(thoni emrin e burrit nervoz),

San Manso do t'ju qetësojë, do t'ju qetësojë dhe do t'ju heqë të gjitha të këqijat që keni.

Lutni lutjen për të qetësuar burrin drejtuar San Manso sa herë që burri juaj zemërohet.

Është shumë e fortë dhe, si lutja e mësipërme, mund të falet së bashku me lutjet e tjera të shpalosura në këtë artikull.


Lutja për të qetësuar burrin e zemëruar dhe të dhunshëm - Zotit

Kjo lutje për të qetësuar burrin është pak më e fortë, kjo sepse u përshtatet atyre burrave që mund të jenë edhe të dhunshëm quetado janë të mërzitur dhe nervozë.

Nuk mund ta lejojmë njeriun tonë të bëjë ndonjë çmenduri.

Faleni këtë lutje nëse mendoni se keni nevojë për të, mos rrezikoni që burri juaj të bëjë ndonjë çmenduri për të cilën pendoheni.

Zoti Atë i Plotfuqishëm, krijues i qiejve dhe i tokës, krijues i të dukshmes dhe së padukshmes, më ndihmo të qetësohem (thuaj emrin e plotë të burrit të saj) edhe sot.

Filani (thoni emrin) ka probleme të rënda zemërimi që nuk mund t'i kontrolloj.

Unë kam nevojë për ndihmë për të parandaluar më të keqen, për të parandaluar më shumë argumente, më shumë dhunë dhe për të parandaluar që më e keqja të ndodhë.

Zot i Plotfuqishëm, përdor fuqitë e Tua për të qetësuar dhe larguar nga brenda filani gjithë zemërimi që ai mbart, zemërim që e bën atë të dhunshëm.

Hiqni të gjithë tërbimin e filanit, gjithë tërbimin e tij, gjithçka që e revolton atë dhe gjithçka që e bën atë kaq të poshtër dhe kaq të dhunshëm.

E di që pas atij shpirti qëndron një njeri i mirë, Zot, më ndihmo ta zbuloj atë person edhe sot.

Amen Amen Amen

Ashtu si lutjet e tjera, edhe kjo mund të falet së bashku me pjesën tjetër të këtij artikulli.

lutu këtë lutje për të qetësuar burrin sa herë që ndjeni nevojën.


A mund t'i them këto lutje të gjitha së bashku?

Ju mund dhe duhet t'i falni këto 3 lutje.

Falja e namazit nuk do të ketë asnjë efekt negativ për ju ose për personin që kërkoni ndihmë.

Duke bërë këto lutje do të qetësoheni dhe po i bëni thirrje për ndihmë burrit tuaj.

Ju mund dhe duhet t'u luteni shenjtorëve të ndryshëm për të njëjtin qëllim, kështu që probabiliteti i suksesit është shumë më i madh.

Mos u shqetësoni për të falur shumë, nuk është kurrë e tepërt të falesh, duhet të falesh çdo ditë, mëngjes dhe natë.


Ne gjithashtu ju rekomandojmë që të shihni tonë lutje për të qetësuar zemrën dhe Lutja e Zojës Desterro.

Zoti ju ruajt ju dhe familjen tuaj.

<< Kthehu për më shumë lutje

Tabela e përmbajtjes

55 Shpërndaje

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *