Kalo tek përmbajtja

Lutuni që ai të të kërkojë në dëshpërim (Edhe sot)

7K Shpërndaje

Të bësh një mashkull që të të ndjekë nuk është e lehtë, kështu që bëje një lutje që ai të të kërkojë të dëshpëruar mund të jetë e vetmja zgjidhje që me të vërtetë funksionon.

Lutuni që ai të të kërkojë të dëshpëruar

Ka disa perëndi dhe entitete që na ndihmojnë në dashuri.

Një shembull i tillë është Shën Qipriani, ai është një ekspert kur bëhet fjalë për të bashkuar dy njerëz ose për të bërë dikë vërtet të dëshpëruar për ju.

Në këtë mësim të vogël do t'ju tregojmë disa nga lutjet më të fuqishme për këtë qëllim.

Ne do të bëjmë çmos që t'ju japim lutjet më të mira, në mënyrë që të arrini rezultate sa më shpejt që të jetë e mundur.


Lutja që ai të të kërkojë të dëshpëruar është e fortë?

Lutuni që ai të të kërkojë të dëshpëruar

Mund të jeni 100% i sigurt se lutjet që do të transkriptohen në këtë artikull janë jashtëzakonisht të forta dhe të fuqishme.

Ne garantojmë se ato funksionojnë për aq kohë sa falen siç duhet.

Ajo që nënkuptojmë me këtë është se ato duhet të falen me besim të madh dhe gjatë periudhës kohore që do të përmendim për secilin.

Zakonisht kjo periudhë kohore është rreth 3 ditë.

Prandaj lutja që ai të të kërkojë në dëshpërim është jashtëzakonisht e fortë, të gjitha ato që do të vendosen këtu në këtë artikull janë të besueshme dhe të gatshme për të bërë mrekulli për ju.


Lutuni që ai të të kërkojë në dëshpërim - Shën Qipriani

Shën Qipriani
Shën Qipriani

Le ta mësojmë këtë lutje që ai të të kërkojë dëshpërimisht te Shën Qipriani dhe më pas do të vendosim një plotësues.

Plotësimi tjetër, drejtuar Santa Maria Padilha, do të lutet në fund të këtij.

Ajo që do të ndodhë është se të dy së ​​bashku do të kenë shumë më tepër fuqi dhe dëshirat e tyre do të plotësohen nga dy entitete të ndryshme, kjo do të rrisë efektin e namazit.

O Shën Qiprian, o Shën Qiprian, o Shën Qiprian!
Kërkoj ndihmën tuaj, ndihmën e atyre që dinë, atyre që jetuan dhe atyre që mësuan
Për të marrë një dashuri të mbërthyer fort pas meje shumë të dëshpëruar!

Unë dua të kem filanin (thoni emrin e tij) në krahët e mi tani,
Unë e dua atë shumë të dëshpëruar, të paaftë për të kontrolluar emocionet e tij për mua.
Unë dua që ai të jetë i lidhur mirë dhe shumë i varur nga gjithçka që bëj.

O Shën Qiprian, o Shën Qiprian, o Shën Qiprian!
Me fuqitë e tua, do të sigurohesh që filani nuk mund të jetojë pa mua,
Do të sigurohesh që ai nuk mund të flejë pa mua,
Se ai nuk mund të jetë i lumtur pa mua.

Kjo e bën Guy aq të lidhur me mua, saqë as që mund të mendojë për ndonjë gjë tjetër për të bërë.
mos ji në personin tim të fortë dhe të fuqishëm.

O Shën Qiprian, kërkoj ndihmën tënde hyjnore në dashuri, e di që ti dominon
zemra e gjithçkaje dhe e të gjithëve dhe e di që do t'ia dalësh
vendose zemren e filanit te rezervuar vetem per mua.

Shën Qiprian i fuqishëm, të mos ndërhyjë asgjë dhe askush
në marrëdhënien tonë dhe largon të gjithë ata që nuk e lënë filanin të qëndrojë
krejtësisht të dëshpëruar për të më kërkuar.

E bën filanin të mos flejë pa më kërkuar mua, e bën të mos hajë pa
duke me kerkuar, e ben qe as te ece pa me kerkuar.

Ajo bllokon gjithë jetën tuaj, të gjitha veprimet tuaja, të gjitha qëndrimet tuaja dhe gjithçka tjetër
që e bën të lumtur derisa më kërkon shumë i dëshpëruar.

O Shën Qiprian, të falënderoj për ndihmën tënde të madhe.

Pikërisht në fund të faljes së kësaj lutjeje që ai të të kërkojë në dëshpërim, lute tjetrin më poshtë si plotësues.


Lutja për Santa Maria Padilha - Plotësim

Ky lutje është për t'u falur në fund të lutja e Shën Qiprianit.

Përshëndes Pomba Gira Maria Padilha nga Shtatë Kryqëzimi!
Që filani të mos pushojë së menduari për mua gjatë gjithë kohës derisa
nuk duroj dot më dhe eja të më takosh.

Le të rritet dashuria dhe dëshpërimi i filanit për mua ashtu siç rriten bimët me ujë,
si rriten hijet me diellin dhe si rriten barërat e këqija
kur marrin me ujërat e shiut.

Qoftë aq i madh dëshpërimi i tij sa nuk mund ta kontrollojë
emocione derisa më kishte në krahë, të mbajtur fort.

Se ti nuk mund të flesh, të pish e të hash derisa unë jam larg
pranë jush.

Se ti nuk mund të jetosh, të jesh i lumtur dhe të kesh paqe ndërsa unë nuk jam
të pranishëm në jetën tuaj dhe në të ardhmen tuaj.

Mund që fuqitë e Pomba Gira të sigurohen që Guy të mos largohet
të mendosh për mua gjatë gjithë kohës.
Dhe le të të bëjnë këto fuqi të vish të më kërkosh shumë i dëshpëruar, pa
di çfarë të bësh pa praninë time në jetën tënde.

Kjo lutje e fuqishme duhet falur çdo ditë për të paktën 3 ditë rresht.

Lutuni pas lutjes që ai t'ju kërkojë menjëherë nga Shën Qipriani.


Këto lutje kanë kundërindikacione, a janë të dëmshme?

Shumë njerëz kanë frikë se lutjet do t'i lëndojnë.

Për fat të mirë, ne mësojmë vetëm lutjet e mira që nuk kanë asnjë lloj kundërindikimi për ata që i falin.

Ju mund të luteni dhe t'i abuzoni të gjitha pa asnjë problem.

E vetmja gjë që do të merrni në këmbim të kësaj lutjeje është dashuria e personit tjetër.

Nuk ka probleme as për atë që falet dhe as për personin që dëshironi të pushtoni, në këtë rast njeriun që do t'ju kërkojë në dëshpërim.

Lutuni me besim të madh, pa frikë, vetëm të mira do të ndodhin.


Mos harroni kurrë të luteni këto lutjet katolike me shumë besim dhe gjithmonë duke besuar në fjalët që thotë.

lutuni për lutje që ai të të kërkojë të dëshpëruar çdo ditë të javës dhe çdo fazë të hënës.

Në një kohë të shkurtër do të keni dashurinë tuaj në krahë, shumë të dëshpëruar për të qenë vetëm me ju.

Nëse keni shumë probleme në dashuri, ju rekomandojmë që ta bëni këtë lutje lutja e shpirtrave për të çmendur një dashuri dhe kjo lutje për të sjellë të dashurin.

7K Shpërndaje

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *

Komentet (5)

Avatar

Bëjeni dhe do të shihni rezultatin: (Vendosni vetëm inicialet e tij në pika)

Nën këmbën e majtë shkruani emrin e tij. Përsërite tri herë: Nën këmbën time të majtë të mbaj (Rsp), të lidh (Rsp), të mbaj (Rsp) me fuqinë e 13 shpirtrave të shenjtë dhe të bekuar dhe nga Shën Qipriani, do të biesh në dashuri me të mua (Rsp) ) dhe rrëfeje dashurinë tënde për mua, do të qëndrojë me mua përgjithmonë dhe do të më bëjë shumë të lumtur. Mund të kesh (Rsp) vetëm mendime, sy, zemër, dashuri, dëshira, epsh, admirim, respekt, dashuri, paqe dhe përmbushje _____ me mua (Rsp). Qofshi një dashnor besnik, i përkushtuar dhe plotësisht i dashuruar me mua (Rps). Kështu do, kështu do të bëhet, kështu u bë, Amen. Postojeni këtë lutje 4 herë (të fortë për të lidhur dikë) simpati e pagabueshme, por nuk mund të ktheheni.

Mendoni me kujdes përpara se ta bëni atë, atëherë do të jetë e vështirë ta bëni atë të lëshojë këmbën tuaj.

përgjigje
Avatar

'Për shkak se asgjë nuk funksionon për mua, simpatitë, lutja nuk vjen fare

përgjigje
Avatar

Këto lutje duhet të bëhen vetëm një herë në ditë për 3 ditë ose mund t'i bëj sa herë të dua në ditë

përgjigje
Avatar

Faleminderit Shën Qiprian

përgjigje
Avatar

Pershendetje miredita ky namaz eshte ne cfare ore dhe sa here ne dite mund ta fal ose te falem vetem naten para gjumit faleminderit

përgjigje