Kalo tek përmbajtja

Lutja për ata që do t'i nënshtrohen një operacioni

6 Shpërndaje

Të operohesh nuk është e lehtë dhe ndonjëherë mënyra e vetme për të marrë ndihmë është të thuash një lutje të fuqishme. Eshte lutje për ata që do të bëjnë operacion do t'ju ndihmojë në një mënyrë thjesht unike.

Lutja për ata që do t'i nënshtrohen një operacioni

Nëse do t'ia besoni jetën tuaj mjekëve, është e rëndësishme që të qëndroni të qetë.

Një nga mënyrat më të mira për të qetësuar veten është të lutesh dhe të kesh shumë besim.

Para së gjithash mbani mend se mjekët janë me përvojë dhe e dinë se çfarë po bëjnë, nuk duhet të keni frikë për këtë.

Nëse operacioni nuk është për ju, ne do t'ju mësojmë gjithashtu një lutje, për të kërkuar ndihmë nga një mik, familjar ose i njohur.


A është i fortë lutja për ata që do të bëjnë operacion?

Lutja për ata që do t'i nënshtrohen një operacioni

A lutje për ata që do të bëjnë operacion është shumë i fortë dhe i fuqishëm.

Ajo do t'ju ndihmojë në një mënyrë shumë të mirë.

Si fillim, do t'ju qetësojë gjatë lutjes, do të sjellë lehtësim dhe harmoni në trupin tuaj dhe nuk do t'ju lërë të mendoni marrëzi.

Dhe përveç qetësisë, ajo do t'ju ndihmojë gjithashtu të komunikoni me Zotin.

Zoti e di kur duhet të shkosh në botën tjetër.

Nëse flisni me Zotin përmes lutjes dhe kërkoni që gjithçka të shkojë mirë, ai do t'ju ndihmojë.

Kini besim te Zoti, ai nuk do të lejojë që t'ju ndodhë asgjë e keqe.

E ardhmja juaj është e vendosur, ju vetëm duhet të luteni me shumë besim dhe besim se asgjë e keqe nuk do t'ju ndodhë.

Përveç kësaj, kjo lutje ka dëshmi suksesi nga ata që e kanë falur, a doni të shihni?


Dëshmitë e suksesit

Më poshtë është një dëshmi e suksesit të atyre që do të operoheshin dhe para kësaj vendosën të falnin një lutje për ata që do të operoheshin.

Është një zonjë, Maria Deolinda, 58 vjeçe, e cila u operua për shtyllën kurrizore, vuante nga dhimbje të tmerrshme të forta për shkak të shtrembërimit të shtyllës kurrizore.

Maria Deolinda: Kisha një problem serioz me shpinën dhe duhej t'i nënshtrohesha një operacioni urgjent… Nuk dija çfarë të bëja, isha plotësisht i dëshpëruar dhe nuk e kisha idenë se çfarë do të ndodhte në të vërtetë…

Vendosa që do t'i lutesha Zotit, por as nuk dija se çfarë t'i thoja që të më ndihmonte.

Kërkova një lutje për ata që do të bëjnë operacion dhe para se të shkoja në sallën e operacionit vendosa duart në zemër dhe fillova të falem, të falem dhe të falem…

U luta me shumë besim, kërkova shumë që Ai të më zgjidhte problemin dhe të ndihmonte që gjithçka të shkonte mirë.

Namazi ma qetësoi mendjen dhe ma qetësoi zemrën. Më dha paqen e mendjes që më duhej të isha i qetë dhe i sigurt se gjithçka do të ishte në rregull.

Kur kuptova se operacioni kishte kaluar tashmë… Për fat të mirë gjithçka shkoi mirë, falënderoj mjekët dhe Zotin për mbrojtjen hyjnore që më ka dhënë.

Jam në rikuperim, po përmirësohem çdo ditë që kalon dhe e di që Zoti më ka ndihmuar shumë gjatë gjithë procesit.

Lutja më ndihmoi në një mënyrë të jashtëzakonshme, ishte gjëja më e mirë që mund të kisha bërë para operacionit.

Vazhdoni të lexoni artikullin, edhe më poshtë do të vendosim lutjen për ata që do të operohen.

Lutuni disa ditë para operacionit dhe gjithashtu në vetë ditën, ajo do t'ju qetësojë dhe do t'ju japë fat në mënyrë që gjithçka të shkojë vërtet mirë.


Lutja për ata që do t'i nënshtrohen një operacioni

Kjo lutje i drejtohet Zotit.

Bëjeni me shumë besim, lutuni sa herë të keni nevojë dhe mendoni gjithmonë pozitivisht.

Zoti, Ati i Plotfuqishëm, Krijuesi i Qiellit dhe i Tokës…

Unë kam nevojë për mbrojtjen Tënde unike dhe hyjnore në jetën time, në shëndetin tim dhe në fatin tim.

Një fazë e vështirë e jetës sime po afron, do të përballem me vdekjen kokë mbi një shtrat spitalor dhe e di që vetëm gjithçka është më e vështirë.

Unë kam nevojë për ndihmën tuaj, praninë tuaj dhe bekimin tuaj në këtë operacion të ardhshëm.

Unë do të operohem duke thënë KËTU PROBLEMIN dhe kam nevojë për forcë dhe guxim.

Më duhet forcë për të fituar dhe forcë për të luftuar. Unë kam nevojë për vendosmëri që të mund ta përballoj këtë sfidë pa frikë apo dridhje.

Zot, Atë i Plotfuqishëm, përdor fuqitë e tua për të më ndihmuar në këtë fazë të tmerrshme, përdor fuqitë e tua për të më ndihmuar që gjithçka të shkojë mirë në jetën time.

Kjo i bën këto hapa asgjë më shumë se një sfidë e vogël.

Kjo bën që gjithçka të shkojë mirë, më bën të ndihem i fortë dhe më bën të shërohem shpejt nga ky operacion.

Faleminderit Zot, Atë i Plotfuqishëm për bekimin dhe mbrojtjen tënde hyjnore.

Luteni këtë lutje për ata që do të bëjnë operacion sa herë që ndiejnë nevojën.

Lutuni me besim të madh dhe gjithmonë duke menduar se gjithçka do të jetë mirë.


Lutja për të tërhequr fat në kirurgji

Ne vendosëm ta vendosim këtë lutje këtu që ju ta dëgjoni disa ditë para ndërhyrjes.

Shërben për të tërhequr fatin dhe për të pastruar të gjithë trupin tuaj.

Është e rëndësishme të përgatiteni për sfidën dhe për këtë ju duhet ta dëgjoni këtë lutje.

Unë thjesht dua të them vetëm dëgjojeni atë, sa herë që keni nevojë, sa herë që ndiheni të dobët dhe të çorientuar.

Këto dy namaze mund t'i falni me radhë në të njëjtën ditë.

Falni namazin për ata që do të operohen dhe më pas dëgjoni lutjen e fatit.


Mos harroni kurrë se gjëja më e rëndësishme është të keni shumë besim dhe të besoni se gjithçka do të funksionojë.

Nëse besoni dhe besoni te Zoti, do të keni ndihmën hyjnore që meritoni.

Para se të largoheni, ju rekomandojmë gjithashtu që të falni lutje për të qetësuar zemrën dhe Lutja e Zojës Desterro.

Si alternativë, ne mund t'ju rekomandojmë që t'i kërkoni Santa Ritës mbrojtje dhe fat për sfidën tuaj!

Fat i mirë, qëndroni me Zotin.

Tabela e përmbajtjes

6 Shpërndaje

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *