Kalo tek përmbajtja

Lutja për të bërë një burrë të humbasë për ty të çmendur

145 Shpërndaje

ju kërkoni më të mirën lutje për të bërë që një burrë t'i mungojë? Kështu u ndal në rrugën e duhur.

Ne do t'ju mësojmë disa fjalë shumë të fuqishme drejtuar Shën Antonit, por duam t'ju paralajmërojmë se duhet të jeni të kujdesshëm përpara se t'i thoni ato.

Dashuria është një gjë shumë serioze dhe nuk duhet të luash me të.

Thuaj këtë lutje vetëm nëse je i sigurt se e dëshiron vërtet këtë njeri në jetën tënde dhe se thellë dëshiron që ai të jetë plotësisht i çmendur për ty, i çmendur nga malli.

Nëse jeni absolutisht i sigurt se kjo është ajo që dëshironi, vazhdoni të lexoni këtë artikull pasi do të mësoni disa lutje shumë të fuqishme.


A funksionon lutja për ta çmendur njeriun nga malli?

Asnjëherë nuk duhet vënë në dyshim fuqia e Zotit dhe fuqia e shenjtorëve, siç është Shën Antoni.

Një lutje është një nga mënyrat më të fuqishme për të marrë atë që duam vërtet.

Kjo lutje funksionon në mënyrë të përsosur për sa kohë që ju keni shumë besim dhe besoni në atë që po bëni.

Nëse jeni duke u lutur vetëm për hir të lutjes, pa asnjë besim apo përkushtim, vështirë se do të funksionojë.

Por nëse e falni këtë lutje çdo ditë ose çdo mëngjes me shumë forcë shpirtërore, shumë forcë dhe duke e besuar gjithmonë do të funksionojë shumë mirë.

Tani e dini, lutja funksionon në mënyrë të përsosur, vetëm besoni të keni besim.


Lutja për të bërë një burrë të humbasë për ty të çmendur

Lutja për të bërë një burrë të humbasë për ty të çmendur
Lutja për të bërë një burrë të humbasë për ty të çmendur

Le të fillojmë me një lutje të thjeshtë drejtuar Shën Antonit.

Santo António është një nga shenjtorët më të mirë që mund t'i drejtohemi kur bëhet fjalë për problemet e dashurisë.

Lutuni lutjen e mëposhtme që një mashkull t'i mungojë:

Shën Antoni, Shenjtor i Shenjtë, kam nevojë për ndihmën tuaj në dashuri.

Unë dua që filani (emri i tij) të jetë i çmendur për mua. Unë dua që ju të përdorni forcën tuaj për të pushtuar dhe mbajtur zemrën e tij për mua përgjithmonë.

E bën dashurinë e filanit (emrit të tij) të rritet ashtu siç rriten pemët me rrezet e diellit dhe e bën mallin për të të rritet si bari në kullotën e gjelbër.

Më ndihmo që mendimet e tua të mos largohen kurrë nga unë.

Shën Antoni, le të mungojë filani (emri i tij), çmendurisht i dashuruar dhe i gatshëm të vijë tek unë sot.

E bën mallin të pangushëllueshëm si uji i shiut dhe e bën të vijë tek unë.

Unë predikoj që të kem ndihmën tënde Shën Antoni, e di që do të më përgjigjesh sa më shpejt që të mundesh.

Kjo lutje është shumë e fortë, por ne kemi diçka shumë të fuqishme pikërisht më poshtë…

Bëjeni gjithçka edhe më të fortë duke bashkuar dy namaze!


Lutja për ta çmendur njeriun nga malli, dëshira dhe dashuria

Dëshironi një lutje për të çmendur një njeri me mall, dëshirë dhe shumë dashuri? Pra, gjëja më e mirë është të thuash dy lutje së bashku…

Falni lutjen e mësipërme dhe më pas thoni këtë që i drejtohet Afërditës, perëndeshës së dashurisë.

Afërdita, perëndeshë e fuqishme e të gjitha dashurive, po predikoj sot sepse kam nevojë për ndihmë në dashuri.

Para së gjithash ju premtoj një ofertë, do të ndez një qiri të kuq në fund të kësaj lutjeje të vogël.

Afërdita, përdor fuqitë e tua që depërtojnë në zemrën e njeriut për të më sjellë filanin (emrin e tij) të çmendur nga malli, dëshira dhe dashuria e thellë.

E sjell tek unë duke u zvarritur, zemra e tij rrah egërsisht nga pasioni.

Lëreni të ecë deri këtu tani për të më kapur, puthur dhe kënaqur.

Afërdita, e di që ti ke fuqinë të bashkosh dy njerëz dhe e vërteta është se ne jemi krijuar për njëri-tjetrin.

Më duhet filani (emri i tij) këtu, i çmendur nga malli, i çmendur nga dëshira dhe i çmendur nga dashuria e thellë për mua.

Bashkohuni me ne pasi mijëra njerëz të tjerë tashmë janë bashkuar.

Unë meritoj të jem i lumtur, meritoj të jetoj në dashuri, meritoj të kem dikë pranë dhe meritoj të kem vëmendjen e dëshiruar nga një mashkull.

Si ofertë do të ndez për ty, Afërditë e fuqishme, një qiri të kuq dhe do ta lë të digjet për një natë/ditë të plotë.

Siç mund ta keni vënë re, do t'ju duhet t'i bëni një ofertë Afërditës.

Një ofertë është një mënyrë e shkëlqyer për të tërhequr vëmendjen e perëndive më shpejt dhe më intensivisht.

Në këtë rast, do të duhet të ndizni një qiri të kuq pas namazit dhe të prisni që të digjet plotësisht.

Ju mund ta falni këtë lutje në çdo kohë të ditës, thjesht duhet të ndizni qiriun në fund.

Thjesht duhet ta jepni kurbanin në namazin e parë, pastaj mund ta falni çdo ditë pa e bërë.


A mund t'i fal të dyja lutjet së bashku?

Bota mistike u ofron njerëzve gjëra të paimagjinueshme, si për shembull të marrësh dashuri.

Më e mira nga të gjitha, ju mund t'i luteni disa perëndive/entiteteve në të njëjtën kohë dhe të përmbushni dëshirat tuaja nga të gjithë ata.

Në këtë rast, ju mund të bëni lutjen për të çmendur një njeri nga malli drejtuar Shën Antonit së bashku me lutjen drejtuar Afërditës.

Ju vetëm duhet të thoni lutjen e Shën Antonit fillimisht, kjo për shkak të ofertës që do t'i bëni Afërditës.

Gjithashtu dua t'ju kujtoj se mund t'i bëni një ofertë Shën Antonit, por në këtë rast ju rekomandoj të ofroni një trëndafil të kuq që e lini në një kishë pranë Shën Antonit.


lutu këtë lutje për të bërë që një burrë t'i mungojë, dëshirë dhe dashuri çdo ditë.

Mund të jetë në mëngjes ose në mbrëmje.

Ky njeri nuk do t'i rezistojë këtyre forcave më të mëdha dhe do të jetë pranë jush më shpejt nga sa mendoni.

lutuni gjithashtu lutje për të pushtuar një njeri, do t'i japë dashurisë suaj ndihmë shtesë.

Zoti qoftë me ju.

<< Kthehu për më shumë lutje

145 Shpërndaje

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *